4Bitten...Απιστευτο Group...

Ο μπασίστας τους δουλεύει στο στούντιο που πηγαίνουμε και έτυχε να δούμε το συγκεκριμένο βιντεάκι εκεί. Πάρα πολύ καλό γκρούπ όντως :)

Εμένα πάλι δε μου άρεσαν καθόλου  ;D

Άκρως παρωχημένη μουσική,όπως επίσης και η φωνή...καλούλα και ωδειακή δε λέω αλλα πολύ συνηθισμένη και απρόσεχτη με τις δυναμικές. Επίσης με κούρασε το σόλο και ο drummer δεν είναι και ο πιο βράχος που έχω ακούσει. Αν είναι να τους κρίνουμε δηλαδή αυστηρά επαγγελματικά,αυτά θα έλεγα.

Πολυ βρωμια στη κιθαρα που καλυπτει ενδεχομενα λαθη κ αδυναμιες, πολυ καλη η φωνη συμφωνω με κλουζω

Mπορεί να μην έπαθα τη πλάκα μου μ' αυτό που είδα και άκουσα, (όπως και με τις τεχνικές δυνατότητες της μπάντας) αλλά δεν συμφωνώ και μ' αυτό το της παρωχημένης μουσικής.

Ρε παιδιααα... ;) ... καλα δεν ειμαστε και manager :P να δουμε και να τους κρινουμε αυστηρα επαγγελματικα κλπ...εμένα μου φαινονταιι πολυ χυμα και "in your face" η μουσικη τους...και απο ποτε δηλαδη η rock πρεπει να ειναι μετρημενη και προσεγμενη??

δεν ειναι συμφωνικη ορχηστρα...δεν ξερω...γνωμες ειναι αυτες ;D..παντως αυτο το χυμα και η βρωμια σε συνδυασμο με "αρκετα καλα" γυναικεια φωνητικα... ειναι απ τα αγαπημενα μου.. :)

brougos7 είπε:
Πολυ βρωμια στη κιθαρα που καλυπτει ενδεχομενα λαθη κ αδυναμιες, πολυ καλη η φωνη συμφωνω με κλουζω
σωστά, έπρεπε να το παίζανε με καθαρό ήχο το κομμάτι..τώρα μας ξεγελάσανε :P :P :P

εμένα το κεντρικό ριφ με ξεσήκωσε και δεν είμουν ποτέ μεταλλάς..2 ψιλο-υποδείξεις μόνο έχω να κάνω..

1) θεωρώ πως η τραγουδίστρια δεν έδεσε απόλυτα με το ύφος του κομματιού, του έκοψε λίγο οργή κάπως και ήταν και πολύ "πάνω" σε σχέση με την μπάντα..

2) ο ήχος των τυμπάνων μου αρέσει πιό ογκώδης σε τέτοιες μουσικές, είτε με την βοήθεια του ηχολήπτη, είτε με πιό δυνατά χτυπήματα, είτε με χρήση μεγαλύτερης διαμέτρου τομ, κάσας κτλ

αυτά φιλικά και καλή συνέχεια :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Clouseau είπε:
Επίσης με κούρασε το σόλο
Οντως!!το ακουσα αρκετες φορες και εχεις δικιο..ειναι παρατραβηγμενο και κουραστικο..αλλα anyway..nice song!! ;D

Evilnye είπε:
Ο μπασίστας τους δουλεύει στο στούντιο που πηγαίνουμε και έτυχε να δούμε το συγκεκριμένο βιντεάκι εκεί. Πάρα πολύ καλό γκρούπ όντως :)
Ελα και συ στο Terra πηγαινεις?

Πως δε σε εχω δει? Πολυ καλο παιδι ο Ακης παντως. ;)

Επισης να προσθεσω επειδη τα παιδια το εχω δει και λαιβ. Ο κιθαριστας δεν ειναι καλος...Ειναι αψογος! Το ιδιο και ο μπασιστας ο Ακης και η τραγουδιστρια και ο ντραμερ. Απο τις πιο δεμενες μπαντες που εχω δει.

Εμφανιζονται πολυ συχνα στο Lazy.

G.K. the Greek είπε:
Ελα και συ στο Terra πηγαινεις?

Πως δε σε εχω δει? Πολυ καλο παιδι ο Ακης παντως. ;)
Δεν κατασκηνώνω κιόλας ;D

Ναι παληκάρι ;D

Εχω κλεισει και 8ωρο εκει μεσα :o

Γραψιμο, μιξη, ξανα γραψιμο, καφες, μιξη, Θωμας (ξερεις εσυ οχι ο Γερμανος, αλλα ο απεναντι απο το στουντιο) γραψιμο, μιξη...

Evilnye είπε:
Προσωπικά προτιμώ τους Funktion του terra-drummer Σωτηράκη. Περισσότερο στα γούστα μου. Εξισου αξιοπρόσεκτη φωνάρα η Νατασα.

Καλη μπαντα, αλλα συμφωνω πως η φωνη τους εκοψε "οργη" και το σολο ήταν απο τα πιο ασχημα που εχω ακουσει :P

Βεβαια εχωμια προκαταληψη απεναντι στα σολο με αξίες μικροτερες απο μισο και distortion αλλα στο κατω κατω τη γνωμη μου λεω :D

Tthawth είπε:
Προσωπικά προτιμώ τους Funktion του terra-drummer Σωτηράκη. Περισσότερο στα γούστα μου. Εξισου αξιοπρόσεκτη φωνάρα η Νατασα.
Δεν τους έχω ακούσει ακόμα!

Πρέπει ή να χάσει gain ο κιθαρίστας ή να αλλάξουν τραγουδίστρια. Δεν κολλάει ούτε μουσικά ούτε οπτικά να έχεις τρεις ψιλοχωμένους και μια μπλουζοτραγουδίστρια.

mscmkr είπε:
Πρέπει ή να χάσει gain ο κιθαρίστας ή να αλλάξουν τραγουδίστρια. Δεν κολλάει ούτε μουσικά ούτε οπτικά να έχεις τρεις ψιλοχωμένους και μια μπλουζοτραγουδίστρια.
Συμφωνω. Δε λεω οτι τα παιδια ειναι κακοι, προς θεου, καλα το πανε. Αλλα απλα καλα. Οχι πολυ καλα, οχι τιποτα το ιδιαιτερο/πρωτοτυπο. Χαρακτηρισμοι οπως "απιστευτη μπαντα" για κατι τετοιο κλπ με κανουν ωρες ωρες να αναρωτιεμαι για το μουσικο επιπεδο (απο πλευρας ακουσματων) του μεσου νεοελληνα...(no offence φιλε μου, γενικη παρατηρηση).

Προσωπικα ειδα και εγω το συγκεκριμενο επισοδειο του Ραδιο Αρβυλα αλλα δε με τραβηξε ιδιαιτερα το κομματι...Ο κιθαριστας ηταν κουραστικος (απο πλευρα ηχου - παιξιματος) και η κοπελα αν και πολυ καλη τραγουδιστρια την βρηκα λιγο "εκτος κλιματος".

Στο δεύτερο κουπλέ έφυγε και το βύσμα (ή η πέννα) του μπασίστα (ναι, υπάρχει και αυτός). Μπορεί να μην τους έκατσε το τηλεοπτικό σάντουιτς.

neeq είπε:
Καλη μπαντα, αλλα συμφωνω πως η φωνη τους εκοψε "οργη" και το σολο ήταν απο τα πιο ασχημα που εχω ακουσει :P

Βεβαια εχωμια προκαταληψη απεναντι στα σολο με αξίες μικροτερες απο μισο και distortion αλλα στο κατω κατω τη γνωμη μου λεω :D
+1000. Καλυφθηκα πληρως.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back