γιατί μια τελε=καμμία τελε
Επιτέλους... ?Με 1000 ευρώ περίπου φτιάχνεις μόνος σου μια ίδια.
Με τα υπόλοιπα φτιάχνεις άλλες 3 γιατί μια τελε=καμμία τελε
Κοίτα να δεις πώς ο SF μας έκανε όλους teleκάστορες... Σατανικό!Άρα καμία τέλε = μια τέλε;;; Δηλαδή ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕ ;;;;;;;;;
μην πω εγώ τώρα
1 μπρεμεισο=1.998 μπρεμέισο
Μη μου πεις ότι τη ζύγισες και έχει 0,002% διαφορά στο βάρος...
Άρα καμία τέλε = μια τέλε;;; Δηλαδή ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕ ;;;;;;;;;
Μόλις την πάρεις θέλουμε ριβιού και με κλιπάκια εάν γίνεται..
Φαντάζομαι θα αλλάξεις το μπράτσο, γιατί 21 τάστα δεν νοούνται την σήμερον ημέρα και φυσικά η ρύθμιση της βέργας από κάτω ξεβιδώνοντας το. Εννοείτε ότι το καινούριο δεν θα έχει αυτό το γελοίο χέντστοκ...
Τώρα βέβαια εάν τρυπήσεις το σώμα και βάλεις διπλούς, αλλάξεις την γέφυρα με μια της προκοπής (και 6 σαντλς),τρίψεις το σώμα και αλλάξεις αυτό το ξεπλυμένο χρώμα, ίσως τότε γίνει κιθάρα... αν και χωρίς το "κέρατο" από πάνω δύσκολα..
Δεν εχεις ιδεα τι ειπες κ τι θ'ακολουθησει σε λιγο@Ali Barout , Μπαρούτηηηηη, speak that shiiiiiit, ρίξε το κομματάκι για το μαδέρι του μπαρμπα λεωνίδα να στανιάρω assούμε...
Ουτε βαλτος να ησουνα?
Για το τουαααααααανγκΑφού έχουν βγει εδώ και δεκαετίες ωραίες τελε γέφυρες γιατί χρησιμοποιούνται ακόμα αυτές με τα 3 βαγονάκια, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?
Χου γκιβς α φακ αμπάουτ ιντονεησον, βάρα Παπάρα και όποιον πάρει ο Χάρος assούμε...
Δες παραπάνωΑφού έχουν βγει εδώ και δεκαετίες ωραίες τελε γέφυρες γιατί χρησιμοποιούνται ακόμα αυτές με τα 3 βαγονάκια, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?
Προβολή συνημμένου 39309
Εδώ και 25 χρόνια υπάρχουν intonated saddles για τους Batman.
Αργιουλιβινγκαντεραροκ; ?
Η κλασσική 3 saddle γέφυρα δίνει,για όσους το επιθυμούν,λίγο περισσότερο twang και ζωντάνια στον ήχο λόγω του ότι είναι καταρχάς μαγνητική και κατά δεύτερον λεπτή.
Δες παραπάνω
Για όσους θέλουν tele με μοντέρνα χαρακτηριστικά ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν ΚΑΙ αυτές.
Ε όλοι αυτο λεμε...
Ξηλωνεις γεφυρα, φτιαχνεις το σώμα, ξηλωνεις μαγνήτες, φτιαχνεις το μπρατσο και λυνονται όλα τα θεματα...
...α ναι, ή απλά παιρνεις μια ΚΙΘΑΡΑ και τελειώνει η υπόθεση...?
η παρακάτω 63 vintage reissue II