- Πόντοι
- 36
Ναι για ρίχτε λίγο ενημέρωση γιατί και εγώ χάθηκα!! 8)
φιλος εχεις 25 λεπτα ακομη !Jasemeister είπε:ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ
O Jasemeister θα ανεβάσει απόψε το κλιπ του για το jam #4. Αποφύγετε φούρνους. Μαζέψτε σκυλιά, γατιά, γυναικόπαιδα. Προπαντώς ΜΗΝ φτιάξετε σουφλέ.
Ουσιαστικά ναι, μόνο το section 5 αλλάζει.janick είπε:Τα sections ουσιαστικά ίδια δεν είναι το ένα με το άλλο;Η όχι;;Στη δουλειά είμαι και δεν μπορώ να το ακούσω.Απλώς θυμάμαι το παλιό drum track
Ειχα αποπειραθει να μαθω φυσα-μονικα καποτε αλλα το αποτελεσμα ειχε τρελο γελιο και το παρατησα.Jasemeister είπε:Κανένα σαξόφωνο ή φυσαρμόνικα δεν παίζει ρε παιδιά;
Ξέχασα να προσθέσω ότι πρώτα θα βάλουμε τα ρυθμικά στο κομμάτι, όποιος ενδιαφέρεται μου λέει και το κανονίζουμε από κει. Έχω ξεκινήσει να γράφω κάτι μπασάκια, αλλά αν ο gregg έχει όρεξη να βάλει την κιθάρα πάλι και αν προσφέρεται και κανένας πληκτράς θα είναι ακόμα καλύτερα.Jasemeister είπε:Οκ οπότε προτείνω με συνοπτικές διαδικασίες ;D για την πρώτη ομάδα:
Group A
1. NicolasAth72 + Jasemeister
2. neeq?
3. kultura?
4. janick
5. kwstas79?
6. gregg?
Κανένα σαξόφωνο ή φυσαρμόνικα δεν παίζει ρε παιδιά;
Δεν πειράζει, δοκίμασε ξανά ;DΕιχα αποπειραθει να μαθω φυσα-μονικα καποτε αλλα το αποτελεσμα ειχε τρελο γελιο και το παρατησα.
Μόνο εγώ είμαι standard;; ;D ;DJasemeister είπε:Οκ οπότε προτείνω με συνοπτικές διαδικασίες ;D για την πρώτη ομάδα:
Group A
1. NicolasAth72 + Jasemeister
2. neeq?
3. kultura?
4. janick
5. kwstas79?
6. gregg?
Κανένα σαξόφωνο ή φυσαρμόνικα δεν παίζει ρε παιδιά;