METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26

Πολυ σύντομα θα ανακοινωθεί extra date.
Καντε λίγο υπομονή και μη δώσετε φράγκο στους νόμιμους και μη μαυραγορίτες

Δέν το βλέπω εφικτό,στο στάδιο.
10/5 το έχω κλείσει για 5 x 5 με τα παιδιά και στο πάρκινγκ πείτε τους δέν γίνεται,γιατί θα το κρατήσουμε για τον Λεξ.
Αν θέλουν,να τους αδειάσουμε μιά πισίνα απο το κολυμβητήριο δίπλα,να έχουν και καλύτερο ήχο.

Aν θα μπει και 2η μέρα τότε θα είναι πριν την πρώτη και όχι μετά, άρα θα πάει για 7/5.
Κανόνισε να πάς 7/5 και να περιμένεις να δείς τους Metallica,να βγεί κανένας γέρος να καρφώνει τις γόπες από το τερέν και όπως φεύγεις να πάρουν μπροστά και τα ποτιστικά.

8/5 μπορούν αν θέλουν,πειτε τους,εχουν την άδεια μας απο εδώ το NOIZ,δέν ξέρω αν έχει ένσταση κάποιο άλλο μέλος?

10/5 μέχρι το απόγευμα να τα έχουν μαζέψει όλα,γιατί μπαίνω μέσα με φόρα και Molten μπαλίτσα και δέν φημίζομαι για τα ευθύβολα σουτ μου,αν δέν θέλουν να πιάνουν τα Line Arrey τής Mayer Sound με μονωτική ταινία στο επόμενο Live και να έχουν καμένα Pixels στις οθόνες.

Μπορεί οι Metallica να ανοίξουν για το τιτανοτεράστιο μουσικό φαινόμενο/κίνημα,όπως μάθαμε πρόσφατα και εδώ στο forum, ΛΕΞ..😂
Δέν γίνεται για τεχνικούς και πρακτικούς λόγους.
Να γεμίσεις ένα στάδιο και μετά να τους πείς,πάρτε ότι μπορεί να σηκώσετε και έχει πληρώσει ο κάθε ένας,ψυγειάκια ,ποτηράκια,ψησταριές,δέν ξερω γω τί άλλο,αυτό το στρογγυλό στην μέση όπως είναι και βγείτε έξω,γιατί ο Headliner έχει στήσει στο Parking?

Trending...

Νέα θέματα

Back