- Πόντοι
- 16
Την αύξηση που σου έδωσα, τι την έκανες βρε χαραμοφάη ? ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Εγω ειμαι εκπαιδευτικος του δημοσιου και ζω εις βαρος των αλλων.
Δεν προσφερω τιποτα γιατι φυσικα το να ασχολεισαι με τα παιδακια των αλλων,
σ αυτο το αθλιο εκπαιδευτικο συστημα για το οποιο αδιαφορουν οι αλλοι,
δεν ειναι δα και καμια προσφορα στο κοινωνικο συνολο των αλλων.
Απλα πηγαινεις στο σχολειο-παιδοφυλακτηριο και περιμενεις να παει η ωρα 2
(ειμαι σε πιλοτικο,σχολαω αργα ο γκαντεμης) για να φυγεις,με σωας τας φρενας,
ηρεμος σα να πηγες εκδρομουλα με τη γκομενα.
Οσο βεβαια περνανε τα χρονια και βλεπω γυρω μου ποιοι ειναι ''οι αλλοι''
σ αυτη τη χωρα,δε νιωθω καμια τυψη και μαλλον το ευχαριστιεμαι,
ιδιως το καλοκαιρι που καθομαι 2,5 μηνες οπως και οι υπολοιποι εκπαιδευτικοι στην Ευρωπη των αλλων.
Βεβαια με τον υπερογκο μισθο μου,ακομα και το καλοκαιρι,εκτος απο τον μουσικο μου εξοπλισμο,(Σας ευχαριστω παιδια που μου τον αγορασατε-δεν προσφερα τιποτα,δεν επρεπε)πληρωνω και αυτους τους κακομοιρους του ιδιωτικου τομεα,μαναβηδες μπακαληδες,περιπτεραδες,προποτζηδες,σαλεπιτζηδες,υπαλληλους κινητης τηλεφωνιας,παγωτατζηδες,οι οποιοι μπορει να φοροδιαφευγουν (ρε να μη μπορω κι εγω λιγο)αλλα τουλαχιστον παλευουν χειμωνα καλοκαιρι γιατι ετσι τους θελει το κεφαλαιο κι εγω φυσικα:
Προλεταριους,ειλωτες.
Τωρα μετανιωσα.Δεν επρεπε να σπουδασω και να γινω εκπαιδευτικος.Η μανα μου φταιει που μου λεγε ''μισθος-μπαινει μισθος-βγαινει''.Τα παιρνω ολα πισω. Αυτο το καλοκαιρι θα παραμεινω στο σχολειο γιατι και τα παιδακια το θελουν να ειναι εσωκλειστα σ αυτα τα υπεροχα κτηρια με κλιματισμο.
Αυτοι οι καταπτυστοι,απαραδεκτοι μηχανοβιοι-εκπαιδευτικοι αντι να καθονται στον καναπεκαι να κρυβονται απ τους ''αλλους'' ή να επιμορφωνονται για να διδαξουν τα παιδακια των αλλων,μου πηραν τα βουνα να κανουν το γυρο της γης...
Καλα δε ντρεπονται?Αυτο ειναι δικαιωμα που το εχουν ΜΟΝΟ οσοι δουλευουν σα σκυλια σ αυτον τον ματαιο κοσμο.Ειναι προκλητικοι.Ειναι πολυ ευκολο τελικα να εισαι προκλητικος...
(Το παίζω trolley