- Πόντοι
- 2,148
Πολύ ωραίες σκέψεις και ανατρεπτική διάθεση από την Μαίρη...
Για όλους τους νεολαίους εκεί εξω...
Για όλους τους νεολαίους εκεί εξω...
Και στην τελικη μερικοι απο εμας well, we'll get there when we get there και μερικοι αλλοι απλα we're not that bothered getting there in the first place. Υπαρχουν πολλοι που εχουν την αναγκη να συγκρινουν την πορεια αλλων με την δικη τους ή μαλλον με την ιδανικη πορεια που εχουν στο κεφαλι τους, εντος και εκτος μουσικης. Ε τι α κανς, α κατς α σκας? Δικο τους προβλημα ειναι στην τελικη.Η Μαίρη είναι πολύ σοβαρή κοπέλα και το έχει δείξει επανειλημμένα. Μακάρι περισσότεροι άνθρωποι της γενιάς μου να είχαν τέτοια μυαλά και νοοτροπία.
Ποιον νοιάζουν οι δικές μου απόψεις, και γιατί να τον νοιάζουν?
Δεν έχει δικές του?
Δεν ξέρω, δεν το καταλαβαίνω.
Μόλις απαξίωσες τον μηχανισμό με τον οποίο μεταφέρεται η γνώση από άνθρωπο σε άνθρωπο, από γενιά σε γενιά.Ποιον νοιάζουν οι δικές μου απόψεις, και γιατί να τον νοιάζουν?
Δεν έχει δικές του?
Εγώ πάλι ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω ποια είναι αυτή η κυρα Μαίρη, από που εμφανίστηκε, και γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με το τι λέει και το τι πιστεύει.
"Καθοδηγητής γνώμης"?
Αφτό είναι?
Αυτό ακριβώς. Άλλο στα πλαίσια μιας κουβέντας μεταξύ μπύρας και μπύρας, και στο μπλαμπλα μεταξύ φίλων να αμπελοσοφούμε. Και πάνω απ' όλα, ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ και ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Ποιον νοιάζουν οι δικές μου απόψεις, και γιατί να τον νοιάζουν?
Δεν έχει δικές του?
Μόλις απαξίωσες τον μηχανισμό με τον οποίο μεταφέρεται η γνώση από άνθρωπο σε άνθρωπο, από γενιά σε γενιά.
Ποιος είναι ο δέκτης;Γνωρίζει αυτή η κοπέλα κάτι παραπάνω και μας το μεταφέρει?
Ακόμα κι αν ανοίξεις κανάλι που μιλάει αποκλειστικά για το πώς να ξεκλειδώσεις το ένατο τσάκρα και ΜΟΝΟ αυτό, για 5 χρόνια, πάλι θα έχεις κοινό.
Ποιος είναι ο δέκτης;
Βρε Σπύρο μου δεκτά όλα αυτά.
Αλλά αν πχ βγω εγώ και αρχίσω να μιλάω στο Youtube για το τι πιστεύω, τι θέλω, τις απόψεις μου, κλπ, και είναι σωστά δομημένος ο λόγος μου, ποιος θα με ακούσει και γιατί?
Ποιον νοιάζουν οι δικές μου απόψεις, και γιατί να τον νοιάζουν?
Δεν έχει δικές του?
Άρα ναι, γνωρίζει παραπάνω από πολλούς από αυτούς.Οι θεατές/ακροατές να φανταστώ?
Ίσως γνωρίζει, ίσως όχι... αν ήμουν είκοσι χρονών, δεν θα με έβλαπτε να την ακούσω. Επίσης, όπως είπε και ο Jazzjoker υπάρχει και το ζήτημα του ετεροπροσδιορισμού, δηλαδή ακούμε μία γνώμη και προσδιορίζουμε την απόστασή μας από αυτή.Γνωρίζει αυτή η κοπέλα κάτι παραπάνω και μας το μεταφέρει?
Επίσης, για να παρακολουθείς το κανάλι κάποιου δεν είναι ανάγκη να σου διδάξει κάτι. Μπορεί να είναι απλά διασκεδαστικό.
Να.. δείτε τι ήρεμα που γράφει σήμερα ο manos.Στη μουσικη το 99% απλα ανοιγει ο μαλακας τον κροκοδειλα, και αρχιζει την ακαταπαυστη λογοδιαρροια, πανω σε μαλακισμενα θεματα, η με οποιαδηποτε ασχετη αφορμη.
Ίσως γνωρίζει, ίσως όχι... αν ήμουν είκοσι χρονών, δεν θα με έβλαπτε να την ακούσω.
Επίσης, όπως είπε και ο Jazzjoker υπάρχει και το ζήτημα του ετεροπροσδιορισμού, δηλαδή ακούμε μία γνώμη και προσδιορίζουμε την απόστασή μας από αυτή.
Όπως, και συγνώμη που επιμένω, άθελά σου μάλλον, έγραψες την απόλυτη δικαιολογία για την ξεροκεφαλιά που χαρακτηρίζει το 99.99% του πληθυσμού. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, μαθαίνουμε μόνο από τους άλλους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος μάθησης.
Από μία 33άρα; Ναι, αν χρειαστεί και από μία δεκάχρονη.