- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Ας ευχηθούμε και να προσευχηθούμε όλοι μαζί να μου το φέρει ο Θεός.Εύχομαι μια μέρα να το αποκτήσεις και να σου boostάρει τη δημιουργικότητα στο επακρο ;-)
Ο Θεός είναι μεγάλος!!!!!?
Ας ευχηθούμε και να προσευχηθούμε όλοι μαζί να μου το φέρει ο Θεός.Εύχομαι μια μέρα να το αποκτήσεις και να σου boostάρει τη δημιουργικότητα στο επακρο ;-)
θα πουλήσω 3 hardware synths που το ένα έχει τέλειους all around ήχους που ακόμα χρησιμοποιούνται σε παραγωγές και όλη την τεράστια συλλογή των VST μου Instruments και effects για να πάρω ένα workstation?Συν Αθηνά και χείρα κίνει.Πούλα όλα τα plugins/VSTs/hardware synths σου και αγόρασε το νέο Montage.
Problem solved.
Προβολή συνημμένου 38960
Δεν υπάρχει καμία μάχη, δεν μπορεί να γίνει τέτοια μάχη.Ωωχχχ.... προβλεπω σκληρες μαχες ?
Ποιος χέστηκε ρε συ Cos για το Omnisphere και το κάθε Omnisphere? Το παραμύθι και η μυθολογία των παντοδύναμων και γαμάουα VSTs μάς κούρασε. Πες μου ένα (1) VST που μπορεί να πλησιάσει έστω και κοντά την synth πολυπλοκότητα ενός Montage. Ξαναλέω ΕΝΑ VST, όχι 500 VSTs μαζεμένα σε ένα PC/DAW τα οποία ούτε τα 10 δεν μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα γιατί το pc σου θα πάρει φωτιά και μετά θα ψάχνεις κάνα Casio αρμόνιο να παίξεις δυο νότες.?Θεωρείς πως το montage μπορεί να φτάσει όλες τις βιβλιοθήκες και τα effects του omnisphere 2?
Η Roland -μαζί με ολόκληρη την synth κοινότητα- φαίνεται να το αγνοεί. Πάρ'τους ένα τηλ. αύριο να τους ενημερώσεις.δεν ειναι workstation το τελευταιο Fantom
?????Τα οργανα αυτα οχι μονο δεν πανε κοντρα με τα PC, αλλα προσπαθουν με νυχια και με δοντια να γινουν integrated σε ενα PC συστημα. Θελουν να γινουν μερος του DAW, θελουν ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ να γινουν μερος του DAW setup για να παραμεινουν relevant.
Να μια καλή ιδέα που κανείς ως τώρα δεν έχει σκεφτεί, ηλιακά πάνελ. Κάποια synths παίρνουν και μπαταρίες, αλλά τα πάνελς είναι άλλο level...?Ναι, ενω το montage εχει ηλιακα πανελ και δουλευει χωρις ρευμα ?
Εσύ φτιάχνεις κατηγορίες για να υποστηρίξεις κάτι που δεν έχει νόημα.Ποιος χέστηκε ρε συ Cos για το Omnisphere και το κάθε Omnisphere? Το παραμύθι και η μυθολογία των παντοδύναμων και γαμάουα VSTs μάς κούρασε. Πες μου ένα (1) VST που μπορεί να πλησιάσει έστω και κοντά την synth πολυπλοκότητα ενός Montage. Ξαναλέω ΕΝΑ VST, όχι 500 VSTs μαζεμένα σε ένα PC/DAW τα οποία ούτε τα 10 δεν μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα γιατί το pc σου θα πάρει φωτιά και μετά θα ψάχνεις κάνα Casio αρμόνιο να παίξεις δυο νότες.?
Για να σε γλυτώσω από το ψάξιμο, να σου πω ότι δεν υπάρχει κάτι ανάλογο ενός Montage σε VST/Plugin, και, σου αρέσει ή όχι, το Montage αυτή τη στιγμή είναι το πιο δυνατό synth που έχει κατασκευαστεί ποτέ, hardware ή software.
Μπορείς να φτιάξεις ένα Montage με VSTs/Plugins? Ίσως, αν έχεις τις γνώσεις και τα λεφτά να μαζέψεις καμιά 500ριά VSTs που να μπορούν να ρεπλικάρουν ΟΛΕΣ τις λειτουργίες ενός Montage και να δουλέψουν όλα αυτά μαζί και ταυτόχρονα σαν ΕΝΑ ενιαίο όργανο χωρίς 800 bugs και άπειρα κρασαρίσματα, και όλα αυτά ΑΝ υπάρχουν τα ανάλογα VSTs (δεν...). Κάνε όλα αυτά λοιπόν, αφού πρώτα διαβάσεις και καταλάβεις τι είναι ένα Montage, τι κουβαλάει μέσα του και πως λειτουργεί, και όταν τα καταφέρεις έλα να τα ξαναπούμε. ?
Η Roland -μαζί με ολόκληρη την synth κοινότητα- φαίνεται να το αγνοεί. Πάρ'τους ένα τηλ. αύριο να τους ενημερώσεις.
?????
Παιδάκια, πάρτε το λίγο αλλιώς γιατί η άγνοια και ο φανατισμός δεν είναι καλό πράγμα. Είστε στο τσακ να μπείτε στην κατηγορία "VST/Plugins Fanboys", δίπλα στις κατηγορίες "Moog Fanboys", "Vinyl Fanboys", "Apple Fanboys" κλπ κλπ κου-λου-που.?
