Η κιθάρα με τους Emg έχει πλέον τον ήχο που ήθελα.Κομπρεσαρισμένο,σφιχτό,με εύκολα pinch και περισσότερη σαφήνεια απ ότι με τους προηγούμενους μαγνήτες.
Ο neck όταν παίζεις arpeggios τονίζει τις δυναμικές προσθέτοντας όγκο στις μπάσες απ όπου ξεκινάς και καθαρίζοντας προς τις ψιλότερες νότες.
Ο sa μόνος του,είναι ότι πλησιέστερο σε strat θα μπορούσα να έχω.Τον χρησιμοποιώ αποκλειστικά για τα clean μέρη.
Ο..bridge είναι η χαρά των riff.Στακάτο παίξιμο όταν χρειάζεσαι τα stabs των 16ων,όοοογκο όταν παίζεις μεγάλες αξίες ή παίζεις powerchords σε τρεις χορδές (σαν 7χορδη).
Στο συνδιασμό τους,(θέση 2 ή 4),έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απ ότι οι dimarzio-ibanez.Ο ήχος δεν καθαρίζει όπως πριν αλλά "αρπάζει".Κάνει το clean κανάλι να μπλουζίζει,σαν να δίνεις λίγο distortion ή σαν να "σπάει" το καθαρό.Δεν είναι my cup of tea αλλά σίγουρα είναι ένας επιπλέον ήχος.
Πρόσφατα παίζοντας και με το tone,βρήκα και jazzy παχύς ήχους με neck στο clean του ενισχυτή.
Είμαι πανευτυχής με την επιλογή μου και σε "metal oriented players" θα τους συνιστούσα ανεπιφύλακτα.Τα 200 άξιζαν..
Ανυπομονώ να βάλω το tremol-no στο τέλος του μήνα για να μπορέσω να κουρδίσω χαμηλότερα και να παίξω σε d-tuning..
Είπαμε,παίζει metal to μανίκη και εννοείται πως σφηρίζει.. ;D ;D