- Πόντοι
- 1,848
Πλησιαζει επικινδυνα την τιμη των MX...

Aυτο ειναι ενα μειον για το οργανο, αν τα samples μπορουσαν να επεξεργαστουν οπως και τα υπολοιπα waves της sound engine ωστε να φτιαχτουν νεοι ηχοι θα ηταν ενα τεραστιο ατου.Μανώλης Χναράκης είπε:Στα χαρακτηριστικά [Sampler] αναφέρει:
► Maximum Polyphony: 8
* Samples cannot be used as wave data for the sound engine.
Και γω το ιδιο κανω φιλε. Δε βλεπεις το κραξιμο που ριχνω στην αγαπημενη μου εταιρεια Moog? Αλλα εκει αυτη, τα γραφει κανονικα στα...φιλτρα της. ;D ;Dcyclops είπε:Φίλε εγώ τα λέω. Δεν έχω κόλλημα να τα χώσω ακόμα και στην αγαπημένη μου εταιρία...
Το μεγαλύτερο ποσοστό των synth της Roland - Yamaha - Kurzweil - Korg - κ.α. είναι editable. Ακόμα κι ένα sound module τύπου GM/GS όπως π.χ. το Sound Canvas είναι editable. Αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά τα manual, το έχει καταλάβει ήδη αυτό.Waterfall-K είπε:Eιναι τελικα ενα full editing synth ή ενα performance synth που απλα φορτωνει και παιζει τους ηχους των Fantom/Integra? Πες καμια λεπτομερεια. Ή καλυτερα δωσε ενα λινκ αν μπορεις να κατεβασουμε το manual να μη σε κουραζουμε κι ολας.![]()
Άστα αυτά και δε μας ξεγελάς. Οι μεγάλοι έρωτες δεν κρύβονται.Waterfall-K είπε:Και γω το ιδιο κανω φιλε. Δε βλεπεις το κραξιμο που ριχνω στην αγαπημενη μου εταιρεια Moog? Αλλα εκει αυτη, τα γραφει κανονικα στα...φιλτρα της. ;D ;DΦίλε εγώ τα λέω. Δεν έχω κόλλημα να τα χώσω ακόμα και στην αγαπημένη μου εταιρία...
Το θεμα ειναι πως ειναι editable. Οταν λεω full editable synth εννοω φυσικα να μπορει αυτος που το εχει να κανει editing στον ηχο μεσω των μενου του. Full editing στον ηχο, πχ, στο Yamaha MX, σε επιπεδο element, δεν μπορει να γινει απο τον χρηστη. Τωρα αν ο τεχνικος της Yamaha μπορει να κανει βαθυ editing με καποια ειδικα εργαλεια που του διαθετει η Yamaha ειναι αλλο καπελο και δεν ειναι το θεμα για το οποιο μιλαμε.Μανώλης Χναράκης είπε:Ακόμα κι ένα sound module τύπου GM/GS όπως π.χ. το Sound Canvas είναι editable.
Φιλε εγω με τα monosynths τελειωσα. Ειχα και το (πολυ καλο) DSI Mopho keyboard και το πουλησα πριν 2-3 μηνες. Αν ποτε ξαναγορασω αναλογικο synth θα ειναι τουλαχιστον 8φωνικο.Το ζαχαρώνεις το polyphonic paraphonic. ;D ;D ;D
+1neeq είπε:Moog με step sequencer...Αν εχει την καταλληλη cv συνδεσιμότητα, θα κλεισει σπίτιαMoog Sub 37 - Paraphonic Analog Synthesizer
http://www.moogmusic.com/imgs/SUB_37_TRIBUTE.pdf
A new Moog Paraphonic synth - the Sub 37 - from what we can see of the panel image posted it is:
Paraphonic - multiple voices through a single VCA and filter
Dual oscillators with a single Sub
LPF Filter with vriable slope from 6 to 24db
Multidrive
Programable arp
Two LFO's/Mods
Buttons and knobs for some hidden functions
At least 16 memories
37 keys
Το εχω σταματησει στο 03:25 γιατι βλεπω Μακη στο Extra3. 8)cyclops είπε:Όταν δεις λεπτομερειακά το preview video του SonicState, θα αντιληφθείς τι παίζει.![]()