106 εκατ. ευρώ στον τοίχο...

Status
Not open for further replies.
marathon είπε:
Που είναι ο Grey να μας σχολιάσει και αυτό το άρθρο πίνοντας το πρωϊνό καφέ του?
Εδώ είμαι και σας καμαρώνω. :)

Δεν διάβασα "αυτό το άρθρο"...Για την ακρίβεια,δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο έχει νόημα για μένα και για όσους δεν έχουν κάνει οικονομικές,κοινωνικές,πολιτικές,νομικές διατριβές να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Που ξεκινάνε από την αγορά ενός πίνακα και καταλήγουν σε ένα δριμύ κατηγορώ όσων θεωρούν το ποσό αγοράς του υπερβολή...

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εάν τελικά έπινα εκείνο τον "μαγικό καφέ" με τον αγοραστή,που ανέφερα στο πρώτο κιόλας ποστ,δεν θα άκουγα από τον ίδιο όλα αυτά που γράφτηκαν εδώ...Όση ώρα και αν μιλούσαμε.

Αλλά όχι εδώ...Εδώ δεν παίζουμε.Εδώ δεν μασάμε.Είμαστε το προπύργιο της ευσυνειδησίας.Βαστάμε τα μπόσικα....

Και δεν παίζουμε,δεν ξέρω αν το είπα.

Δεν παίζουμε γιατί δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να θίξει το ο,τιδήποτε.Ακόμα και αν δεν μας ανήκει ή είναι ξένο προς εμάς.Δεν έχει σημασία.Θα τον ταπώσουμε,θα τον φάμε ζωντανό...Να μάθει να σκέφτεται.

Γιατί στην τελική αυτό επιδιώκουμε.Να τον κάνουμε καλύτερο.Και όχι να κάνουμε επίδειξη ούτε να αναδείξουμε τα απωθημένα μας.

Δεν παίζουμε γιατί όλοι πριν εκφράσουν μια γνώμη πρέπει απαραίτητα να περάσουν από το γραφείο του admin προς κατάθεση της πολιτικής τους ταυτότητας.Να ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντι μας...Γιατί αν δεν ξέρουμε,μαύρο φίδι που τον έφαγε.Αν ξέρουμε,πάλι μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Δεν παίζουμε γιατί επιδιώκουμε και απαιτούμε την ορθή και απόλυτη χρήση των λέξεων.Νόμος.Θα ξεκινήσουμε χοντρή μανούρα αν εντοπίσουμε το αντίθετο...Το ότι βέβαια μπορούμε κάλιστα να πούμε "ξέρεις,αυτή η φράση που έγραψα έχει κι άλλη έννοια",είναι αναφέρετο δικαίωμα μας.

Δεν παίζουμε γιατί μπορούμε να ανάγουμε συγκρίσιμα αποτελέσματα από τα πάντα.Και στοχοποιημένα.

Θα εγκαλέσουμε κάποιον που καυτηριάζει,για παράδειγμα,κάποιον που ξοδεύει μυθικά ποσά μόνο για την διατροφή του επειδή και αυτός έχει στο τραπέζι του σαλάτα εκτός του φαγητού του...Γιατί η σαλάτα,κύριοι,για κάποιους είναι πολυτέλεια.Εάν μάλιστα περιέχει και φέτα,άστα να παν στο διάολο.Τον ήπιε.

Δεν παίζουμε γιατί δεν προστρέχουμε ποτέ στους φιλικά προσκείμενους προς εμάς για να ενισχύσουμε την άποψη μας,ειδικά εμείς οι παλιοί.Δεν το έχουμε ανάγκη.Το μόνο που κάνουμε είναι να παρεμβαίνουμε με σεμιναριακού επιπέδου χιούμορ,έτσι για να αποφορτίσουμε το κλίμα...

Α,κάνουμε και φατσούλες.Είμαστε και γούτσου παιδιά,βλέπετε...

Τέλος,δεν παίζουμε γιατί ποτέ μα ποτέ δεν απομονώνουμε μία πρόταση από τα γραφόμενα κάποιου αλλά απαντάμε στο σύνολο του σκεπτικού του...

Και μετά...Χα,και μετά νιώθουμε δικαιωμένοι.Νικητές.Χωρίς καμία υποψία ότι έχουμε εκτεθεί ή ότι έχουμε φέρει τα ακριβώς αντίθετα επιθυμητά αποτελέσματα...

