Η αληθεια ειναι οτι το παλεψα μονος μου με αρκετα βιντεο, tutorials, plugins κλπ τα τελευταια δεκα χρονια και τα εχω κανει λαχταρμα στο μυαλο μου, νομιζω σε αυτη τη φαση θα ηταν καλυτερα με καποια καθοδηγηση εστω online course και ετσι να μαθαινα κατι παραπανω*. Το σ/κ θα κανω μια αποπειρα να μιξαρω μονος μου το 2ο κομματι (αν μου στειλει τα stems εγκαιρως?) να το ανεβασω να δω γνωμες...Το παραπάνω σεντόνι δε το γραψα για να σε κατηγορήσω, τύπου δεν κάνεις κάτι καλά. Ήταν για να σου δώσει μια αφορμή για να κάνεις περισσότερα πράγματα μόνος σου, είτε αυτό είναι να μάθεις θεωρία, είτε να κάνεις μόνος σου τη μείξη, κτλ.
Μώρε δεν μ'αρεσει το conflict.. Αυτος δεν διαφημιζει μιξεις/μαστερ, πιο πολυ ενορχηστρωσεις κανει και γραφει κιθαρα... Γενικα εχουμε κοντινες επιρροες και συννενοουμαστε. Εννοειται ξενερωσα με το αποτελεσμα, δεν ξερω τι παιχτηκε γιατι και στο καναλι του youtuber εκεινου βγαινουν καλυτερα. Σκεφτομαι μηπως τον δυσκολεψε πολυ η φωνη μου γιατι οι περισσοτεροι που συνεργαζεται ειναι κατι tenors 40 level παραπανω απο μενα φωνητικα.Και γιατί δεν λες ποιος είναι καλέ? Ίσα ίσα που πρέπει να μοιραστείς την εμπειρία σου για να τον αποφύγουν άλλοι που τυχόν δεν του άρεσε το στυλ παραγωγής. Σε κάποιους άλλους μπορεί να αρέσει.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: