• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

22/2/2010 Μίλτος {ΑΚΑ WrTsXxx} και τα "Ακγιστ

WrTsXxx

Miltos
Πόντοι
48
ναι, σωστά καταλάβατε!

για πρώτη φορά στα χρονικά θα βγω ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ λάηβ στην Αθήνα, να παίξω κομμάτια μου...

> απ τη σκηνή θα παρελάσουν και μουσικοί καλλεσμένοι μέσα απ το νόιζ!!!

για να μη ρωτάτε τι μουσική παίζω, εδώ θα βρείτε λινκ για να κατεβάσετε {δωρεάν} το πιο πρόσφατο demo μου {EP με 5 κομμάτια} :

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=143541542&blogId=528139882 {όποιος το ακούσει δεσμέυεται να σχολιάσει 8)}

μετά από μένα θα βγουν τα "Άγκιστρα Μάτια", μια εξαιρετική 6μελής μπάντα με Ελληνικό στίχο, που επίσης θα παρουσιάσει δικό της υλικό εμπλουτισμένο με κάποιες διασκευές...

http://www.myspace.com/agkistramatia

η είσοδος είναι 5ευρό χωρίς ποτό, ισχύει κ για μένα το ίδιο με audiokostas

audiokostas είπε:
* Θα είμαστε εκεί από νωρίς. Εάν υπάρχει η διακαής επιθυμία να μας δείτε (κατανοητό) αλλά υπάρχει οικονομική δυσπραγία (ακόμα πιο κατανοητό) φωνάξτε με στην είσοδο.

boomiecopy2.jpg

η πιο γρήγορη απάντηση που χει έρθει ποτέ σε πόστ μου!!!

θα σας δω!  8)

Βρε παιδιά, είπαμε. ΠΣΚ

Καθημερινές έχω Σ.ΕΞ.

Γ@μ τους επιλοχίες μου....

Τράβα και κανα κλιπ κυρ Διαχειριστά.... ;)

audiokostas είπε:
Βρε παιδιά, είπαμε. ΠΣΚ

Καθημερινές έχω Σ.ΕΞ.

Γ@μ τους επιλοχίες μου....

σε αυτη την ηλικια (για την δικια σου λεω) το σεξ ειναι κατι που εχεις και οχι κατι που κανεις?

θα προσπαθησω να το θυμαμαι! :P

BigAlejandro είπε:
σε αυτη την ηλικια (για την δικια σου λεω) το σεξ ειναι κατι που εχεις και οχι κατι που κανεις?

θα προσπαθησω να το θυμαμαι! :P
Σ(τέρηση) ΕΞ(όδου)

Φαντάροι δεν πήγαμε ;

audiokostas είπε:
Φαντάροι δεν πήγαμε ;
πήγαμε, μη μας το θυμίζεις..

Απολύτως κατανοητό το θέμα της Δευτέρας. Από μένα ελεύθεροι...

άλλωστε οι περισσότεροι θα στε χορτάτοι απ την Παρασκευή  ;) http://www.noiz.gr/index.php?topic=174373.msg408543#msg408543

Πάντως για τους τολμηρούς που θα θελήσουν να βγουν Δευτεριάτικα, να πω ότι όσο νωρίτερα μαζευτεί ο κόσμος τόσο νωρίτερα θα ξεκινήσουμε. Υπολογίζω δλδ 9:30 να χω ανέβει...

δε δουλεύει το λινκ απ το μαησπέης μου που χω δώσει παραπάνω;

για δοκιμάστε κατ ευθείαν από δω: http://dl.dropbox.com/u/4365366/Miltos%20Boumis%20-%20KESKUSTA%20%282009%29.rar

WrTsXxx είπε:
δε δουλεύει το λινκ απ το μαησπέης μου που χω δώσει παραπάνω;
Μίλαγα για τον αγχωτικό Αμερικανοτραφή  ;D και κλιπάκι από το επερχόμενο live σας.

Μεθαύριο θα ρθεις;

audiokostas είπε:
Σ(τέρηση) ΕΞ(όδου)

Φαντάροι δεν πήγαμε ;
φανηκε ε?

ειμαι μικρουλι ακομα! :P

Μίλαγα για τον αγχωτικό Αμερικανοτραφή  ;D και κλιπάκι από το επερχόμενο live σας.
κατι θα γινει!

υπαρχει σκεψη να ηχογραφηθουν και τα δυο λαιβ και στου μιλτου να βιντεοσκοπηθει κιολας!

εχω εναν φιλο μοντερ που εχει πει πως ισως και να μπορει να ασχοληθει! :P :P

Για δες...

Παρασκευή έξω, Δευτέρα έξω... Θα με φάνε τα ξενύχτια...

