4o Νoiz online jam

Jasemeister είπε:
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

O Jasemeister θα ανεβάσει απόψε το κλιπ του για το jam #4. Αποφύγετε φούρνους. Μαζέψτε σκυλιά, γατιά, γυναικόπαιδα. Προπαντώς ΜΗΝ φτιάξετε σουφλέ.
φιλος εχεις 25 λεπτα ακομη !  :D ;D

Είμαι Μαγκάιβερ εγώ ρε συ πάντα στο τσακ ;D

Μιας και θέλει οργάνωση απ'την αρχή είπα να μην γράψω κλιπ πριν οργανωθούμε (όπως λέει και το σχετικό ανέκδοτο).

Μέρος 1ο:

Μίξη: θα γίνει απ'το yameth

Parts: τα ανεβάζουμε attached σε ποστ*. Δεξί κανάλι τύμπανα και αριστερό το δικό μας μέρος.

Μπακιτράκι: απ'τον φίλτατο Haris, ένα blues shuffle από το 2ο play along CD του Weckl. Το λινκ για να το κατεβάσετε είναι εδώ

Τονικότητα: χτυπήστε ΛΑ και...ξέρετε  ;) Δωδεκάμετρο

Δομή: το μπακιτράκι είναι απλό δωδεκάμετρο με 4 επιπλέον μέτρα στην αρχή (πριν ξεκινήσει το δωδεκάμετρο) και 8 επιπλέον μέτρα στο τέλος (συμπεριλαμβανομένου και του tutti του κλεισίματος).

Θα ακολουθήσει ποστ αύριο με τα μέρη που θα χωριστεί το μπακιτράκι.

* αρχηγέ, μιας και το στοιχείο της έκπληξης ήταν ωραίο στο Gilmour jam, μήπως να το κάνουμε και εδώ και να πάνε τα parts κατευθείαν σε σένα για μίξη;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μετά από απόλυτα δικαιολογημένη απορία του Jasemeister, που διαπίστωσε ότι το drum track που άκουγε δεν αντιστοιχούσε ακριβώς στο κομμάτι με τα υπόλοιπα όργανα (τόσες φορές που τα ανέβασα…), ξαναδίνω τα links:

Μόνο τύμπανα: http://www.box.net/shared/616it2szej (αρχείο: weckl_shuffle_dr_3.mp3)

Μαζί με τα υπόλοιπα όργανα: http://www.box.net/shared/ju04hjjki3 (αρχείο: weckl_shuffle_mix1.mp3).

Αγορίνα μου εσύ  ;D

Έχω το (σωστό πλέον) drum track του Haris και το χωρίζω σε ενότητες as we speak  ;)

UPDATE:

Στο weckl_shuffle_mix1.mp3 έχουμε:

Section 1  0:00 - 1:27 (Guitar)

Section 2  1:27 - 2:17 (Piano)

Section 3  2:17 - 3:06 (Guitar)

Section 4  3:06 - 3:57 (Guitar)

Section 5  3:57 - 5:10 (Bass)

Section 6  5:10 - 5:58 (Guitar)

Προτείνω να κρατήσουμε αυτά τα sections (εννοείται βάζοντας στο προσκήνιο όποια όργανα θέλουμε). Ίσως να χωρίσουμε το Section 1 σε μικρότερα κομμάτια, αλλά μπορεί επίσης να είναι καλή ευκαιρία για κάποιο δίδυμο να συνεργαστεί στο ίδιο section χωρίς να στριμωχτεί  ;)

Τι λέτε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα sections ουσιαστικά ίδια δεν είναι το ένα με το άλλο;Η όχι;;Στη δουλειά είμαι και δεν μπορώ να το ακούσω.Απλώς θυμάμαι το παλιό drum track

janick είπε:
Τα sections ουσιαστικά ίδια δεν είναι το ένα με το άλλο;Η όχι;;Στη δουλειά είμαι και δεν μπορώ να το ακούσω.Απλώς θυμάμαι το παλιό drum track
Ουσιαστικά ναι, μόνο το section 5 αλλάζει.

Οκ οπότε προτείνω με συνοπτικές διαδικασίες  ;D για την πρώτη ομάδα:

Group A

1. NicolasAth72 + Jasemeister

2. neeq?

3. kultura?

4. janick

5. kwstas79?

6. gregg?

Κανένα σαξόφωνο ή φυσαρμόνικα δεν παίζει ρε παιδιά;

Jasemeister είπε:
Ειχα αποπειραθει να μαθω φυσα-μονικα καποτε αλλα το αποτελεσμα ειχε τρελο γελιο και το παρατησα.

Ok, εγω ειμαι μεσα. Θα ανεβασω το δικο μου σημερα η αυριο. Τα tracks τα στελνουμε στον yameth;

Jasemeister είπε:

Group A

2. neeq?

3. kultura?

4. janick

5. kwstas79?

6. gregg?

Ξέχασα να προσθέσω ότι πρώτα θα βάλουμε τα ρυθμικά στο κομμάτι, όποιος ενδιαφέρεται μου λέει και το κανονίζουμε από κει. Έχω ξεκινήσει να γράφω κάτι μπασάκια, αλλά αν ο gregg έχει όρεξη να βάλει την κιθάρα πάλι και αν προσφέρεται και κανένας πληκτράς θα είναι ακόμα καλύτερα.

Επίσης, τα tracks του καθενός θα σταλούν σε μένα (πμ). Θα τα μαζέψω και θα τα προωθήσω εγώ στο yameth.

Δεν υπάρχει χρονικό όριο, χαλαρά.

Ειχα αποπειραθει να μαθω φυσα-μονικα καποτε αλλα το αποτελεσμα ειχε τρελο γελιο και το παρατησα.
Δεν πειράζει, δοκίμασε ξανά  ;D

Jasemeister είπε:

Group A

2. neeq?

3. kultura?

4. janick

5. kwstas79?

6. gregg?

Μόνο εγώ είμαι standard;; ;D ;D

Πληρώνω όσο όσο να παίξει ο Kwstas μετα απο μένα!! 8)

τι κριμα...

αυτη τη φορα δεν μπορω να παιξω γιατι ο twin ειναι ξεχαρβαλωμενος, μεσο ηχογραφησης ...ειναι στα σκαρια, οποτε No-go

αλλα οοοοοοοοοταν φτιαξουν ολα (...κατα το 46ο online jam ;D), θα μπω κι εγω.

οσα προλαβα και ακουσα ειναι πολυ super

μπραβο σας!

Παιδιά εμείς οι κιθαρίστες που μπορούμε να βάλουμε σόλο?  :P  ::)  ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
35
Εμφανίσεις
10K