2ο Ελληνικό Googlebombing...

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Μπείτε στο Google και γράψτε τη λέξη "ψεύτες".

Τα συμπεράσματα δικά σας ... :roll: :D

Πληροφορίες για το Googlebombing

καλο αλλα θα επρεπε να υπαρχει και το αντιστοιχο με τη λεξη "απατεωνες" για τους...ετερους καπαδοκες :lol: :lol:

καλο αλλα θα επρεπε να υπαρχει και το αντιστοιχο με τη λεξη "απατεωνες" για τους...ετερους καπαδοκες :lol: :lol:
:lol: μεγαλοαπατεωνες μη σου πω..... :wink: :lol:

ναι εχεις απολυτο δικιο φιλε μου,γιατι οι απλοι απατεωνες μπαινουν φυλακη,οι μεγαλοαπατεωνες ομως τη γλυτωνουν ΠΑΝΤΑ! :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και αυτοί ... και τα παιδιά τους..... και τα εγγόνια τους Γ@μ* τα τζάκια μου Γ@μ** :lol: :lol: :lol: :lol:

Μία είναι η λύση!!! όπως αμέρικα απέτυχες μια φορά στις εκλογές ως αρχηγός? ΑΛΛΟΣ

Εοίσης χρήσιμο θα ήταν:

ΕΚΛΕΚΤΗΚΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ? Μετά άλλος

ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ? μην ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ υποψηφιότητα

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΓΚΟΣΑΜΕ! :evil: :evil:

Καλό!!

Ο λαός λέει: "Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"....

ελα ομως που στην Ελλαδαρα οι κλεφτες χαρηκανε 20 χρονια!! :cry: :lol:

ελα ομως που στην Ελλαδαρα οι κλεφτες χαρηκανε 20 χρονια!! :cry: :lol:
μόνο 20 χρόνια???? η νεώτερη ιστορία δείχνει πως προκειται για τα ίδια τζακια για έναν αιώνα τώρα!!!! και ζουν αυτοι καλά και εμείς .....

¶ρα, αυτό σημαίνει ότι ή ο λαός συμμετέχει στην κλοπή και στο ψέμα (με ανάλογο ποσοστό) ή ότι απλά την ανέχεται. Η γκρίνια δεν οδηγεί σε λύσεις, οί πράξεις όμως μπορούν. Το ζήτημα είναι εαν το θέλουμε.... :wink:

¶ρα' date=' αυτό σημαίνει ότι ή ο λαός συμμετέχει στην κλοπή και στο ψέμα (με ανάλογο ποσοστό) ή ότι απλά την ανέχεται. Η γκρίνια δεν οδηγεί σε λύσεις, οί πράξεις όμως μπορούν. Το ζήτημα είναι εαν το θέλουμε.... :wink:[/quote']
χωρις να θελω να πολιτικοποιησω εντελως την συζητηση,φυσικα και ο λαος συμμετεχει στην κλοπη και αυτο αποδεικνυεται απο την ψηφο του η οποια ειναι το "συμβολαιο" της κλοπης....

"θα σε εκλεξω και απο το κομματι της πιττας που σου αναλογει περιμενω ενα ψιχουλακι και γω σαν ανταλλαγμα..."

η ψηφος ειναι κατι παραπανω απο μια απλη διαδικασια..

Ακριβώς αυτό εννοώ mechmg93, το να είσαι πολιτικοποιημένος είναι καλό. Το να είσαι απολίτικος και κομματικά υπόδουλος είναι κακό για την κοινωνία. Δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτε αν δεν είσαι διατεθιμένος να θυσιάσεις κάτι.

Γράψτε στο Google τη λέξη:

κατσίκα

(με τόνο στο ί)

και δείτε το αποτέλεσμα ;)

ετσι καλα να παθει :lol: :lol: :lol: :lol: (οχι τιποτα αλλο γραψαμε χαλια πανελληνιες) :(

Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα έβγαζε :lol: :lol:

Γμτ μη μου τα θυμίζεις elavd να χαρείς :wink:

Θέλω να πάρω το πτυχίο μου και δε με αφήνουν!!(Φαντάζομαι όχι μόνο εμένα) :evil: :evil: :evil:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back