mamonu είπε:
καταλαβαινω μονο οτι εισαι δογματικος. λες και ξερεις την αληθεια απο τον παπα
Από τον πάπα ή από τον παπά; Και ποιόν παπά, μήπως τον παπά τον παχύ που έφαγε παχύ φακή; Γιατί παπά παχύ έφαγες παχύ φακή; ;D
Βλέποντας το οπτικοακουστικό έργο του FA06 ένιωσα μία λύπη τολμώ να ομολογήσω. Διότι μου θύμισε μία εταιρεία η οποία δεν υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια και η οποία έβγαζε κορυφαία όργανα όταν ήθελε. Η εταιρία είναι η GEM και γιατί το βίντεο μου την θύμισε; Επειδή όταν βλέπω τις εταιρίες να παρουσιάζουν σε νέα όργανα τους, δυνατότητες οι οποίες υπάρχουν σε παλαιότερα και να τις παρουσιάζουν με ένα ενθουσιασμό λές και ανακάλυψαν το χρυσόμαλλο δέρας και πρέπει να χαιρόμαστε και να τους υποστηρίζουμε για αυτές τις δυνατότητες, έ, τί να λέμε τώρα, αν πούμε θα βγούμε και κακοί από πάνω.
Για παράδειγμα αυτό που δείχνει στο οπτικοακουστικό για τα studio set και το πόσο άμεσα μπορείς να τα παίξεις-γράψεις τα όργανα, δεν διαφέρει σε τίποτα (έτσι όπως τα λέει στο οπτικ. τουλάχιστον) από τα performances του δικού μου GEM SK880 το οποίο κυκλοφόρησε το 1998...
Το FA06 μου άρεσε πολύ, πρώτον η οθόνη του τα σπάει, δεύτερον το χρώμα του γενικά, τρίτον η ολοκληρωμένη μηχανή του σύνθεσης ήχου. Όμως 5μιση κιλά βάρος= ψεύτικο κλαβιέ, πλαστικούρα και ποιότητα κατασκευής καπούτ. Αν είχα λεφτά για πέταμα θα το αγόραζα καινούριο για να το παίζω σε live, αν δεν είχα λεφτά για πέταμα θα το αγόραζα καινούριο για να το έχω αμετακίνητο σε στούντιο μόνο. Αλλά δεν παίζω Live και δεν έχω λεφτά ούτε για πέταμα ούτε για ξεπέταμα. Οπότε, όταν θα έχω λεφτά θα το ρίξω στις πίτσες.

;D ;D