2η ευκαιρία σε κομμάτι μου

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
  Λοιπόν για να δούμε..., μετά από 7 χρόνια ενασχόλησης με τα Daw, τις εγγραφές και τις μίξεις, είπα  να γίνω μαστεράς....... Πήρα ένα κομμάτι μου (σε wav 44.1 khz και 24 bits), το κότσαρα στο Reaper και στο master channel του έβαλα κομπρέσορες (2... :o), EQ, και λίμιτερ, με δικές μου ρυθμίσεις σε όλα αυτά.  Στα αυτιά μου και στα ακουστικά μου ακούγεται καλύτερα.... Τώρα μένει να μου πείτε κι εσείς την γνώμη σας για το όλον!     

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και για τις τυχόν γνώμες σας για το πόνημα μου. :)

[soundcloud]

[/soundcloud]

Edit:  Οι στίχοι είναι της Martha Medeiros....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dimsonic είπε:
αυτός ο sf έφτιαξε σχολή βλέπω... ;D
Μπααα .... εδώ και μια εβδομάδα παιδεύομαι να κάνω λίγο πιο δυνατά, πιο "λαμπερά" :laugh:, πιο "ευκρινή" και λίγο πιο φαντεζί τα κομμάτια μου. Έχω λιώσει στο youtube και σε διάφορα sites μαστεράδων...... ::) :-X  Ο φίλτατος (και υπέρτατος καλλιτέχνης.... :angel:) Cos_dr, απλώς με πρόλαβε....  >:D

cigaret13 είπε:
Μπααα .... εδώ και μια εβδομάδα παιδεύομαι να κάνω λίγο πιο δυνατά, πιο "λαμπερά" :laugh:, πιο "ευκρινή" και λίγο πιο φαντεζί τα κομμάτια μου. Έχω λιώσει στο youtube και σε διάφορα sites μαστεράδων...... ::) :-X  Ο φίλτατος (και υπέρτατος καλλιτέχνης.... :angel:) Cos_dr απλώς με πρόλαβε....
στείλτο να στο μαστεράρω εγώ.

Είμαι μεγάλος μαστεράς.

χαχαχαχαχα

Να το βάλουμε στο t-racks να δουμε τι θα γίνει

Έτσι από απλή περιέργεια, κατέβασε το από το Soundcloud (το έχω ελεύθερο για download) και κάνε μια προσπάθεια..... να δούμε τι ψάρια πιάνετε εσύ και το  T-rack....... :laugh: ;D ;D ;D

cigaret13 είπε:
Έτσι από απλή περιέργεια, κατέβασε το από το Soundcloud (το έχω ελεύθερο για download) και κάνε μια προσπάθεια..... να δούμε τι ψάρια πιάνετε εσύ και το  T-rack....... :laugh: ;D ;D ;D
και έλεγα πως να σκοτώσω την ώρα μου για να νυστάξω και να με πάρει ο ύπνος.

Θα το βάλω τώρα.

έχεις κανα track να προτείνεις για reference και θα κανω και μια δικη μου προσπάθεια.

cos_dr είπε:
έχεις κανα track να προτείνεις για reference και θα κανω και μια δικη μου προσπάθεια.
  Σ'έχω εμπιστοσύνη..... :)  τ'αφήνω όλα πάνω σου... 8)

cigaret13 είπε:
  Σ'έχω εμπιστοσύνη..... :)  τ'αφήνω όλα πάνω σου... 8)
τα πιασες τα λεφτά σου.

ηδη πηρα κοκα κόλα από το ψυγείο και ξεκίνησα.

Να βαλω και λιγο ουισκάκι να φτιάξω ατμόσφαιρα? χαχαχαχαχα

cos_dr είπε:
τα πιασες τα λεφτά σου.

ηδη πηρα κοκα κόλα από το ψυγείο και ξεκίνησα.

Να βαλω και λιγο ουισκάκι να φτιάξω ατμόσφαιρα? χαχαχαχαχα
.....εάν είναι η γυναίκα σου ξύπνια, βάλε μπρος και για δεύτερο παιδί :laugh: O0

Ξέρεις τι?

Είναι πολύ loud αυτό.

Είναι πικαρισμένο, έχεις βάλει μεν τον limiter να κοβει, αλλά δεν μπορεί να γινει δυναμική επεξεργασία.

Στείλτο όπως βγαίνει από το daw και στα -6db όριο για να υπάρχει headroom για ανόρθωση.

όχι όπως βγαίνει από το daw μαζι με αυτά που έβαλες στο master channel

βγάλτα και στείλτο ξερό.

Πάρτε αυτό προς το παρόν.

Μαστερ στο μάστερ με reference το του superfunk

Μονο μην γελάτε, έτσι? χαχαχαχαχχαχ ;D ;D ;D

Slowly_dying_t-racks_test1_hahaha.mp3

Attachments

Η μπότα δυνατότερη στο δικό σου Κώστα, το μπάσο διαφορετικό, αλλά σαν να μου φάνηκε ότι το δικό μου έχει περισσότερη ευκρίνεια.... :P  Εννοείτε ότι μετέτρεψα το wav μου σε 192 kb/s (ωσάν το δικό σου) και τα συνέκρινα side by side!

cigaret13 είπε:
Η μπότα δυνατότερη στο δικό σου Κώστα, το μπάσο διαφορετικό, αλλά σαν να μου φάνηκε ότι το δικό μου έχει περισσότερη ευκρίνεια.... :P  Εννοείτε ότι μετέτρεψα το wav μου σε 192 kb/s (ωσάν το δικό σου) και τα συνέκρινα side by side!
περίμενε χαχαχαχχα

Attachments

To "τεστ 2" μ'άρεσε... αν και το δικό μου μ'αρέσει περισσότερο.... Πάντως με ένα προγραμματάκι και χωρίς πολλά πολλά, ρε γαμώτο, μαστεράρεις πλέον αξιόλογα...                     

Edit: Fusion όχι μόνο χα χα χα...πες και κάτι..... :-*

cigaret13 είπε:
To "τεστ 2" μ'άρεσε... αν και το δικό μου μ'αρέσει περισσότερο.... Πάντως με ένα προγραμματάκι και χωρίς πολλά πολλά, ρε γαμώτο, μαστεράρεις πλέον αξιόλογα...
για τα δικά μου δεδομένα η σολο ηλεκτρικη είναι λιγο ψηλά στη μιξη.

Η να την χαμηλώσεις λίγο ή μετά θέλει μικροπαρεμβάσεις κατά τη γνώμη μου.

cos_dr είπε:
για τα δικά μου δεδομένα η σολο ηλεκτρικη είναι λιγο ψηλά στη μιξη.

Η να την χαμηλώσεις λίγο ή μετά θέλει μικροπαρεμβάσεις κατά τη γνώμη μου.
Έ  τι σκ@τ@ ψώνια κιθαρίστες είμαστε εάν δεν έχουμε πάνω πάνω τα σόλο μας..... 8) ;D ναι κι εμένα μου ακούγετε ψηλά, θα την χαμηλώσω... :-X

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back