12 λεπτά πριν, makam είπε
Υπάρχουν διαφορές αλλά, όλες τους είναι υπέροχες!
Τελικά για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο ήχος είναι στα δάκτυλα και στον παίκτη!!
Νομίζω το κάνει με διαφορετικό σκεπτικό. Προσπαθεί να αποδώσει το συγκεκριμένο κομμάτι με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο και με τις τέσερις κιθάρες, οπότε ο neck της strat ήταν μονόδρομος για να το πετύχει.Ωραίο "συγκριτικό". Η Strat στον neck και οι άλλες στον bridge ?
Οποτε βλεπω κλιπ με πολλα γκαζια σε neck pickup τοσο σε single coil (καλα για humbucker δεν το συζηταμε καν) αναρωτιεμαι αν υπαρχει τιποτα χειροτερο ηχητικα. Λασπη καμμια definition, οτι και να εχεις βαλει ειναι σαν να παιζεις με κακης ποιοτητας fuzz.
Για μένα ναι, αποκλείεται να βγάλω το ίδιο part με διαφορετικές κιθάρες.
Μα νομίζω το radius των PRS παρα είναι παραδοσιακό (10") και βρίσκεται ανάμεσα σε Gibson (12'') και Fender (7,25'' - 9.50'').Για μένα περισσότερο ρόλο παίζει η μορφή της ταστιερα, πάρα η μορφή του σώματος, οι μαγνητες κλπ... Έπιασα προχθές μια prs και έπαθα ιλιγγο από το radius... Μου αρέσει να χουφτωνω το μανίκι(κ όχι μονο?) και μεγάλα radius δεν με βολεύουν και δεν με εμπνέουν... Οπότε με μια prs θα προσπαθήσω να παίξω κάτι πιο progressive, όπου δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα, ενώ με κάτι πιο παραδοσιακο θα παίξω αντίστοιχα πιο vintage πράγματα που είναι κ το στοιχείο μου
Ήταν signature και ήταν πάνω από 15 το radius σιγουραΜα νομίζω το radius των PRS παρα είναι παραδοσιακό (10") και βρίσκεται ανάμεσα σε Gibson (12'') και Fender (7,25'' - 9.50'').
Τουλάχιστον εμένα δεν με ξενίζει καθόλου.
Μήπως αναφέρεσαι σε neck profile? Που κι εκεί νομίζω η PRS τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού έχει πολλά: wide fat, wide thin, standard, pattern regular κλπ.
Για μένα, τα wide fat και patt regular θεωρώ τα κορυφαία και είναι αυτά που έχω σαν μέτρο σύγκρισης όταν πιάνω κιθάρα στα χέρια μου!!
Αρα δεν είναι τυπική prsΉταν signature και ήταν πάνω από 15 το radius σιγουρα
50 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε
Ε ακριβως αυτο. Συγκριση του ανωτερω πατσα με το αυθεντικο κ ανυπερβλητο: