- Πόντοι
- 2,148
αυτό είναι το καλύτεροcos_dr είπε:Aκούστε...................
ακούστε κι αυτό........................
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
αυτό είναι το καλύτεροcos_dr είπε:Aκούστε...................
ακούστε κι αυτό........................
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Όντως και προσωπικά υποκλίνομαι! Να όμως και μία εναλλακτική για δουλειά εάν μείνει ποτέ άνεργος ο Κώστας... :-X Ή μπορεί και από τώρα να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί επαγγελματικά, αποκλειστικά με το Audio Mastering ο φίλτατος υπέρτατος καλλιτέχνης. Θα πλουτίσει! :laugh:dimsonic είπε:αυτό είναι το καλύτερο
Θα συμφωνησω.dimsonic είπε:αυτό είναι το καλύτερο
:laugh:otto## είπε:Εισαι μερακλής. Τελος
+1 σε ότι λες Χάρη μου, έχεις δίκιο σε σχεδόν όλα (εκτός ίσως από την ένταση της φωνής). Όσον αφορά την "βιασύνη" μου στην απαγγελία, την ήθελα να ρέει, να ακολουθεί κατά πόδας την μουσική που την ντύνει. Η άρθρωση ίσως να οφείλεται και στο απαράδεκτο μικρόφωνο μου, στην ανύπαρκτη κάρτα ήχου και στα vst που έχω στο κανάλι της.....Ψείρισμα και γκρίνια θα μου πεις, αλλά ο εξαποδώ είναι στις λεπτομέρειες.![]()
Έπεται συνέχεια Γιώργο..... :laugh: Εχθές έστειλα στον Κώστα τα 13 tracks του κομματιού χωριστά να τα επεξεργαστεί όπως αυτός νομίζει καλύτερα...... Εννοείτε ότι οι προσδοκίες μου από έναν μιξερά-μαστερά του τόσο υψηλού επιπέδου όπως του Cos_dr είναι και οι ανάλογες..... :angel:gvour είπε:Θα συμφωνησω.
Και του λογου μου αυτη η βερσιον του Κωστα-η "ακουστε κι αυτο" ;D-μου φανηκε καλυτερη απο ολες τις αλλες.
Κι ο μιξερμαν το βελτιωσε το πραγμα,ξεκαθαρισε πιο πολυ το τοπιο.
Ξαναμπραβο σας.
Πρέπει να είμαι ένας από τους ΤΟP 5 καλύτερους μαστεραδες όλων των εποχών.cigaret13 είπε:Έπεται συνέχεια Γιώργο..... :laugh: Εχθές έστειλα στον Κώστα τα 13 tracks του κομματιού χωριστά να τα επεξεργαστεί όπως αυτός νομίζει καλύτερα...... Εννοείτε ότι οι προσδοκίες μου από έναν μιξερά-μαστερά του τόσο υψηλού επιπέδου όπως του Cos_dr είναι και οι ανάλογες..... :angel:
να μην πω στο διαμέρισμά σου ... ;Dcos_dr είπε:Πρέπει να είμαι ένας από τους ΤΟP 5 καλύτερους μαστεραδες όλων των εποχών.
Στη γειτονιά μου.
Χαχαχαχαχα
Ναι ναι. Εκεί είμαι ο καλύτερος ΌΛΩΝ, Ο Shogun, O ΕΚΛΕΚΤΟΣ. Ο ΜΕΣΣΙΑΣ, O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. Ο ΠΑΝ.dimsonic είπε:να μην πω στο διαμέρισμά σου ... ;D
cos_dr είπε:Eνα μάστερ ακόμα του υπέροχου αυτού κομματιού σε δική μου μίξη.
Βροχη από ΜΑΣΤΕΡΣ. ;D ;D ;D ;D