- Πόντοι
- 98
Εδώ είμαι και σας καμαρώνω.marathon είπε:Που είναι ο Grey να μας σχολιάσει και αυτό το άρθρο πίνοντας το πρωϊνό καφέ του?
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Δεν διάβασα "αυτό το άρθρο"...Για την ακρίβεια,δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο έχει νόημα για μένα και για όσους δεν έχουν κάνει οικονομικές,κοινωνικές,πολιτικές,νομικές διατριβές να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Που ξεκινάνε από την αγορά ενός πίνακα και καταλήγουν σε ένα δριμύ κατηγορώ όσων θεωρούν το ποσό αγοράς του υπερβολή...
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εάν τελικά έπινα εκείνο τον "μαγικό καφέ" με τον αγοραστή,που ανέφερα στο πρώτο κιόλας ποστ,δεν θα άκουγα από τον ίδιο όλα αυτά που γράφτηκαν εδώ...Όση ώρα και αν μιλούσαμε.
Αλλά όχι εδώ...Εδώ δεν παίζουμε.Εδώ δεν μασάμε.Είμαστε το προπύργιο της ευσυνειδησίας.Βαστάμε τα μπόσικα....
Και δεν παίζουμε,δεν ξέρω αν το είπα.
Δεν παίζουμε γιατί δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να θίξει το ο,τιδήποτε.Ακόμα και αν δεν μας ανήκει ή είναι ξένο προς εμάς.Δεν έχει σημασία.Θα τον ταπώσουμε,θα τον φάμε ζωντανό...Να μάθει να σκέφτεται.
Γιατί στην τελική αυτό επιδιώκουμε.Να τον κάνουμε καλύτερο.Και όχι να κάνουμε επίδειξη ούτε να αναδείξουμε τα απωθημένα μας.
Δεν παίζουμε γιατί όλοι πριν εκφράσουν μια γνώμη πρέπει απαραίτητα να περάσουν από το γραφείο του admin προς κατάθεση της πολιτικής τους ταυτότητας.Να ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντι μας...Γιατί αν δεν ξέρουμε,μαύρο φίδι που τον έφαγε.Αν ξέρουμε,πάλι μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Δεν παίζουμε γιατί επιδιώκουμε και απαιτούμε την ορθή και απόλυτη χρήση των λέξεων.Νόμος.Θα ξεκινήσουμε χοντρή μανούρα αν εντοπίσουμε το αντίθετο...Το ότι βέβαια μπορούμε κάλιστα να πούμε "ξέρεις,αυτή η φράση που έγραψα έχει κι άλλη έννοια",είναι αναφέρετο δικαίωμα μας.
Δεν παίζουμε γιατί μπορούμε να ανάγουμε συγκρίσιμα αποτελέσματα από τα πάντα.Και στοχοποιημένα.
Θα εγκαλέσουμε κάποιον που καυτηριάζει,για παράδειγμα,κάποιον που ξοδεύει μυθικά ποσά μόνο για την διατροφή του επειδή και αυτός έχει στο τραπέζι του σαλάτα εκτός του φαγητού του...Γιατί η σαλάτα,κύριοι,για κάποιους είναι πολυτέλεια.Εάν μάλιστα περιέχει και φέτα,άστα να παν στο διάολο.Τον ήπιε.
Δεν παίζουμε γιατί δεν προστρέχουμε ποτέ στους φιλικά προσκείμενους προς εμάς για να ενισχύσουμε την άποψη μας,ειδικά εμείς οι παλιοί.Δεν το έχουμε ανάγκη.Το μόνο που κάνουμε είναι να παρεμβαίνουμε με σεμιναριακού επιπέδου χιούμορ,έτσι για να αποφορτίσουμε το κλίμα...
Α,κάνουμε και φατσούλες.Είμαστε και γούτσου παιδιά,βλέπετε...
Τέλος,δεν παίζουμε γιατί ποτέ μα ποτέ δεν απομονώνουμε μία πρόταση από τα γραφόμενα κάποιου αλλά απαντάμε στο σύνολο του σκεπτικού του...
Και μετά...Χα,και μετά νιώθουμε δικαιωμένοι.Νικητές.Χωρίς καμία υποψία ότι έχουμε εκτεθεί ή ότι έχουμε φέρει τα ακριβώς αντίθετα επιθυμητά αποτελέσματα...
...Για στάσου όμως...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Υ.Γ.Κι όμως,σας συμπαθώ (σχεδόν)όλους.Δεν θα μπορούσα να γράφω πουθενά αλλού.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: