2014 - Νέα Keyboards/Synths (NAMM14)

Status
Not open for further replies.
Waterfall-K είπε:
Φτασαμε να μιλαμε ξανα για CV συνδεσεις στο 2014! Λες και το MIDI δεν βγηκε ποτε. Ποσο 60s πια... ;D

1)τελειως τυχαια.... και γω ειμαι εγγονι παπα... :P αρα... προσεχε τα αυτια σου και συ... ;D

2) πααααλι τα ιδια....παλιι τα ιδιααααααααα

οκκκ δεν μπορουμε να επαναλαμβανομαστε...  

μαλλον  καποιος οταν ησουν μικρος σε ραντισε με μουγκ - υγραεριο και απο τοτε οταν ακους μοογκ.... παθαινεις.... :o

οχου ρε παιδακι μου παω να γρατζουνησω καμια νοτα... στα αναλογο-ψηφιακα και vst  μου

υγ ...

αληθεια ρε σεις παιζετε καθολου μουσικη ή μονο μιλατε  :P

βαλτε κατι να ακουσομεν......

il570xn.171531128_570x380.jpg

Earendil είπε:
Kοντεύετε να γίνετε εντελώς κιθαρίστες.  ;D
Έχουμε ηρεμήσει λίγο τελευταία!! ;D ;D

neeq είπε:
Μηπως να ζητησω συγγνωμη ρε παλικαρια, πως την εχετε δει τη φαση;

Μπατσοι στα οργανα που θα μας αρεσουν και θα συζηταμε κι ετσι;

ελα ντε.

οι "ναυ-αρχιδες"  !!!

Earendil είπε:
Αγαπητοί πληκτροφόροι φίλοι,

μήπως δε θα ήταν άσχημη ιδέα να μη καταθέτετε τόσο biased απόψεις; Αποθαρρύνουν τη συμμετοχή και μονοπωλούν τη συζήτηση, χάριν της οποίας υποθέτω ότι είστε μέλη εδώ (αντί να διαβάζετε απλά ως επισκέπτες για παράδειγμα).

Ευχαριστώ.  :)

Υ.Γ: Δεν απευθύνομαι στον neeq που πρόλαβε και πόσταρε πριν από μένα.
Ζήτω ταπεινά συγνώμη που χαλάω την αισθητική του φόρουμ, στο οποίο είναι προφανές ότι θα πρέπει να γράφονται μόνο εμπεριστατωμένες, και προπάντων τεκμηριωμένες απόψεις, π.χ. σαν αυτή:

ελα ντε.
οι "ναυ-αρχιδες"  !!!
::) ::) ::)

cyclops είπε:
Αγαπητοί πληκτροφόροι φίλοι,

μήπως δε θα ήταν άσχημη ιδέα να μη καταθέτετε τόσο biased απόψεις; Αποθαρρύνουν τη συμμετοχή και μονοπωλούν τη συζήτηση, χάριν της οποίας υποθέτω ότι είστε μέλη εδώ (αντί να διαβάζετε απλά ως επισκέπτες για παράδειγμα).

Ευχαριστώ.  :)

Υ.Γ: Δεν απευθύνομαι στον neeq που πρόλαβε και πόσταρε πριν από μένα.
Ζήτω ταπεινά συγνώμη που χαλάω την αισθητική του φόρουμ, στο οποίο είναι προφανές ότι θα πρέπει να γράφονται μόνο εμπεριστατωμένες, και προπάντων τεκμηριωμένες απόψεις, π.χ. σαν αυτή:

ελα ντε.
οι "ναυ-αρχιδες"  !!!
::) ::) ::)
αυτη η γνωμη ερχεται μετα απο abuse συνεχομενο.

εχετε κανει ενα υποφορουμ... να μην τολμαει να πει αλλη γνωμη απο τη δικια σας

(αλλωστε τι να κανω να βαζω και γω αυτα που με εβριζες "γυναικωτο.. κλπ)

κανεις σαν μικρο παιδακι που μαλλον εισαι κιολας....

