Νεο EHX Synth9

Αλέξανδρος Ζήκας

Κουφη Λεοπαρδαλη

Dreaming of Ibanez Pia
Πόντοι
898
Μετα τα πληκτρα, οργανα, εγχορδα κτλ της σειρας 9 της EHX ερχεται να προστεθει, εδω και λιγες μερες, το Synth9 με ηχους κλασσικων synths.

Μονο για το mode 4: Mini Mood με το portamento στο 9:10 θα το επαιρνα το πεταλακι!!

Ακούγοντας πολλά demos του EHX Synth9 σε σύγκριση με το BOSS SY-1 ψηφίζω το Synth9 για καλύτερους ήχους, όλοι τους.
Το SY-1 ενώ έχει μεγαλύτερη ποικιλία οι περισσότεροι ήχοι είναι μέτριοι στην καλύτερη.

Με περισσότερο χαρακτήρα το Synth9 και έχει ενσωματωμένο compressor (απουσιάζει απ'το Boss) για πιο στρωτό και sustain-y ήχο, σημαντικό ειδικά για pads.
Μόνο τα bells θα μου λείψουν απ'το Boss, που ακούγονται όντως ωραία και θα τα χρησιμοποιούσα σε τραγούδι.

Γνωρίζω πως υπάρχουν και καλύτερες επιλογές αλλά θέλω να δώσω μαξ €200 και κάτι για synth pedal, που κοστίζουν και τα δύο, και επιλέγω το Synth9.

Έχετε το Synth9 ή άλλο synth pedal?

Έχετε το Synth9 ή άλλο synth pedal?
Eίχα πριν καμιά 10ετία το Pigtronix Mothership και όπως και όλα τα υπόλοιπα περίεργα (για την εποχή τους) πετάλια της Pigtronix ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Βέβαια η κιθάρα δε θα γίνει ποτέ synth κι εγώ είχα και synths έτσι κι αλλιώς οπότε το ενδιαφέρον μου ξεθώριασε και το πετάλι πουλήθηκε σχετικά γρήγορα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back