• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

1984 Fender stratocaster '57 Reissue

δεν ξερω και πολλα αλλα μηπος γιαυτο !!!!....We all know that the [glow=red,2,300]Fullerton[/glow] years where the best Fender produced in quality, and now these guitars have become highly collectable as they keep skyrocketing in price - Who knows what this guitar will be worth in another year's  time...!!!    :o

βασηκα δεν εχω και ιδεα για τον κυριο (αν ειναι και κατι τετοιο)???

Νομίζω ότι το κλειδί βρίσκεται στο fulerton made.

Τωρα αν είναι λογική η τιμη του δε ξέρω.....Νίκοοοοοο,σε ζητανε στο διαδρομο 3....

http://cgi.ebay.com/Vintage-1970-Fender-Stratocaster-Pickups-Hendrix_W0QQitemZ140279106209QQcmdZViewItem?hash=item140279106209&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A3|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

:o

Από τη σελίδα που έδωσε ο φουφουμάκης...

Με αυτούς τους μαγνήτες αρχίζει και μαυρίζει το δέρμα σου, και το μαλλί σου γίνεται αφάνα... Άσε που μόλις τους αγοράσεις, ξαφνικά γίνεσαι αριστερόχειρας!

Ελατε ρε πως κάνετε έτσι...δεν έχετε δει ποτε πλαστικό καλυματάκι απο 3θεσιο απο 50ς LP να πουλιέται για 500$? (εννοείται δε κάνω πλάκα)

Προκειται για τα πρωτα reissue που εβγαλε η Fender μετα την "ανασταση" της εκ νεκρων και την εξαγορα της απο ενα γκρουπ υπαλληλων της (την αγορασαν απο την CBS).

Αν και σαν κιθαρες ειναι μετριες (και καθολου ακριβη reissue οπως τα σημερινα) λογω του οτι κατασκευαστηκαν στο παλιο εργοστασιο της Fender (διπλα στο οποιο σημερα κατασκευαζονται οι G&L ) στο Fullerton εχουν οντως αυτη την αξια (η οποια μελλοντικα θα ανεβει κι αλλο)

ενταξει εδω μιλαμε για ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ Psychiatros ;) αυτες ΤΟΣΟ κανουν θελουμε δεν θελουμε μια και μιλαμε για vintage κιθαρες που οσες φτιαχτηκαν,φτιαχτηκαν...

το εχω ξαναπει χιλιες φορες μη μπερδευετε την vintage αγορα με την αγορα "κανονικων" κιθαρων,στην αγορα "κανονικων" κιθαρων μας ενδιαφερει να παρουμε μια κιθαρα οσο το δυνατον καλυτερη για να ...παιζουμε ενω στην vintage αγορα το μονο που μας νοιαζει ειναι η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ αξια της κιθαρας ανεξαρτητα με το αν παιζει η οχι (ετσι κι αλλοιως οι περισσοτερες,ειδικα οι Φεντερ,δεν πιανουν μια μπρος στις σημερινες ουτε κατασκευαστικα,ουτε παικτικα,ουτε βεβαια ηχητικα)

Βρε τσακαλια !!! η κιθαρα που εδωσα

http://www.noiz.gr/index.php?topic=163404.0

Ειναι original Fullerton 1983-84 vintage reissue '57 και οχι 62

και επειδη το χρωμα της ειναι σπανιο custom color τα αμερικανακια την εχουν για ακριβοτερη απο τις αλλες.

Αν την εδωσες κατω απο 3-3,5 χιλιαρικακια οντως την ψιλο-πατησες ...

Δεν σου ειπα ρε αρχηγε να ΜΗΝ πουλας vintage κιθαρες,ακου και εμενα τον καμμενο ;D αν ειχα κρατησει ολα τα...παλιοκιθαρα που πουλησα λογω...βλακειας στην Αγγλια θα ημουν Ωνασης τωρα! ;D ;D 

Οχι εδω ρε στους απενταρους,θα παρεις το...Easy Jet με 50 ευρα... ;Dθα πας στο London (θα φας και πατατες με ψαρια και ξυδακι ;D) & θα την πουλησεις στο Vintage & Rare..κρα κανουν ,πουλησα προπερυσι μια στρατ του 68 για 15000 ευρω και με παρακαλαγαν κι ολας...(βεβαια  την πουλησαν μετα 23.000 αλλα αυτο ειναι αλλου παππα Ευαγγελιο)

Σιγα μη παρουν οι Ελληνες ακριβες vintage κιθαρες,αφου δεν υπαρχει μια στην αγορα...

Ο φιλος που την πηρε πεταει απο την χαρα του.

Αντε καλοπαιχτη τυχερακια,

Ξερεις τι θελω πισω  ;D ;D

ffmakis επειδή είσαι μάλλον ατζαμής!!! σου προτείνω να δίνεις ποσοστά στον Superfunk να στις πουλάει αυτός!!!!...εσύ πούλα μόνο Gibson.

αν ηταν καλο παιδι χαλαλι του,συμβαινουν αυτα αλλωστε no use crying over spilled milk... :)

εσύ πούλα μόνο Gibson
οντως οι παλιες Fender θελουν...μεταπτυχιακο για να καταλαβεις την αξια τους... ;D ;D ασε που οι τιμες τους ανεβαινουν ΤΡΑΓΙΚΑ γρηγορα χρονο με το χρονο,ουτε τα ακινητα φουσκες στην Αθηνα δεν τις πιανουν (και καλα με τα ακινητα θα την πατησεις οταν πεσουν οι τιμες με τις Fender δεν θα χασεις ΠΟΤΕ) ;D

Ρε παιδια το ειπα ειμαι ασχετος απο Fender!!

Δεν τις πηγαινα ποτε,τωρα αρχιζω να αλλαζω αποψη  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back