Συγνώμη που εγώ προσωπικά έθιξα την αρχαία τεχνολογία των 60s-70s που επιμένετε να θεοποιείτε ορισμένοι εδώ μέσα. Δεν θα το ξανακάνω. Εξάλλου μας έγινε σύσταση κι απ' τον μοντερέτορα, άρα έχετε δίκιο κι εμείς άδικο. ::)

Συνεχίστε χωρίς "παράσιτα". 8)

cyclops είπε:
Συγνώμη που εγώ προσωπικά έθιξα την αρχαία τεχνολογία των 60s-70s που επιμένετε να θεοποιείτε ορισμένοι εδώ μέσα. Δεν θα το ξανακάνω. Εξάλλου μας έγινε σύσταση κι απ' τον μοντερέτορα, άρα έχετε δίκιο κι εμείς άδικο. ::)

ολες οι τεχνολογιες καλες ειναι. και αυτες που σου αρεσουν και σενα...

αντε... ξεκολα ...  οχι μονο μαυρο και ασπρο ολυμπιακος και ΜΠΑΟΚ 8)

cyclops είπε:

Αν ήταν δυνατόν, θα θέλαμε και χωρίς κλάψα.  8)

neeq είπε:

Μηπως να ζητησουμε εμεις συγνωμη που δεν εχουμε τον Bob Moog σε γιγαντοαφισα πανω απ'το κρεβατι μας?

Μηπως να ζητησουμε συγνωμη που θεωρουμε (γιατι ειναι) τα Moog υπερ-κοστολογημενες/υπερ-εκτιμημενες αρχαιολογιες?

Εχει περασει καποιος καινουργιος νομος του κρατους που να απαγορευει την κριτικη στη Moog και σε αλλες αστειες εταιρειες? Αν ναι, sorry αλλα δεν το πηρα χαμπαρι... ;D

μήπως δε θα ήταν άσχημη ιδέα να μη καταθέτετε τόσο biased απόψεις;
Οπως?

neeq είπε:

Γιατί πρέπει να απαντάς και να ασχολείσαι; Συζήτα με αυτούς των οποίων εκτιμάς τη γνώμη και μην το σκέφτεσαι...

@Waterfall:

Σύμφωνα με γραμμή της διεύθυνσης, είμαστε ανεπιθύμητοι αντιφρονούντες. Αυτό είναι πλέον το Νόιζ, πάρτο απόφαση. ::)

Ελα ενταξει μην εισαι κι εσυ υπερβολικος...
meditate.gif

Διαπιστωμένο εδώ και πολύ καιρό. Θα έρθεις στα λόγια μου κάποια στιγμή. ::)

Γιατί δεν τα λέτε αυτά με π.μ.; Εκτός και αν τα λέτε στη νύφη, να τα ακούει η πεθερά... Πονηρούληδες... ;D

Καλησπερα και παλι

λοιπον οσο αφορα με την τιμη του roland fa-6 μολις ειχα μια απαντηση απο τον Gareth Bowen τις roland uk :η τιμη του ειναι £829.00 αρα 996.52 ευρο.

foxxx είπε:
Καλησπερα και παλι

λοιπον οσο αφορα με την τιμη του roland fa-6 μολις ειχα μια απαντηση απο τον Gareth Bowen τις roland uk :η τιμη του ειναι £829.00 αρα 996.52 ευρο.
Η τιμή του ειναι πολυ καλή γι'αυτα που προσφέρει...

neeq είπε:
Καλησπερα και παλι

Η τιμή του ειναι πολυ καλή γι'αυτα που προσφέρει...
+ 1000  8)

Η τιμη του στο τελος μαλλον θα ειναι χαμηλοτερη, συνηθως οι τιμες που δινουν οι εταιρειες πριν βγουν τα νεα μοντελα στην αγορα ειναι οι προτεινομενες τιμες πωλησης, και σχεδον παντα ειναι υψηλοτερες απο τις τελικες τιμες που μπαινουν στην αγορα.

Waterfall-K είπε:
Η τιμη του στο τελος μαλλον θα ειναι χαμηλοτερη, συνηθως οι τιμες που δινουν οι εταιρειες πριν βγουν τα νεα μοντελα στην αγορα ειναι οι προτεινομενες τιμες πωλησης, και σχεδον παντα ειναι υψηλοτερες απο τις τελικες τιμες που μπαινουν στην αγορα.
Ακριβώς. Άλλο η προτεινόμενη τιμή καταλόγου, και άλλο η street price. Όταν πήρα το Fantom-G κόστιζε επίσημα κοντά στα 2200€. Εγώ το πήρα 1800€, μετρητοίς και φιλική τιμή όσο δεν πήγαινε. Οπότε μάλλον κάτω από χιλιάρικο θα πάει το FA06. Μια χαρούλα τιμή για midrange. 8)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back