Τι προβλέπει ο νόμος:tasosSG είπε:Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω επακριβως το νομο???
Εγω απο τη μια ειμαι μη καπνιστης και χαιρομαι ;D και απο την αλλη ιδιοκτητης internet cafe και κλαιω :'( ....
φιλε μου δε ξερω αλλα απο το στυλακι σου συμπερενω πως δεν εισαι καπνιστης...μακαρι να με διαψευσεις.blue είπε:Σορι κιολας,αλλά...θες μπατσο (με την ευρυτερη εννοια) και πρόστιμο για να επιβληθείς στον εαυτό σου?
Λυπαμαι να βλεπω τετοιες διατυπωσεις,επισφραγίζουν την αποψη οτι δεν μας αξιζει η ελευθερία μας.![]()
Καπνιστότατος είμαι ;Dsolega είπε:φιλε μου δε ξερω αλλα απο το στυλακι σου συμπερενω πως δεν εισαι καπνιστης...μακαρι να με διαψευσεις.
Ναι, μπορείς να αρχίσεις με πούρα Churchill? Kαι να μου δώσεις το άδειο κουτί?evris είπε:Οσο συνεχιζει η κουβεντα αυτη τοσο πιο πολυ σκεφτομαι να το ξαναρχισω.
Epiphobe είπε:Ολική απαγόρευση. Ολα τα άλλα ειναι ιστοριες να περνάμε την ώρα μας.
Λαέ του Νοιζ! Δεν σκύβουμε το κεφάλι! Δυναμικά μπροστά, για μια νεα σελίδα! Για ένα νεο όραμα! Μια νεα ελπίδα! Ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα αλλάξουμε ΜΑΖΙ τον τόπο! Εναν τόπο όπου όλοι θα είναι ίσοι, με ίσες ευκαιρίες!dkall είπε:Jasse παρε θεση τωρα!!! η επομενη μπυροποσια θα ειναι καπνιζοντων η΄ μη ?
Achtung: Raucher!!!Epiphobe είπε:Ολική απαγόρευση.
Της δικιάς σου ρε.spy είπε:Achtung: Raucher!!!
Nichtrauchen macht frei.
Jawohl mein führer.
Παντως χωρις να ειμαι σιγουρος που το διαβασα (οντως το διαβασα δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου)dkall είπε:Δυστυχως , για αλλη μια φορα, στην Ελλαδαρα μας ο νομος ειναι ημιτελης ....
κανονικα επρεπε να απαγορευθει η εισοδος , ρητως και δια ροπαλου , στους μη καπνιζοντες , σε μαγαζια καπνιζοντων
και για να ειναι αμφιδρομη η κακεντρεχια ..... σας ευχομαι ολα τα αγαπημενα σας μπαρακια και ταβερνες να ειναι κατω απο 70 τ.μ ;D
Jasse παρε θεση τωρα!!! η επομενη μπυροποσια θα ειναι καπνιζοντων η΄ μη ?
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ
με επιασαν τα επαναστατικα μου σημερα....