Σε πρόλαβε ο απο κάτω..! 8)neeq είπε:ΒΘωμα, ψιλο-οτι να'ναι![]()
Καλα, το σταματαμε τωρα?vthomas είπε:Σε πρόλαβε ο απο κάτω..! 8)
Αυτό όμως δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι πήγες να τους υποτιμήσεις, επειδή απλά δεν γουστάρεις το είδος που παίζουν...Έτσι δεν είναι; Μην δουλευόμαστε κι όλας...
mscmkr είπε:Πρέπει ή να χάσει gain ο κιθαρίστας ή να αλλάξουν τραγουδίστρια. Δεν κολλάει ούτε μουσικά ούτε οπτικά να έχεις τρεις ψιλοχωμένους και μια μπλουζοτραγουδίστρια.
Kαι το στυλ το ακούει και η κουτσή Μαρία, επομένως θα έλεγα πως δεν "ξενίζει" κανέναν... απλά μερικοί είπαν πως είναι καλοί, και άλλοι όχι. Ας μην το ανάγουμε στο "ασυνήθιστο" στυλ, δεν είναι δα και Λιγκετί...Συμφωνω. Δε λεω οτι τα παιδια ειναι κακοι, προς θεου, καλα το πανε. Αλλα απλα καλα. Οχι πολυ καλα, οχι τιποτα το ιδιαιτερο/πρωτοτυπο. Χαρακτηρισμοι οπως "απιστευτη μπαντα" για κατι τετοιο κλπ με κανουν ωρες ωρες να αναρωτιεμαι για το μουσικο επιπεδο (απο πλευρας ακουσματων) του μεσου νεοελληνα...(no offence φιλε μου, γενικη παρατηρηση).
Προσωπικα ειδα και εγω το συγκεκριμενο επισοδειο του Ραδιο Αρβυλα αλλα δε με τραβηξε ιδιαιτερα το κομματι...Ο κιθαριστας ηταν κουραστικος (απο πλευρα ηχου - παιξιματος) και η κοπελα αν και πολυ καλη τραγουδιστρια την βρηκα λιγο "εκτος κλιματος".
tsak6735 είπε:Cannibal Corpse...Απιστευτο Group...
νομιζω πως μπορεις να το παρεις πισω αυτο....vthomas είπε:Σε πρόλαβε ο απο κάτω..! 8)
Αυτό όμως δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι πήγες να τους υποτιμήσεις, επειδή απλά δεν γουστάρεις το είδος που παίζουν...Έτσι δεν είναι; Μην δουλευόμαστε κι όλας...
jawohl mein kommandantΑν δεν σου αρέσει ένα είδος, και δεν κάνεις τον κόπο να δεις τα κριτήρια αυτά πριν πας σε σχολιασμό, τότε καλύτερα είναι να μην σχολιάσεις καθόλου (νομίζω οι γηραιότεροι σε ηλικία θα συμφωνήσουν εδώ).