- Πόντοι
- 3
Γεια σας έχω αυτόενισχυομενη κονσόλα motarbo ,έχω 2 ηχεία παθητικά, alto 15 ιντσών 250rms και θέλω να συνδέσω 2 motarbo αυτόενισχυομενα ηχεία 250rms το καθένα ,όλα πάνω στην ίδια κονσόλα motarbo ,υπάρχει κάποια δυνατότητα ?
Προς θεου, μην συνδεσεις εξοδους που προοριζονται για να οδηγουν παθητικα ηχεια σε line level εισοδους ενεργων, θα γινει η φαση οπως το πασχα με τα βεγγαλικα.
Ευχαριστώ πολύ ,ανάρτησα φωτογραφίες της κονσόλας αν μπορείτε δείτε και πείτε μου που μπορώ να τα συνδέσωΛογικα μπορεις, απο καποιο master out της κονσολας που δινει line level σημα, στις line level εισοδους των ενεργων ηχειων.
Προς θεου, μην συνδεσεις εξοδους που προοριζονται για να οδηγουν παθητικα ηχεια σε line level εισοδους ενεργων, θα γινει η φαση οπως το πασχα με τα βεγγαλικα.![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Είσαστε πολύ κατατοπιστικός !Λογικα εκει που γραφει ηχεια 12 και ηχεια 34 ειναι εξοδοι για τα παθητικα απο τον ενισχυτη, σωστα; Αρα ΟΧΙ εκει.
Αρα δεν βλεπω καποιο main out. Συνεπως, για να μπορεις να ελεγχεις και την ενταση του σηματος απο το μικτη, το καλυτερο ειναι να παρεις ενα τετοιο
https://www.thomann.de/gr/pro_snake_tpy_2003_jbb.htm
και να συνδεσεις τα καλωδια των ενεργων με την εξοδο των ακουστικων. Το tape out δινει σταθερη σταθμη και δε βολευει.
α και επειδή έχω γεράσει και δεν δουλεύει το ταλαιπωρημένο μου, ξέχασα την ίσως καλύτερη, μόνιμη και ποιοτική λύση...
χρησιμοποιείς την TAPE OUT της κονσόλας σε συνδυασμό με έναν volume controller για monitors... δεν χρειάζεται μάλιστα να είναι ακριβός... σου προτείνω αυτόν γιατί έχει και rca εισόδους και xlr εξόδους οπότε είναι και έτοιμος για την περίπτωσή σου (χωρίς adapters που στα live είναι ότι χειρότερο εργονομικά), αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και οποιονδήποτε άλλο και φθηνότερο αν θες...
η διαδρομή του σήματος θα είναι: TAPE OUT ➝ καλώδια RCA left - right ➝ Volume Controller ➝ καλώδια XLR ή Jack ➝ ενεργά ηχεία
με αυτόν τον τρόπο και θα ρυθμίζεις την ένταση των ενεργών ηχείων ανεξάρτητα από το master της κονσόλας και θα χρησιμοποιείς και τα 2 ενεργά ηχεία σε stereo mode, σε αντίθεση με το AUX που είναι mono.