- Πόντοι
- 398
"Έχετε ακούσει για κάτι 36ώρα πουν διοργανώνονται στη Ελλάδα?"
Ναι έχω πάρει και κούπα μετράει ; ;D
"Είτε ως ζευγάρι εκπαιδευτικών, είτε ως μοναχικός καβαλλάρης (Ψημένος), είτε ως ζευγάρι από την Ουαλία που πουλάει το σπίτι του για να πάρει μια ρημαδοCX500 και να γυρίσει τον κόσμο."
Μ'αρέσεις είσαι γνώστης.
"καλά όλα αυτά ... εμείς τι κάνουμε ....το καλοκαιράκι καμιά μηχανάδα noizάδικη μέχρι τη Στυμφαλία για μπριζόλες θα πάμε ?? ή και Μπράλο αμα λάχει"
Πάμε Taormina απέναντι Σικελία, το ίδια σου έρχεται (πλάκα κάνω) αλλά θέλω να ξαναπάω.
Τα έφερε η μοίρα και έχω γνωρίσει τους 3 από τους 5 παραπάνω μοτοδοιπόρους.
Το ζευγάρι μέχρι το τρίτο ταξίδι τους (αν θυμάμαι καλά) χορηγούς είχαν το σόι τους. Πολλά τα λεφτά και τότε (είχαμε δραχμές τότε θυμάστε ). Ο Ψημένος ξεκίνησε με στόχο να επιβιώνει κάθε μέρα. Κάποτε είπε χαρακτηριστικά, στη Γιουγκοσλαβία ντομάτα και μανιβελιά το μέτραγα το μεροκάματο. Και το ξεκίνησε στα 19 του. Εγώ στα 19 φοβόμουν να κάνω καμάκι σε τουρίστρια όχι να πάω οδικώς σπίτι της.![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Οι βλαμμένοι οι Ουαλλοί είναι πειραγμένοι, ακόμα γυρνάνε με πλεούμενο (αυτή τη φορά).
Σεβασμός απλά χρειάζεται. Όσοι έχετε μηχανή και σας παίρνει κάντε το 14ο οδοιπορικό αντοχής ή απλά 36ωρο της ελληνικής λέσχης MotoGuzzi. Θα κάνετε reset σε πολλά αυτονόητα κάτι σαν επίσκεψη στη Fender δείτε το.
Αν δεν έχετε μοτοσυκλέτα πάρτε τηλέφωνο ένα φίλο σας που έχει, και πείτε του βάζω τη βενζίνη και πάμε εκεί το εκεί να είναι πάνω από 500 χλμ. Από εκεί και πάνω είναι βόλτα, με λιγότερα είναι καφές και πάνω από 1000 ταξίδι.
Και όπως το σανίδι είναι ο μέγιστος κριτής έτσι είναι και η σέλα. Αν σε αντέξει και την αντέξεις μετά καταλαβαίνεις. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες.
Και μην το ξεχάσω αν θέλετε να κάνετε πλάκα σε κανένα φίλο σας μηχανόβιο ρωτήστε τον τι χρώμα έχουν τα διόδια. Από την απάντηση θα καταλάβετε πολλά. Εσείς δεν θα ξέρετε αλλά αυτός θα ξέρει και θα σας κοιτάξει ανάλογα.
300.000 Χιλιομετρα 5 ηπειροι με μηχανή και στα δικά μας 8)
Ναι έχω πάρει και κούπα μετράει ; ;D
"Είτε ως ζευγάρι εκπαιδευτικών, είτε ως μοναχικός καβαλλάρης (Ψημένος), είτε ως ζευγάρι από την Ουαλία που πουλάει το σπίτι του για να πάρει μια ρημαδοCX500 και να γυρίσει τον κόσμο."
Μ'αρέσεις είσαι γνώστης.
"καλά όλα αυτά ... εμείς τι κάνουμε ....το καλοκαιράκι καμιά μηχανάδα noizάδικη μέχρι τη Στυμφαλία για μπριζόλες θα πάμε ?? ή και Μπράλο αμα λάχει"
Πάμε Taormina απέναντι Σικελία, το ίδια σου έρχεται (πλάκα κάνω) αλλά θέλω να ξαναπάω.
Τα έφερε η μοίρα και έχω γνωρίσει τους 3 από τους 5 παραπάνω μοτοδοιπόρους.
Το ζευγάρι μέχρι το τρίτο ταξίδι τους (αν θυμάμαι καλά) χορηγούς είχαν το σόι τους. Πολλά τα λεφτά και τότε (είχαμε δραχμές τότε θυμάστε ). Ο Ψημένος ξεκίνησε με στόχο να επιβιώνει κάθε μέρα. Κάποτε είπε χαρακτηριστικά, στη Γιουγκοσλαβία ντομάτα και μανιβελιά το μέτραγα το μεροκάματο. Και το ξεκίνησε στα 19 του. Εγώ στα 19 φοβόμουν να κάνω καμάκι σε τουρίστρια όχι να πάω οδικώς σπίτι της.
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Οι βλαμμένοι οι Ουαλλοί είναι πειραγμένοι, ακόμα γυρνάνε με πλεούμενο (αυτή τη φορά).
Σεβασμός απλά χρειάζεται. Όσοι έχετε μηχανή και σας παίρνει κάντε το 14ο οδοιπορικό αντοχής ή απλά 36ωρο της ελληνικής λέσχης MotoGuzzi. Θα κάνετε reset σε πολλά αυτονόητα κάτι σαν επίσκεψη στη Fender δείτε το.
Αν δεν έχετε μοτοσυκλέτα πάρτε τηλέφωνο ένα φίλο σας που έχει, και πείτε του βάζω τη βενζίνη και πάμε εκεί το εκεί να είναι πάνω από 500 χλμ. Από εκεί και πάνω είναι βόλτα, με λιγότερα είναι καφές και πάνω από 1000 ταξίδι.
Και όπως το σανίδι είναι ο μέγιστος κριτής έτσι είναι και η σέλα. Αν σε αντέξει και την αντέξεις μετά καταλαβαίνεις. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες.
Και μην το ξεχάσω αν θέλετε να κάνετε πλάκα σε κανένα φίλο σας μηχανόβιο ρωτήστε τον τι χρώμα έχουν τα διόδια. Από την απάντηση θα καταλάβετε πολλά. Εσείς δεν θα ξέρετε αλλά αυτός θα ξέρει και θα σας κοιτάξει ανάλογα.
300.000 Χιλιομετρα 5 ηπειροι με μηχανή και στα δικά μας 8)