- Πόντοι
- 16
Πιστεύω πως ο Bogner πρέπει να ακουστεί σε αυτό το jam!nuno είπε:Και γω θα θελα να στείλω γιατί θέλω πολύ να γράψω τον Bogner...άσε που έχω και γαμώ τους εξοπλισμοί....
Δάχτυλα δεν έχω :'(
Εγώ με ένα POD έγραψα... :'(
Πιστεύω πως ο Bogner πρέπει να ακουστεί σε αυτό το jam!nuno είπε:Και γω θα θελα να στείλω γιατί θέλω πολύ να γράψω τον Bogner...άσε που έχω και γαμώ τους εξοπλισμοί....
Δάχτυλα δεν έχω :'(
Τι είναι οι ασανσεριτζήδες ρε marathon; Ίσως να με ενδιαφέρει!marathon είπε:Ρε playloud, κάνε και ένα jam για "ασανσεριτζήδες" για να παίξω και εγώ...
Marathon, στους ανελκυστηρες δεν τα παω τοσο καλα. Μεχρι εκει που παιξαμε μαζι. Κατα τα αλλα μαλλον προς trigga θα επρεπε να απευθυνθειςmarathon είπε:Μουσική "ασανσέρ"...Larry Carlton, Steve Laury, George Benson & Earl Klugh, Acoustic Alchemy...γενικά Smooth Jazz
Και κάνει και μπάμ!!! :-X Άιντε στο επόμενο με εξοπλισμό της προκοπής!playloud είπε:Ρε σεις, αφηστε τα "με ποναει ο κwλος μου", "με τσουζει ο σβερκος μου", "εχω κρυωσει στον αστραγαλο" και πορωθειτε και στειλτε.
Δεν ειναι αγωνας εδω ρε. Ειπαμε, περναμε καλα.
Εδω το παιδι Χ-minor μου εστειλε πρωτος απο ολους και ειναι ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ και απο οτι μου ειπε ειχε μινιμαλ εξοπλισμο. Εχεις Bogner παιξε με Bogner, εχεις pod παιξε με pod, δεν εχεις τιποτα? ΣΦΗΡΑ ;D
Αμα δεν γραψεις, δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι
Α δεν το ήξερα για την κυριακή. Οκ τοτε αφεντικέ!playloud είπε:Υπαρχουν 2 λογοι, ο πρωτος ειναι οτι ελεγα να περιμενουμε (ολοι) ως την Κυριακη ωστε να ειναι ετοιμα οσο το δυνατον περισσοτερα, να υπαρχει το αισθημα της "μαζικης εκπληξης" και γιατι αλλωστε την εχουμε πει ως μια ατυπη μερα διοριας και πολλα παιδια ισως να σκεφτονται να γραψουν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ το Σαββατο.
Δευτερον για τον παραπανω λογο δεν μου εχει στειλει ακομα ενα μελος το μερος του οποτε δεν ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ετοιμο το κλιπ.