- Πόντοι
- 98
για τον φιλο που ειπε να παμε να παιξουμε στην αρβυλα εγω προσωπικα εχω παει στην αρβυλα οταν αρχισε να πρωτοπροβαλεται.και???τι εγινε???Τωρα αν καποιος απο εδω μεσα ειναι μελος του γκρουπ δεν αναιρει το γεγονος πως λεμε την αποψη μας. Δηλαδη απειδη ο φιλος εδω μεσα ειναι ο κιθαριστας η ο drummer εμεις δε μπορουμε να υποστηριξουμε την αποψη μας???? Μα γι'αυτο δεν υπαρχει αυτο το φορουμ?
Εμενα προσωπικα δε μου αρεσε το βιντεακι,μακαρι τα παιδια να τα σπανε στα live τους και ας πανε να παιξουν και στην Ιαπωνια !
Αυτο το βιντεακι ομως δε μου αρεσε. Το ειδος μουσικης ειναι ενα ευρεως διαδεδομενο που αρκετοι ακουνε και πολλοι απο εμας παιζουν παιζανε θα παιξουν. Αλλα δε μου αρεσε η συγκεκριμενη εκτελεση,τραγουδι,βιντεο πες το οπως θελεις. Αλλα οχι να μας απαγορεψεις να πουμε και την αποψη μας....
ε τι λες???![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
μηπως υπερβαλλεις λιγο?
Edited by Alchemist: Όχι τέτοιες εικονίτσες please, ευχαριστώ!
Εμενα προσωπικα δε μου αρεσε το βιντεακι,μακαρι τα παιδια να τα σπανε στα live τους και ας πανε να παιξουν και στην Ιαπωνια !
Αυτο το βιντεακι ομως δε μου αρεσε. Το ειδος μουσικης ειναι ενα ευρεως διαδεδομενο που αρκετοι ακουνε και πολλοι απο εμας παιζουν παιζανε θα παιξουν. Αλλα δε μου αρεσε η συγκεκριμενη εκτελεση,τραγουδι,βιντεο πες το οπως θελεις. Αλλα οχι να μας απαγορεψεις να πουμε και την αποψη μας....
νομιζω πως μπορεις να το παρεις πισω αυτο....vthomas είπε:Σε πρόλαβε ο απο κάτω..! 8)
Αυτό όμως δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι πήγες να τους υποτιμήσεις, επειδή απλά δεν γουστάρεις το είδος που παίζουν...Έτσι δεν είναι; Μην δουλευόμαστε κι όλας...
ε τι λες???
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
μηπως υπερβαλλεις λιγο?
jawohl mein kommandantΑν δεν σου αρέσει ένα είδος, και δεν κάνεις τον κόπο να δεις τα κριτήρια αυτά πριν πας σε σχολιασμό, τότε καλύτερα είναι να μην σχολιάσεις καθόλου (νομίζω οι γηραιότεροι σε ηλικία θα συμφωνήσουν εδώ).
Edited by Alchemist: Όχι τέτοιες εικονίτσες please, ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: