Πού είναι;Terry RoscoeBeck5 είπε:Καλή ιδέα... Να πάρεις ένα τέτοιο ;D είναι από τα κορυφαία Σουηδικά όργανα ;D
Αυτό έλειπε φίλε μου! ;Dharyy είπε:Τι να πω, είστε μπαντάρα και το ξέρετε και σίγουρα γνωρίζετε πως να διορθώνετε τις στραβοτιμονιές.
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ εσείς οι πληκτράδες, δεν μπορείτε να καταλάβετε το χιούμορ των εγχόρδων ;DNordius είπε:@Τερι: Δεν σε αντιλαμβάνομαι ...ειλικρινά.... :![]()
Ο οποίος είναι η τιμή και το καμάρι της Σουηδίας, γνωστός και ως... Αντωνίου ;D ;D ;Dgvour είπε:Το μαλλια της φωτο εννοει ο Τερυ παι παιζει αρπετζια με τη στρατ. ;D
Έχω μπλέξει με φούντες και αντισφύξεις...δεν φταίω...Terry RoscoeBeck5 είπε:Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ εσείς οι πληκτράδες, δεν μπορείτε να καταλάβετε το χιούμορ των εγχόρδων ;D![]()
Μου χαλάς το thread....να πας στο thread του Vinilion...ώχου!Ο οποίος είναι η τιμή και το καμάρι της Σουηδίας, γνωστός και ως... Αντωνίου ;D ;D ;D
Λάθος... Υngwie Malmsteen![]()
Ήτο, απ' τη στιγμή που πήγα εγώ, το ενδιαφέρον του σουηδικού λαού έχει στραφεί προς τους τραγουδιστές.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ο οποίος είναι η τιμή και το καμάρι της Σουηδίας, γνωστός και ως... Αντωνίου ;D ;D ;D
εδω θα συμφωνισω.haryy είπε:Στα αρνητικά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με την πλειοψηφία όσο αφορά τα φωνητικά. Παιδιά εγώ τα ακούω μονίμως εκτός τόνου και με αρκετά "σπασίματα". Οι κορώνες είναι επίσης οι περισσότερες εκτός τόνου και τις σώζει μόνο το ότι είναι χαμηλά στην μίξη.
Κυρίες και κύριοι, το νέο μεγάλο όνομα, το καμάρι του Σουηδικού τραγουδιού, ο .....NESTOR APOS.Nestoras είπε:Ήτο, απ' τη στιγμή που πήγα εγώ, το ενδιαφέρον του σουηδικού λαού έχει στραφεί προς τους τραγουδιστές.![]()
Τι να σου κάνω βρε Κωστάκη... το ακούω και το ξανακούω αλλά δεν δίνεις «λαβές» για «εποικοδομητική κριτική». ;D Το έπαιξες άψογα... Ρίξε κάτι, μια «Γαλλία» βρε παιδί μου να έχουμε να πούμε κάτι ;D ;D ;DNordius είπε:Έχω μπλέξει με φούντες και αντισφύξεις...δεν φταίω...Μου χαλάς το thread....να πας στο thread του Vinilion...ώχου!![]()