Δεν ήταν. Ρώτα και τον Χναράκη, θα σου πει τα ίδια. Προσωπικά, σαν ήχος αλλά και σαν look ήταν το μόνο Fantom που μου άρεσε, και άνετα θα το αγόραζα.Παντως, περα απο την πλακα, το καινουργιο fantom δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο απο την αποψη των workstation δυνατοτητων. Μπορει να ενσωματωνει περισσοτερες μηχανες συνθεσης, αλλα για δημιουργια κομματιου δεν εχει καμια σχεση.Το προηγουμενο ηταν σαφως ανωτερο.
Ακόμα και όταν είχε "μόνο" την sample engine (Motif XF πχ) πάλι το πιο προχωρημένο, πολύπλοκο και ισχυρό synth ήταν. Οι sample δυνατότητες δεν μετριούνται με MB/GB, αν έτσι νομίζεις έχεις χάσει επεισόδια και κάτι δεκαετίες εξέλιξης των romplers, και των synths γενικότερα. Το "Montage is the mother of all synths" δεν το είπα εγώ, το έγραψε πρώτο στο τρισέλιδο review του το Μusictech, και είχε δίκιο. Το πόσο δίκιο είχε το κατάλαβα αρκετά χρόνια αργότερα, όταν αγόρασα το MODX.Οσο αφορα τo montage που πλεον αποσυρθηκε, ειχε μονο sample και FM δυνατοτητες, και με τις sample δυνατοτητες να ειναι κατα πολυ κατωτερες του software, συνεπως το να το θεωρει καποιος το ισχυροτερο synth ειναι εντελως παραλογο.
Το Kronos synth-ετικά δεν πιάνει μία μπροστά στο Montage. Εννιά sound engines δεν σημαίνει περισσότερη synth ισχύ, δεν μετριέται έτσι η ισχύς ενός synth. Σαν workstation όμως το Kronos ήταν σαφώς καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο.Το kronos ειχε σαφως παραπανω δυνατοτητες και σα workstation και σαν synth, και στηριζοταν σε εναν διπυρινo atom. Αν καποιος πιστευει οτι ενα σημερινο PC υπολειπεται σε DSP power απο αυτο, τη στιγμη που ο επεξεργαστης του ειναι καμια κατοσταρια φορες δυνατοτερος, παω πασο.
Αυτό το λες εσύ. Oι χιλιάδες επί χιλιάδων πληκτράδων στον πλανήτη και οι τρεις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής synth έχουν διαφορετική γνώμη. Όταν δεις τη Yamaha να σταματάει να χαλάει τα ωραία της λεφτά σε νέα synths-workstations και το ρίξει στα home keyboards, στα arrangers και στα soft synths, τότε το ξαναβλέπουμε το θέμα.Καλως η κακως, το μετρο συγκρισης πλεον εχει γινει το software.
Το ξέρω. Ελπίζω μόνο ότι όταν μάθεις κι εσύ υπέρ ποίου έχει λήξει το ζήτημα, να μην το πάρεις τόσο βαριά και αρχίσεις να κάνεις format στους σκληρούς σου...?Εχει ληξει το ζητημα.
Ακριβώς αυτό που ήθελα να απαντήσω στο διπλοσέντονο σου.? Δεν ξέρεις από πόσο κόπο με βγάζεις ρε μπαγάσα...?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?
Παιδάκια, πάρτε το λίγο αλλιώς γιατί η άγνοια και ο φανατισμός δεν είναι καλό πράγμα. Είστε στο τσακ να μπείτε στην κατηγορία "VST/Plugins Fanboys", δίπλα στις κατηγορίες "Moog Fanboys", "Vinyl Fanboys", "Apple Fanboys" κλπ κλπ κου-λου-που.
Τα VST τρέχουν και σε i9 και σε μονοπύρηνο Pentium, το pc τα έχει για κολατσιό.
Τα Mac ΤΙ ωρέ trolley?? Είδες να αναφέρομαι πουθενά στην τεχνολογία τους, και αν ναι, είδες και να τα κατηγορώ ή να τα θεωρώ "κάπως"? Εγώ για "Apple Fanboys" έγραψα και μόνο, και μάλιστα το έκανες και quote.ε... τώρα.... το βλέπεις ότι είσαι δύομέτρας-δύοσταθμάς..;
Τα Moog δεν έχουνε τεχνολογία... μάλιστα!
Το βινύλιο είναι ένας μύθος... μάλιστα!
Αλλά τα Μακ ρε μήτρο; Τα Μακ;
Nai Manos agori mou......
Εμένα ρωτάς; Εσύ δεν τα έβαλες στην ίδια πρόταση; Τι εννοούσες δηλαδής;Τα Mac ΤΙ ωρέ trolley?
Καλά, εγώ έγραψα και άλλα πράγματα αλλά είσαι σουπιά.Τζάμπα ο κόπος σου να γράψεις
Δεν παθαίνει τίποτα. Άλλωστε δεν πρόκειται να αγοράσει κάτι, τα έχει παρατήσει.Ας αφήσουμε τον Cos να συνεχίσει το θρεντ του ήρεμος.
Δεν χρειάζεται εξήγηση αυτό που έγραψα.Εμένα ρωτάς; Εσύ δεν τα έβαλες στην ίδια πρόταση; Τι εννοούσες δηλαδής;
Α ναι, ως συνήθως. Με ξέρεις άλλωστε...?Καλά, εγώ έγραψα και άλλα πράγματα αλλά είσαι σουπιά.
Το θρεντ όμως δεν φταίει σε τίποτα να κλειδωθεί. Και εκεί πάει το πράγμα, το ξέρεις. Είπα ότι τέλειωσα με το θρεντ και το εννοώ. Όποιος θέλει να συνεχίσει να γράφει εκτός θέματος ας συνεχίσει.Δεν παθαίνει τίποτα. Άλλωστε δεν πρόκειται να αγοράσει κάτι, τα έχει παρατήσει.