Tele

Με 1000 ευρώ περίπου φτιάχνεις μόνος σου μια ίδια.

Με τα υπόλοιπα φτιάχνεις άλλες 3 γιατί μια τελε=καμμία τελε
Επιτέλους... ?

Άρα καμία τέλε = μια τέλε;;; Δηλαδή ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕ ;;;;;;;;;
Κοίτα να δεις πώς ο SF μας έκανε όλους teleκάστορες... Σατανικό!

Άρα καμία τέλε = μια τέλε;;; Δηλαδή ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕ ;;;;;;;;;

Yes. But wait, there is more

Συμφωνα με τον περι κιθαρας νομο του Σουπερφανκ, το μονο ειδος κιθαρας που υπαρχει στον πλανητη ειναι η τελε.

Συνεπως οχι μονο εχεις μια τελε επειδη δεν εχεις καμια τελε, αλλα εχεις και εναν επιπλεον αριθμο τελε, ο οποιος ισουται με τον αριθμο των κιθαρων που εχεις ηδη.

Με αλλα λογια το μονο ειδος κιθαρας που εχουν ολοι ανεξαιρετως οι κιθαριστες ειναι τελε, και επιπλεον εχουν απο μια τελε και αυτοι που δεν εχουν κιθαρα.

Τουλάχιστον εμφανισιακά πάντως, η παρακάτω 63 vintage reissue II είναι ωραιότερη (και στη μισή τιμή).

V2206832-3_5000x.jpg

Τουλάχιστον εμφανισιακά πάντως, η παρακάτω 63 vintage reissue II είναι ωραιότερη (και στη μισή τιμή).

Μόλις την πάρεις θέλουμε ριβιού και με κλιπάκια εάν γίνεται..

Φαντάζομαι θα αλλάξεις το μπράτσο, γιατί 21 τάστα δεν νοούνται την σήμερον ημέρα και φυσικά η ρύθμιση της βέργας από κάτω ξεβιδώνοντας το. Εννοείτε ότι το καινούριο δεν θα έχει αυτό το γελοίο χέντστοκ...

Τώρα βέβαια εάν τρυπήσεις το σώμα και βάλεις διπλούς, αλλάξεις την γέφυρα με μια της προκοπής (και 6 σαντλς), τρίψεις το σώμα και αλλάξεις αυτό το ξεπλυμένο χρώμα, ίσως τότε γίνει κιθάρα... αν και χωρίς το "κέρατο" από πάνω δύσκολα..

OK, δεν φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, γεφυρα με 3 saddles εν έτη 2023...

Χου γκιβς α φακ αμπάουτ ιντονεησον, βάρα Παπάρα και όποιον πάρει ο Χάρος assούμε...

Μετά αναρρωτιούνται κάποιοι γιατί βγάζω καντήλες με "λύσεις" 70 ετών (που διορθώθηκαν φυσικά με τελειώς αλλα designs)...

@Ali Barout , Μπαρούτηηηηη, speak that shiiiiiit, ρίξε το κομματάκι για το μαδέρι του μπαρμπα λεωνίδα να στανιάρω assούμε...

@Ali Barout , Μπαρούτηηηηη, speak that shiiiiiit, ρίξε το κομματάκι για το μαδέρι του μπαρμπα λεωνίδα να στανιάρω assούμε...
Δεν εχεις ιδεα τι ειπες κ τι θ'ακολουθησει σε λιγο

Ουτε βαλτος να ησουνα?

Ουτε βαλτος να ησουνα?

Ή βάζεις τόνο,  ή παιρνεις μπιλιετάκι για Τρούμπα και εσυ, κανόνισε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
βαλτός

Αλλα μ'αυτο που θ'ακουσεις σε λιγο αν γινεις βάλτος δε θα φταιω εγω.....

Αφού έχουν βγει εδώ και δεκαετίες ωραίες τελε γέφυρες γιατί χρησιμοποιούνται ακόμα αυτές με τα 3 βαγονάκια, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?

