4 Wheel Drive, live στο Lazy Παρασκευή 12 Μάρτη.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
http://www.lazy.gr/content2.html

Ο 4 Wheel Drive εμφανίζονται στο γνωστο Live club Lazy τη Παρασκευή 12 Μάρτη. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μάθατε κανένα καινούργιο τραγουδάκι ή πάλι τα ίδια θα παίξετε? ;D ;D

mscmkr είπε:
Γιατί δεν αλλάζετε όνομα σε "4 Wheel Live"; ;)
Θα το προτείνω.

Μάθατε κανένα καινούργιο τραγουδάκι ή πάλι τα ίδια θα παίξετε? ;D ;D
Έχουμε ηχογραφημένα πάνω από 700, αποκλείεται να τα ΄χεις ακούσει όλα ;).

Nestoras είπε:
Θα το προτείνω.Έχουμε ηχογραφημένα πάνω από 700, αποκλείεται να τα ΄χεις ακούσει όλα ;).......
......... την μια φορά που τους είδες.

Αλήθεια, την playlist του live, πως την ετοιμάζετε?

audiokostas είπε:
......... την μια φορά που τους είδες.
Ναι, αλλά μου έχει μείνει βαθειά χαραγμένη...

marathon είπε:
Αλήθεια, την playlist του live, πως την ετοιμάζετε?
Aνάλογα με το χρώμα της κιθάρας.

Αν δεν έχεις να πεις κάτι καλό, ας την γκρίνια σου για άλλα thread.

Το live τους ανακοίνωσε το παιδί.

Αν θες πήγαινε, αν δεν θες μην πας.

marathon είπε:
Ναι, αλλά μου έχει μείνει βαθειά χαραγμένη...
Πέρα απ την πλάκα, όταν τους είχα ακούσει στο lazy πέρυσι, με τον audiokosta και τον

distortion, ήταν αρκετά έως πολύ καλύτεροι από οτι στο Mike's... να πάς ;)

bihlas87 είπε:
Πέρα απ την πλάκα, όταν τους είχα ακούσει στο lazy πέρυσι, με τον audiokosta και τον

distortion, ήταν αρκετά έως πολύ καλύτεροι από οτι στο Mike's... να πάς ;)
Δεν είμαστε όμορφοι μόνο όταν παίζουμε αλλά ομορφαίνουμε και τις άλλες μπάντες όταν τους ακούμε.

(μην ακούσω πάλι για φωτιστικά σώματα, πλιζ)

Πέραν της πλακός, υπάρχουν πολλές συγκυρίες που καθορίζουν αποφασιστικά τις εκάστοτε επιδόσεις ενός ερασιτεχνικού γκρουπ. Για αυτό μέρα από μέρα μπορεί και να υπάρχει (σημαντική) διαφορά.

audiokostas είπε:
Πέραν της πλακός, υπάρχουν πολλές συγκυρίες που καθορίζουν αποφασιστικά τις εκάστοτε επιδόσεις ενός ερασιτεχνικού γκρουπ. Για αυτό μέρα από μέρα μπορεί και να υπάρχει (σημαντική) διαφορά.
Το live είναι live, και μια μπάντα που δεν παίζει με παρτιτούρες δεν μπορεί παρά να έχει μεταπτώσεις, είτε σαν σύνολο είτε σαν μονάδες ξεχωριστά. Έχουν υπάρξει μαγικές βραδιες, μέτριες, κακές κλπ κλπ. Όσον αφορά τη βραδιά στο Μike's τα έχω ξαναγράψει, αλλά σε διαβεβαιώνω πως όσο και αν είναι δύσκολο να το πω, πως έχουν υπάρξει και χειρότερες.

Δεν κατάλαβα το πρόβλημα...αλλά κάτι θα ξέρεις παραπάνω...
;)

Nestoras είπε:
Όσον αφορά τη βραδιά στο Μike's τα έχω ξαναγράψει...
Ξεκόλα ρε Νέστωρα με το Μike's, μόνο εσύ κατάλαβες ότι κατάλαβες τότε. Εμείς και ωραία περάσαμε και ωραία μουσικούλα ακούσαμε και το διασκεδάσαμε και τίποτα δεν καταλάβαμε...τί θέλεις τώρα, να έρθω τη Παρασκευή? Άσε που μου χρωστάς και ένα αυτόγραφο...

marathon είπε:
Ξεκόλα ρε Νέστωρα με το Μike's, μόνο εσύ κατάλαβες ότι κατάλαβες τότε. Εμείς και ωραία περάσαμε και ωραία μουσικούλα ακούσαμε και το διασκεδάσαμε και τίποτα δεν καταλάβαμε...τί θέλεις τώρα, να έρθω τη Παρασκευή? Άσε που μου χρωστάς και ένα αυτόγραφο...
Φυσικά και να έρθεις.......α! και συ μου χρωστάς ένα bar-b-q, αν και γώ σου είχα ζητήσει μια κιθάρα από το custom shop σου.

Nestoras είπε:
.......α! και συ μου χρωστάς ένα bar-b-q, αν και γώ σου είχα ζητήσει μια κιθάρα από το custom shop σου.
Αυτό είναι καθορισμένο, απλά το καλοκαιρινό μαγαζί δεν έχει ανοίξει ακόμα...άσε που έπιασα και το σκαθάρι...

Και η κάμερα σιγά σιγά απομακρύνεται καθώς οι δύο υπέργηροι πρωταγωνιστές αρχίζουν να χάνονται στο λειβάδι με τις παπαρούνες χοροπηδώντας πιασμένοι χέρι χέρι ........

The End ?

audiokostas είπε:
Και η κάμερα σιγά σιγά απομακρύνεται καθώς οι δύο υπέργηροι πρωταγωνιστές
Σιγά ρε νειάτο....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back