'Eχω αφαιρέσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και πάλι τα ίδια. Σίγουρα είναι κάτι από το PC, αφού με το που πλησιάζω την κιθάρα στο PC γίνεται χαμός..panorios είπε:Λέω εγώ τώρα
Μήπως έχεις CRT οθόνη;
Ασύρματο ποντίκι-πληκτρολόγιο;
με πριζες σε αλλα σημεια απο τα ηχεια ειπες δεν βλεπεις καμμια διαφορα?ikon είπε:'Eχω αφαιρέσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και πάλι τα ίδια. Σίγουρα είναι κάτι από το PC, αφού με το που πλησιάζω την κιθάρα στο PC γίνεται χαμός..
Επειδή αυτό που λες είναι τρελή διαδικασία (να σκεφτείς ότι έχω ήδη αλλάξει κάρτα γραφικών και δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό), σκέφτομαι πρώτα να κάνω το εξής απλό.cos_dr είπε:με πριζες σε αλλα σημεια απο τα ηχεια ειπες δεν βλεπεις καμμια διαφορα?
Εστω και λιγο?
μπορεις να κανεις κατι αλλο. Αφου παιδευεσαι που παιδευσαι.
Κανε εναν κοπο να λυσεις το pc, να το βγαλεις απο το κουτι και το συνδεσεις πανω σε ενα παγκο και να δοκιμασεις. Δηλαδη να κανεις συνδεσεις εξωτερικα και με τα καλωδια οχι τυλιγμενα φιογκο.
Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να φταιει το κουτι ιδιαιτερα αν ειναι αλουμινενιο.
Αν εχει η μητρικη onboard καρτα γραφικων δοκιμασε με την onboard καρτα αφαιρωντας προσωρινα την καρτα γραφικων σου, πολλες παρεμβολες ερχονται απο τις καρτες νεας γενιας και τα κιθαριστικά σου τις ενισχύουν.
Κανε μια δοκιμη, αν εξαλειφθει η μειωθει το παρασιτο τοτε μπορει να φταιει το κουτι, η διαρρυθμιση που εχεις κανει στο κουτι, καποιο ground loop.
Το κουτι σου ειναι ηλεκτρομαγνητικος ενισχυτης μου φαινεται. λολ
ναι, αλλα το κανεις μεσα στο κουτι μαλλον.ikon είπε:Επειδή αυτό που λες είναι τρελή διαδικασία (να σκεφτείς ότι έχω ήδη αλλάξει κάρτα γραφικών και δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό), σκέφτομαι πρώτα να κάνω το εξής απλό.
Να δοκιμάσω να γειώσω την κιθάρα με το κουτί που είπε ο MitiliRay.
Αν ο θόρυβος σταματήσει πάει να πει ότι η γείωση στo εσωτερικό wiring της κιθάρας έχει πρόβλημα που σημαίνει αλλαγή καλωδίων και λύση του προβλήματος.
Θα κάνω το τέστ αύριο και θα σας πω νέα.
Αγαπητοί συνάδελφοιRayDTutto είπε:Πάντως κι εμένα το κάνουν και οι δύο στρατ μου αλλά έχω βρει μια καταπληκτική λύση. Δεν πλησιάζω (πολύ) την κιθάρα στο πισι.
Ο θόρυβος αυξάνεται κάθε φορά που πλησιάζουν οι μαγνήτες στο tower (περισσότερο) αλλά και στα αυτοενισχυόμενα ηχεία και σε κάτι πολύμπριζα. Το κουτι ειναι αλουμίνιο και ειναι πολύ καλής ποιότητας μπορώ να πω, όπως και το τροφοδοτικό.lazy είπε:δεν το ειχα δει μεχρι τωρα.
ερωτηση: τον θορυβο τον κανει και χωρις τα pod/rme/κιθαρα;
αν ναι αγνοησε τα παρακατω.
το θεμα κουτι ειναι σημαντικο για το θεμα παρεμβολων οσο και το θεμα ψυξης.
ακομα περισοτερο η γειωση που απομακρυνει τις παρεμβολες.
πολλα κουτια εχου μεταλικη σιτα μεχρι και στις διοδους αερα για αυτο το λογο.
Για τον ιδιο λογο , σε αρκετα κουτια υπαρχουν και αγωγιμα ελασματα στα καπακια ωστε οταν τα βαζεις θα υπαρχει σωστη γειωση
παρεμβολες μπορει να εχεις και απο ενα φωτιστικο φθορισμου .
o μονος τροπος να μηδενισεις τις παρεμβολες ειναι να το βαλεις σε ενα κλωβο φαραντει.
http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?f=15&t=21851
το τροφοδοτικο που πηρες αν ειναι απο τα 80+ βαλτο ξανα.εκτος του οτι θα φερνει λιγοτερο θορυβο κατα την ανορθωση,θα εχεις και οικονομια .
ελεγξε την γειωση στα pod / rme . μπορει να σου φερνει θορυβο απο εκει.
Αγαπητοί συνάδελφοι
Αφού δεν τα κατάφερα με τις πολύπλοκες λύσεις, δοκίμασα το πιο απλό πράγμα.
Μετακίνησα το PC ενάμιση μέτρο πιο μακριά και λύθηκε το πρόβλημα.
Χρειάστηκα μόνο μερικές προεκτάσεις καλωδίων.
Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια και τις ιδέες!
Αν δεν έχεις συνδεδεμένο κάτι άλλο επάνω στην κάρτα, (βλέπε προηγούμενη απάντηση - λύση) ίσως κάποιο τροφοδοτικό ρεύματος κάνει τη ζημιά.
Το Behringer HD400 ή κάποιο κουτάκι της ART όπως το DTI ή Cleanbox, θα σου κάνει τη δουλειά.