Τι επαθα;
Βαρεθηκα τη σιχαμενη ματαιοδοξια της καθε youtube περσονας.
Που θα μας πει οτι εκτιμαει και την ανωνυμια της.
Εμεινε παρθενα για τα παιδια της.
Ρε ουστ.
Εμεινε παρθενα για τα παιδια της.
Τα τσακρας είναι 7 και ο μόνος αληθής τρόπος στο πως να τα ξεκλειδώσεις περιγράφεται στην αποκάλυψη του Ιωάννη και συγκεκριμένα στις 7 εκκλησίες.Τι λες τώρα βρε Στράτο; 8 δις είμαστε εδώ πάνω. Ακόμα κι αν ανοίξεις κανάλι που μιλάει αποκλειστικά για το πώς να ξεκλειδώσεις το ένατο τσάκρα και ΜΟΝΟ αυτό, για 5 χρόνια, πάλι θα έχεις κοινό.
Ο κόσμος ανέκαθεν ήθελε να ακούει/βλέπει/διαβάζει και τις ιδέες άλλων, ανεξάρτητα από το αν έχει τις δικές του. Είναι άλλωστε και ένας τρόπος ετεροπροσδιορισμού.
Τα τσακρας είναι 7 και ο μόνος αληθής τρόπος στο πως να τα ξεκλειδώσεις περιγράφεται στην αποκάλυψη του Ιωάννη και συγκεκριμένα στης 7 εκκλησίες.
Ήμουν παλιά. Τώρα δεν είμαι τίποτα.
Ήμουν παλιά. Τώρα δεν είμαι τίποτα.
Α Μάνο όλα κι όλα. Εδώ συμφωνώ. Κι εγώ που πάω στις δουλειές ξέρεις τι άβολα νιώθω όταν έρχεται ο άλλος μετά αφού έχω παίξει και μου λέει "Ρε μαλάκα εκείνο το πετρέλαιο κόκαλα έχει, πότε θα μου το φέρεις; Δεν είπαμε χτες; Τα νταούλια σε μαράνανε."Που θα μας πει οτι εκτιμαει και την ανωνυμια της.
Σοβαρά τώρα?
Το λέει αυτό?
Ε τότε να το δω ρε συ.
Δηλαδή βρε Πάνο, αυτό είναι μεταφορά γνώσης?
Γνωρίζει αυτή η κοπέλα κάτι παραπάνω και μας το μεταφέρει?
Αν είναι έτσι να το δεχτώ.
Αν κάποιος είναι καλός στο αντικείμενό του, και το αντικείμενο αυτό μας ενδιαφέρει και το ψάχνουμε, φυσικά θα τον ακούσουμε, γιατί η άποψή/λογική του πάνω στο αντικείμενο, έχει σημασία.
Πχ, θα ακούσω έναν προπονητή ποδοσφαίρου να εκφράζει τις απόψεις του για την έκβαση ενός αγώνα, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ.
Θα ακούσω έναν συνθέτη ή έναν μουσικό να αξιολογεί κατά την κρίση του ένα μουσικό έργο, χωρίς βέβαια να υιοθετώ τίποτα από πριν.
Αν ήταν αλήθεια αυτό θα κατοικούσαμε ακόμα σε σπηλιέςΕίτε μας αρέσει, είτε όχι, μαθαίνουμε μόνο από τους άλλους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος μάθησης.
Αν ήταν αλήθεια αυτό θα κατοικούσαμε ακόμα σε σπηλιές