...Για στάσου όμως...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Υ.Γ.Κι όμως,σας συμπαθώ (σχεδόν)όλους.Δεν θα μπορούσα να γράφω πουθενά αλλού.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
don't get me wrong, τα H&M έχουν και μαμώ τα κοστούμια....και slim fit  
αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση φιλως...για να φορας slim fit πρεπει να εισαι και slim.... :'(....και slim εχω να δω τον εαυτο μου απο τοτε που ημουνα ΦΤΩΧΟΣ και ζουσα με μπανανες και δωρεαν προχθεσινη ξαναζεσταμενη πιτσα απο τον Ιταλο στη γωνια  στη Νεα Υορκη ... ;D

μετα πλουτισα και η υπερβολικη  ΦΕΤΑ Parmigiano-Reggiano στη ΣΑΛΑΤΑ μου με εχει κανει τουμπανο....

α,να και μια φωτο μου για αποδειξη

rich2.jpg

@ Grey

Στο μέτρο που αφορούν αυτά που λες και εμένα (γιατί εν μέρει διαφωνήσαμε) , ΣΟΒΑΡΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, χωρίς ίχνος ειρωνείας σου λέω (και αν μου επιτρέπεις) .

1ον Παραπαίρνεις στα σοβαρά και προσωπικά κάποια πράγματα (καλά κάνεις και δικαίωμά σου).

2ον Εγώ "διαφωνώ" μαζί σου επώνυμα (μόνο ΑΜΚΑ  δεν έχω δώσει εδώ μέσα  ;D ;D ;D ), και εσύ είσαι ο «Grey» (καλά κάνεις και δικαίωμά σου).

Και αντί να αισθάνομαι εγώ (έστω για την ισότητα των όπλων) κάπως, αιθάνεσαι εσύ , όπως αισθάνεσαι (και πάλι καλά κάνεις και δικαίωμά σου) .

Grey, θα σου συνιστούσα τελείως φιλικά να μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις μετρητοίς. Κουβέντα κάνουμε και θα διαφωνίσουμε και θα συμφωνίσουμε και θα φαγωθούμε, όλα στο πρόγραμμα. Δυστυχώς δεν είσαι ούτε ο πρώτος και σίγουρα ούτε ο τελευταίος που έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα. 

Edit: με πρόλαβε ο "όμορφος" ;D

theoctapus είπε:
Edit: με πρόλαβε ο "όμορφος" ;D
+1000  :P ;D ;D

Grey είπε:
Πάντα ήθελα να πιω έναν καφέ(ή ό,τι άλλο πίνει) με έναν τέτοιο τύπο...Να μου εξηγήσει το σκεπτικό του.

Και εγώ βέβαια το δικό μου...Το τι θα μπορούσε να κάνει με τόσα πολλά λεφτά.

Πάω πάσο στην έστω ισχνή περίπτωση που το κάνει.

Επίσης,πολύ θα ήθελα να βρισκόμουν εγώ στη θέση του...Για να έβλεπα(αν μπορούσα),θα έκανα τις ίδιες γελοιότητες;Δεν αναφέρομαι μόνο στην συγκεκριμένη αγορά,που στην τελική μπορεί απλά να μην αντιλαμβάνομαι το "μεγαλείο" της περίστασης,αλλά σε όλα αυτά τα φαιδρά που κατά καιρούς γίνονται και μαθαίνονται.
Τελικά ο Clapton (για να έρθω ξανά στην αρχή του ερωτήματος) που έχει κρεμασμένα πάνω από 100 μύρια στους τοίχους του...είναι γελοίος?

http://www.huffingtonpost.com/2013/09/27/eric-clapton-gerhard-rich_n_4004388.html

ΥΓ1. Καλά...άμπαλος είναι!!!! ;D ;)

ΥΓ2. Μιλάμε γι αυτό το έργο...ούτε ο Λάκης δεν έχει τέτοιο πουκάμισο ;)

original.jpg

LK είπε:
@ Grey

1ον Παραπαίρνεις στα σοβαρά και προσωπικά κάποια πράγματα (καλά κάνεις και δικαίωμά σου).
Έχεις δίκο.Πάλι.

2ον Εγώ "διαφωνώ" μαζί σου επώνυμα (μόνο ΑΜΚΑ  δεν έχω δώσει εδώ μέσα  ;D ;D ;D ), και εσύ είσαι ο «Grey» (καλά κάνεις και δικαίωμά σου).
Λάκη,είμαι ο ***************

ΟΚ, αν και έτσι κι αλλιώς όλοι πιστεύαμε ότι είσαι υπαρκτό πρόσωπο.  ;D

Αφαίρεσα τα προσωπικά στοιχεία. Earendil

Grey, θα σου συνιστούσα τελείως φιλικά να μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις μετρητοίς. Κουβέντα κάνουμε και θα διαφωνίσουμε και θα συμφωνίσουμε και θα φαγωθούμε, όλα στο πρόγραμμα. Δυστυχώς δεν είσαι ούτε ο πρώτος και σίγουρα ούτε ο τελευταίος που έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα.  
Έχεις δίκιο.Όχι πάλι. :)

Grey είπε:
Προσωπικά στοιχεία αφαιρέθηκαν. Earendil
Καρκίνος...ενδιαφερον!