Δεν υπόσχομαι για ούτε του Μίλτου, ούτε του Κώστα: Μας τριγυρίζει γαστρεντερίτιδα... Αν όμως τα πράγματα πάνα καλά... με μεγάλη μου χαρά! :)

αν δεν πανε καλα, μην σκεφτεις καν να ερθεις!

(μην μας κολησεις και τιποτα! :P :P :P)

Nikolas μην το συζητάς! ΠΡΩΤΑ Η ΥΓΕΙΑ! {και απ τη στιγμή που ανακοίνωσα το λαηβ δεν αισθάνομαι πολύ καλά..  :-X}

καλά να μαστε, να παίζουμε!

BigAlejandro είπε:
εχω εναν φιλο μοντερ που εχει πει πως ισως και να μπορει να ασχοληθει! :P :P
σιγά μην προλαβαίνει ο μοντέρ να ασχοληθεί κ μ αυτό...  :P

ξαναλέω ότι θα ξεκινήσουμε νωρίς. {Αμάν πια μ αυτά τα λάηβ που ξεκινάνε καθημερινές μεταμεσονύχτιες...}

Μεθαύριο θα ρθεις;
καλά να μαστε, και θα τα πούμε κ αύριο από κοντά!

Πολύ ευχάριστη έκπληξη Μίλτο...  ;)

Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί.

WrTsXxx είπε:
για να μη ρωτάτε τι μουσική παίζω, εδώ θα βρείτε λινκ για να κατεβάσετε {δωρεάν} το πιο πρόσφατο demo μου {EP με 5 κομμάτια} :

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=143541542&blogId=528139882 {όποιος το ακούσει δεσμέυεται να σχολιάσει 8)}
Αν και τα είπαμε (λιγάκι) από κοντά και σου είπα (εν τάχει) τις εντυπώσεις μου, ξέχασα να σε ρωτήσω. Εσύ τραγουδάς;

Θα αναπαράγεις το EP σε live; Θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.

Έχουμε να πουμε αρκετά αλλά για αρχή το ξαναλέω: Ωραία δουλειά.

Είναι φανερό ότι έχετε κοινές συνισταμένες με τους άλλους πειραγμένους  ;)

να αναφερω για οποιον δεν το ξερει ηδη (μιας και οι φημες κυκλοφορουν απο αυτι σε αυτι και κατι εχει γραφτει ηδη στον εγχωριο μουσικο τυπο :P) πως αυριο τον μιλτο θα πλαισιωνουν γνωστοι και μη εξαιρεταιοι νοιζαδες!

δυστυχως εχω υπογραψει μια συμβαση που με δεσμευει και δεν μπορω να αποκαλυψω τιποτα παραπανω απο το οτι ο ενας ειναι μοντερειτορ, ο δευτερος εχει καρμα+3 και ο τριτος κανονικα παιζει κιθαρα, αλλα στο λαιβ θα βγει εκτος χρονου στα κρουστα......!

οποιος βρει και τα τρια κερδιζει το γνωστο σφινακι κοκακολα..........! :)

BigAlejandro είπε:
οποιος βρει και τα τρια κερδιζει το γνωστο σφινακι κοκακολα..........! :)
Έχω ένα σφηνάκι από την Παρασκευή που ξέμεινε, να το φέρω για τον νικητή;

BigAlejandro είπε:
τον μιλτο θα πλαισιωνουν γνωστοι και μη εξαιρεταιοι νοιζαδες!
[glow=red,2,300]ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

σταματήστε να με ρωτάτε δημοσίως ή με πμ. Ο blue ΔΕΝ θα παίξει! Το live δεν εχει σχέση με snoozeLoop[/glow]

Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί.
Θα χαρώ!

Θα αναπαράγεις το EP σε live; Θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.
Θα παίξω τα κομμάτια στην πιο απλή μορφή τους, όπως τα πρωτοέφτιαξα, με μια κιθάρα, χωρίς περίπλοκες ενορχηστρώσεις. ΓΥΜΝΑ και μονότονα δλδ.

Στο EP τραγουδάω μόνο στο τελευταίο κομμάτι {forget} ενώ στα άλλα κάνω δεύτερες και τραγουδάει ο φίλος Πασχάλης Ζέρβας.

Έχουμε να πουμε αρκετά αλλά για αρχή το ξαναλέω: Ωραία δουλειά.

Είναι φανερό ότι έχετε κοινές συνισταμένες με τους άλλους πειραγμένους  ;)
Σε παρακαλώ, αφού έχουμε να πούμε αρκετά, να τα πούμε! Τι κοινά μου βρήσκεις με τους άλλους πειραγμένους; 8)

{περιμένω εκτενής αναλύσεις, πμ όποτε σου ρθει έμπνευση}

[move]Ο blue ΔΕΝ θα παίξει![/move]

Trending...

Νέα θέματα

Back