1o Noiz "HARD ROCK" jam

Ειμαι και γω μεσα για Hard Rock Jam!!! Πρεπει ομως να το στανταρουμε λιγο το κομματι! Δηλαδη να οργανωσει καποιος 2-3-5-οσα βγαινουν κομματια με τα μερη και ποιος θα παιξει τι. Οποτε να ειναι γνωστα τα κενα και οποιος καινουργιος θελει να μπαινει σφηνα...... Ετσι χυμα το κοβω να παιζουμε ολοι πανω κατω στα ιδια μερη και να μην πορουμε να ολοκληρωσουμε κομματι.....Τι λετε?

Τα μερη ειναι στην πρωτη σελιδα, απο εκει και περα τα παιδια λενε (-με) που παιζουν (-με)

Η συνενοηση θα γινει. Ειμαστε καλα παιδια εμεις οι Hard Rockαδες ;D

makispoll είπε:
Ειμαι και γω μεσα για Hard Rock Jam!!! Πρεπει ομως να το στανταρουμε λιγο το κομματι! Δηλαδη να οργανωσει καποιος 2-3-5-οσα βγαινουν κομματια με τα μερη και ποιος θα παιξει τι. Οποτε να ειναι γνωστα τα κενα και οποιος καινουργιος θελει να μπαινει σφηνα...... Ετσι χυμα το κοβω να παιζουμε ολοι πανω κατω στα ιδια μερη και να μην πορουμε να ολοκληρωσουμε κομματι.....Τι λετε?
σωστος +10000

Ωραίο το μπάκι-τράκι!!  ;D 8) ;D 8)

Θα κάτσω μήπως και βγάλω τίποτα που να μπορεί να το ακούσει ανθρώπινο αυτί και μετά με τη βοηθεια του τσερεμόνη θα το γραψουμε, γιατί μόνος μου δεν παίζει να γράψω, είμαι κανιμόθριος. ;D :P

ευγε, πρωτο το κομματι , συγχαρητηρια για την ιδεα και την εκτελεση παιδες  ;)

μολις εγραψα κατι , πως το στελνω για μιξαρισμα ομως?  ???

kotsadoros είπε:
ευγε, πρωτο το κομματι , συγχαρητηρια για την ιδεα και την εκτελεση παιδες  ;)

μολις εγραψα κατι , πως το στελνω για μιξαρισμα ομως?  ???
Μου το στελνεις ολο σε ΠΜ με διαχωρισμενα τα καναλια τελειως left right ωστε να παρω μονο το μερος σου

count me in για το 4ο part, ελπίζω αύριο να το γράψω [με εξομοίωση και αυτήν την φορά, ξεμείναμε από mic:(]. Rock on.  \m/

οποτε γουσταρεις μαν, και τα ευσημα για την "ανακαλυψη" του backing track. Πως το κανα ε?

Παιδιά δεν γίνεται να κανουμε "ρεζερβέ" τμήματα του κομματιού. Όποιος στέλνει, προλαβαίνει. Αν υπάρχουν πολλές ηχογραφήσεις για ένα τμήμα, ο θείος Τάκης θα ενημερώνει ανάλογα και οι υπόλοιποι θα κινούνται προς τα υπόλοιπα.

Θείε Τάκη, ενημέρωνε το θρεντ για το τι έχεις λάβει και που έχεις κενά σε παρακαλούμε. Μερσί.

Ναι πρώτο edit - δεν φαίνεται μία ότι έχει προκύψει βάσει τροποποίησης [εκτός από το ID3 Tag - Steve Vai  Ya Yo Gakk;)]. Όσο για την ανακάλυψη...σιγά το πράμα;)

χαχαχαχα οπως λεει και μια ψυχη εδω μεσα, ειμαι πολυ καλη κοπτου ραπτου

Λοιπον κυριοι, ελα εχω.

Μεχρι στιγμης εχω

part 1- Gregg

part 2- X-minor (bass :))

part 3- Panagiotisrx7

Μην μου αγχωνεστε γιατι απο οτι το κοβω θα γινουν περισσοτερα απο ενα κλιπς.

Να πω και την αληθεια γουσταρω να το κανουμε το κλιπ με τις περισσοτερες συμμετοχες ετσι για τους μπουμε στο ματι

Τι λες ρε συ? 3 κιόλας; Πότε πρόλαβαν;;; (Βίντεο έστειλαν ή πάλι θα κατηγορηθούμε για μαϊμουδιές;;;)

Εχω ζητησει πιστοποιητικα γνησιοτητας και serial number απο τα οργανα που επαιξαν, αλλιως τα κλιπια δεν γινονται δεχτα

Παρακαλειστε, κοιταξτε ποιοι εχουν στειλει και ΠΟΥ

ΗΔΗ εχω δευτερη συμμετοχη για το ιδιο σημειο (0:53-1:20)

Ήθελα κι εγώ να γρατζουνίσω κάτι αλλά έλειπα όλη μέρα απο το σπίτι σήμερα...

Αύριο ίσως στείλω κάτι.. ;)

Γεια χαρα,ας με βοηθησει καποιος,μεχρι ποτε στελνουμε τα clips?Εφε να βαλουμε η τα στελνουμε "στεγνα"?

playloud αυριο απογευμα θα σου στειλω το part 5 κρατα μου θεση !!

Εγω παιδες εστειλα το....(τα) κλιπακι(α) μου.... Δεν κρατηθηκα και εγραψα 2 να μην αφησω τις κυριες μου παραπονεμες.... Oλα ιδια μονο κιθαρα αλλαζει

1) Fender Japan 57 reissue stratocaster με vintage usa μαγνητες στην bridge θεση

2) Fender american std telecaster στον bridge μαγνητη που ειναι ενας dimarzio chopper t

μετα στο tonebone hot british με αρκετο gain στο guitar rig 3 με εναν καθαρο fender-φαση ενισχυτη και λιγο delay και τελος cubase sx3

Aναμενουμε τα αποτελεσματα!  8) 8)

metal%20hand.jpg

kramer8 είπε:
Γεια χαρα,ας με βοηθησει καποιος,μεχρι ποτε στελνουμε τα clips?Εφε να βαλουμε η τα στελνουμε "στεγνα"?
Καλημερα στην παρεα,

κατ αρχην Kramer8 χρονικο οριο δεν υπαρχει. Οσο γουσταρουμε παιζουμε. Τα κλιπ μου τα στελνετε οπως εσεις θελετε, με εφφε, χωρις εφφε, με τζατζικι, με μουσταρδα ΑΡΚΕΙ να μου στειλετε ΟΛΟ το κλιπ παναρισμενο τελειως left right με το ενα καναλι ΜΟΝΟ το backing και το αλλο καναλι ΜΟΝΟ το σολο σας, κι εσεις να παιζετε στο σημειο που διαλεξατε.

Λοιπον, οι συμμετοχες μεχρι στιγμης ειναι οι εξεις:

Hard Rock Jam 1

1. gregg

2. x-minor

3. panagiotisrx7

4. ------

5. ------

6. Playloud

Hard Rock Jam 2

1. makispoll

2. ------

3. kotsadoros

4. ------

5. ------

6. lambrosgg

Eκει που ειναι οι παυλιτσες θα μπορουσε ανετα να μπει το ονοματακι σας. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εκει που λεει Hard Rock Jam ..... θα μπορουσαμε να το κανουμε μεγαλυτερο τον αριθμο.

Καλο μεσημερι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back