8125-fender-telecaster-american-standard-gold-deluxe-six-saddles-bridge.jpg

Αφού έχουν βγει εδώ και δεκαετίες ωραίες τελε γέφυρες γιατί χρησιμοποιούνται ακόμα αυτές με τα 3 βαγονάκια, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?
Για το τουαααααααανγκ

Κ για το οτι αν ηθελες κιθαρα με πιο μοντερνα χαρακτηριστικα που να μην την ειχε προλαβει ο Ιουστιανιανος, θα κοιταγες αλλου οχι σε Τελε ?

Χου γκιβς α φακ αμπάουτ ιντονεησον, βάρα Παπάρα και όποιον πάρει ο Χάρος assούμε...

Εδώ και 25 χρόνια υπάρχουν intonated saddles για τους Batman.

Αργιουλιβινγκαντεραροκ;  ?

Η κλασσική 3 saddle γέφυρα δίνει,για όσους το επιθυμούν,λίγο περισσότερο twang και ζωντάνια στον ήχο λόγω του ότι είναι καταρχάς μαγνητική και κατά δεύτερον λεπτή.

Προβολή συνημμένου 39309
Δες παραπάνω 

Για όσους θέλουν tele με μοντέρνα χαρακτηριστικά ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν ΚΑΙ αυτές (και εγώ έχω 3)

Εδώ και 25 χρόνια υπάρχουν intonated saddles για τους Batman.

Αργιουλιβινγκαντεραροκ;  ?

Η κλασσική 3 saddle γέφυρα δίνει,για όσους το επιθυμούν,λίγο περισσότερο twang και ζωντάνια στον ήχο λόγω του ότι είναι καταρχάς μαγνητική και κατά δεύτερον λεπτή.

Δες παραπάνω 

Για όσους θέλουν tele με μοντέρνα χαρακτηριστικά ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν ΚΑΙ αυτές.

Ε όλοι αυτο λεμε...

Ξηλωνεις γεφυρα, φτιαχνεις το σώμα, ξηλωνεις μαγνήτες, φτιαχνεις το μπρατσο και λυνονται όλα τα θεματα...

...α ναι, ή απλά παιρνεις μια ΚΙΘΑΡΑ και τελειώνει η υπόθεση...?

Να σου πω Σφού, το intonation είναι για Μπατμαν ή για αυτούς που παίζουν και σε άλλα τάστα εκτός απο τα πρώτα 5 assουμε...?

Ε όλοι αυτο λεμε...

Ξηλωνεις γεφυρα, φτιαχνεις το σώμα, ξηλωνεις μαγνήτες, φτιαχνεις το μπρατσο και λυνονται όλα τα θεματα...

...α ναι, ή απλά παιρνεις μια ΚΙΘΑΡΑ και τελειώνει η υπόθεση...?

Δεν νομίζω, πολλά μοντέλα της Fender έρχονται με αυτά (αν και μια χαρά intonation μπορείς να κάνεις και με την παραδοσιακή γέφυρα,μη σου πω και καλύτερη)

https://www.seymourduncan.com/blog/latest-updates/jerry-donahue-on-telecaster-style-bridge-intonation

έτσι κι αλλιώς ΠΑΡΑΜΥΘΑ είναι το intonation μια και μιλάμε ΜΟΝΟ για το 12ο ταστο,η κιθάρα δεν είναι ΠΙΑΝΟ ακόμα και να "ιντοναρει" στο 12 θα χάνει στα άλλα τάστα.

Τι να πούνε και αΦτι που παίζουν με LP special ή τα 340 εκατομμύρια που παίζουν ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ κιθάρα ?

Πάντως με 010-038 ιντοναρουν ΤΕΛΕΙΑ στο 12 και τα απλά, μιλάμε στον πόντο. ? (δεν κάνω πλάκα)

Trending...

Νέα θέματα

Back