1o Noiz "HARD ROCK" jam

Η θεση (5) στο πρωτο κλιπ κατεληφθη απο τον longshadow. Εννοειται οτι ζητηθηκαν πιστοποιητικα γνησιοτητας του σολο, ταμπλατουρα, βιντεο αλλα και τυπος λυχνιων για να ειμαστε σιγουροι :)

παιδες..εμενα βγαζει πολυ θορυβο :-[ :-[ καθως δν εχω και τα σωστα μηχανιματα .. :-[ :-[

τουλαχιστον θα ακουσω εσας  :P :P

Ε αφού κάνουμε ρεζερβέ πιάσε τη θέση 5 και για μένα στο δεύτερο κλιπ.

kguitar είπε:
Nα παρω 4η θεση στο 2ο τζαμ?
Να παρεις μολις μου στειλεις το κλιπι σου  :)

Μαγκες μην αγχωνεστε. Ειπαμε, αυτο θα ειναι το πιο "αγχολυτικο" κλιπι στην ιστορια. Οπως μερικοι γνωριζετε, εχω ηδη σεβαστει τις επιθυμιες σας οσον αφορα αλλαγες, ηχους κλπ.

Απο αυτο που ακουω μεχρι στιγμης και τα παιξιματα σας, μπορω να πω πως εντυπωσιαζομαι, ενθουσιαζομαι και γουσταρω απεριοριστως. Ρε, τι θα παιξω εγω τελικα? Αφηστε και κανα κολπο για εμενα. Κανονικα θα επρεπε να το ονομασω "Xeκαυλωμα jam" αλλα.......

Λοιπον κοριτσια, με χαρα μου ανακοινωνω οτι το 1ο κλιπ ΕΚΛΕΙΣΕ. Πινακας παρακατω:

1o                      2o

1. gregg               Makispoll

2. X-minor            Greg+9

3. panagiotisrx7     kotsadoros

4. z43k0               ---------

5. Longshadow      mscmkr (δεν εχει στειλει αλλα ειναι συνεμπνευστης οποτε....)

6. Playloud (who?)  lambrosgg

Θα ειναι αμαρτια να μην γινει και 3ο κλιπι καθοτι περιμενω κι απο αλλες "αδερφες" ψυχες που ειχαν πει στην αρχη μεσα. Ειπαμε ο χρονος δεν πιεζει. Γουσταρουμε και παιζουμε.....

Εγώ αύριο θα στρωθώ να γράψω για το πρώτο μέρος, έχω-δεν έχω έμπνευση.

Σήμερα δεν μπόρεσα, είχα επισκέψεις από το υπερπέραν (αγ. παρασκευή).

Τάκη πότε πιστεύεις θα ακούσουμε το 1ο jam track;

ΒΤW εγώ έγραψα με POD 2.0 και την Swirl Jem parts guitar  ;D ;D ;D

Θα προτεινα οποια αποκαλυπτηρια να γινουν τουλαχιστο μετα απο μια εβδομαδα, για να εχει ενδιαφερον το θεμα αλλα και για να στειλουν οσο το δυνατον περισσοτεροι. Η αλλη Κυριακη νομιζω οτι ειναι καλα. Αμα δεν υπαρξει αλλο ενδιαφερον μεσα στην εβδομαδα θα ειναι και τα τελικα.

Θελω να πιστευω ομως οτι τουλαχιστον 3 κλιπ θα υπαρξουν.

Και δεν θα ειναι κι ασχημα ε? 18 παιχτες

Ο janick ηδη εχει το 3ο μερος στο 3ο κλιπι

Nice! Άντε πάμε δυνατά.

Τα μέρη πως τα ακούς; Δένουν μεταξύ τους; Έχουν κάποια συνέχεια;

Μεχρι στιγμης, φαινονται οκ, αλλα ακομα απλα "τοποθετω". Τωρα στο τελικο ΙΣΩΣ κανω καποια αλλαγη, τυπου το 3ο μερος του 1ου κλιπ μπορει να ταιριαζει καλυτερα στο 2ο κλιπ και τετοια, απλα για την ομοιομορφια του πραγματος. ΔΕΝ θα παω να παντρεψω στυλ αλλα την ομοιομορφια και την συνεχεια του κομματιου.

Οσο για τα παιξιματα το ειπα και πιο πανω. Το Jam θα επρεπε να λεγεται "Xeκαυλωμα Jam".

Επισης αυτο που παρατηρω ειναι οτι ρε μπαγασες, ΑΛΗΘΕΙΑ αυτη τη φορα κατσατε κατω, και κανατε "παραγωγουλα" με την εννοια οτι προσεξατε παρα πολυ ΤΙ παιξατε, ΠΩΣ τα παιξατε και βαλατε μεσα και στοιχεια "παραγωγης". Δεν το εχω συνατησει αυτο σε αλλο Noiz jam. Ωραια πραματα

Ωραίος! Πολύ σωστή κίνηση να παντρέψεις σημεία χάριν συνέχειας του flow…

Αν και είναι το 1ο jam που συμμετέχω θέλω να πιστεύω πως ο παρανομαστής Hard rock, έκανε τους περισσότερους να δώσουν/κάνουν το κάτι παραπάνω.

Ανυπομονώ να ακούσω.

εστιλα κ το δικο μου!

2ο παρτ

Baja Telecaster --> POcket Pod --> PC

ισωσ στειλω και γω αν θυμηθω πως σεταρουν το cubase............κουρδιζω την ταβλα που εχω για κιθαρα (Aria the cat).............

Λοιπον κυριες μου, ανασκοπηση,

Το πρωτο κλιπ οπως ειπα εκλεισε, στο 2ο λειπει μονο το μερος (4) κι εχει ΗΔΗ ξεκινησει το 3ο για το οποιο εχω μεχρι στιγμης συμμετοχες του bluezlick (περαστικα) και του janick για τα μερη (2) και (3) αντιστοιχα

Μακάρι να μπορούσα να στείλω και εγω!  :'(

Αλλά δν έχω τον εξοπλισμό γ..... μου!

Και γω θα θελα να στείλω γιατί θέλω πολύ να γράψω τον Bogner...άσε που έχω και γαμώ τους εξοπλισμοί....

Δάχτυλα δεν έχω :'(

Ρε playloud, κάνε και ένα jam για "ασανσεριτζήδες" για να παίξω και εγώ...

nuno είπε:
Και γω θα θελα να στείλω γιατί θέλω πολύ να γράψω τον Bogner...άσε που έχω και γαμώ τους εξοπλισμοί....

Δάχτυλα δεν έχω :'(
Μην σε προβληματίζει αυτό φίλε. Εγώ στην θέση σου θα έπαιζα και ας ήμουν ο χειροτερος σε όλο το jam. Αφού μπορείς να το κάνεις γιατί δεν δοκιμάζεις;

Τυχερέ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back