αυτο εξηγει πολλα!

Ωροσκόπο ξέρεις?

Grey είπε:
Προσωπικά στοιχεία αφαιρέθηκαν. Earendil
Δεν στο είπα για να μου τα δώσεις (πιθανολογώ ότι κατάλαβες γιατί το ανέφερα), αλλά αφού είναι έτσι ένα έχω να σχολιάσω......παντρεύτηκες μικρός.  :P ;D ;D ;D

Miltos23 είπε:
Ωροσκόπο ξέρεις?
Με το ζόρι θυμάμαι ότι είμαι καρκίνος.

Δεν στο είπα για να μου τα δώσεις (πιθανολογώ ότι κατάλαβες γιατί το ανέφερα), αλλά αφού είναι έτσι ένα έχω να σχολιάσω......παντρεύτηκες μικρός.  :P ;D ;D ;D
Όχι και τόσο.Στα 29.

παντρεύτηκες μικρός

οχι σαν και εσενα το ρεμαλι θα ηταν ο ανθρωπος,που σε καθε βιντεο εχεις και αλλη γκομενα και μου κυκλοφορας με slim fit & παρδαλα πουκαμισα....

ου να μου χαθεις καπιταλα....

Όχι και τόσο.Στα 29.
ενταξει ΒΡΕΦΟΣ παντρευτηκες ... ;D...εγω παντρευτηκα στα 37 (αλλα πηρα μικρούλα... ;D)...να φανταστεις οτι μολις τωρα στα ...47 εκανα και τον πρωτο κληρονομο της...αμυθητης περιουσιας μου...και των πινακωνε της ζωγραφικης που αγορασα με αυτην...

Superfunk είπε:
οχι σαν και εσενα το ρεμαλι θα ηταν ο ανθρωπος,που σε καθε βιντεο εχεις και αλλη γκομενα και μου κυκλοφορας με slim fit & παρδαλα πουκαμισα....

ου να μου χαθεις καπιταλα....

εγω στα 37 (αλλα πηρα μικρούλα... ;D)...
Αφού δεν με παίρνει ΚΑΜΙΑ....τι να κάνω γερομπισπίκη! :P ;D ;D ;D

LK είπε:
......παντρεύτηκες μικρός.  :P ;D ;D ;D
και θα έχει να πίνει  ενα  ποτήρι νερό στα γεράματα  ενο εσύ ....

και μη μας πεις ότι δεν θα γεράσεις ποτέ.......  :P ;D

lgbesios είπε:
και θα έχει να πίνει  ενα  ποτήρι νερό στα γεράματα  ενο εσύ ....

και μη μας πεις ότι δεν θα γεράσεις ποτέ.......  :P ;D
Έχω ένα πορτραίτο ....κάτω στην υπόγα....μη σου πω πόσο το πήρα :P :P :P

lgbesios είπε:
και θα έχει να πίνει  ενα  ποτήρι νερό στα γεράματα  ενο εσύ ....

και μη μας πεις ότι δεν θα γεράσεις ποτέ.......  :P ;D
ξερει τι κανει η κουφαλα....θα καταρευσει ο ...καπιταλισμος οταν γερασει και θα παρει....Αμερικανα νοσοκομα με 20 ευρω το μηνα.... ;D μη σου πω οτι με την τυχη που εχει μπορει να του κατσει και καμμια Γερμανιδα (π.χ. η κορη της  Κλωντια Σιφερ....)

Superfunk είπε:
ξερει τι κανει η κουφαλα....θα καταρευσει ο ...καπιταλισμος οταν γερασει και θα παρει....Αμερικανα νοσοκομα με 20 ευρω το μηνα.... ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Έχω ένα πορτραίτο ....κάτω στην υπόγα....μη σου πω πόσο το πήρα :P :P :P
βρε  κοίτα να νοικοκυρευτείς να κάνεις καμιά κόρη  .....να πουλήσεις  τον πίνακα  να βολέψουμε  και μεις τα παιδάκια μας .

θες και τσαμπα  αμερικάνα

Grey είπε:
Λάκη,είμαι ο ***************

ΟΚ, αν και έτσι κι αλλιώς όλοι πιστεύαμε ότι είσαι υπαρκτό πρόσωπο.  ;D

Αφαίρεσα τα προσωπικά στοιχεία. Earendil
Mα γιατί;Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτά τα στοιχεία. :)

Που να σας έλεγα για τη γυναίκα μου το μανούλι...

Υ.Γ.Τα 5 τελευταία ψηφία του ΑΜΚΑ ήταν ψεύτικα. ;)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back