Μετανοείτε εν Τέλε αδελφοί...

Εδω είσαι Η Κιθάρα Του Θεού | Palaiobibliopolio.gr

Οταν μιλάει ο Θεός για κιθάρα εννοει τελεκαστερ.

είσαι σίγουρος ε; τα πειστήρια από το αρχείο μου άλλα λεν...?

npap book edit 03.jpg

Οταν μιλάει ο Θεός για κιθάρα εννοει τελεκαστερ.

Δεν νομίζω... Όπως βλέπεις είναι για τους... Βελζεβούλιδες

Tele.jpg

είσαι σίγουρος ε; τα πειστήρια από το αρχείο μου άλλα λεν...?
Πασιφανές ότι οι θεοσεβούμενοι παίζουν μόνο με LP.

@Terry RoscoeBeck5 Το ίδιο λέμε. Η ιστορία του ιουδαισμού και των αιρέσεων αυτού (δεν αρέσει αυτή η άποψη στους χριστιανούς) ονομάζουν Θεό μονο την παλιά κυβέρνηση. Η γραμμη του Σαμαήλ, της Λιλιθ και του Καιν αρεσκόταν ΜΟΝΟ στους τελεκαστορες. Μάλιστα η Π.Διαθηκη αναφέρει οτι όταν επανεπιχειρηθηκαν διαπραγματεύσεις για την συνένωση, ευρεθησαν βουτηγμενοι στην αμαρτια και τις τελεκαστερ. Φαίνεται οτι το Nashville και η Καλιφόρνια τότε ήταν νοτιοδυτικά του Τίγρη και του Ευφράτη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φαίνεται οτι το Nashville και η Καλιφόρνια τότε ήταν νοτιοδυτικά του Τίγρη και του Ευφράτη.

Εγώ θα έλεγα ότι ο κατακλυσμός ήταν απλά υπερχείλιση του Μισισιπή, και η κιβωτός ήταν το πρώτο ποταμόπλοιο.

Εγώ θα έλεγα ότι ο κατακλυσμός ήταν απλά υπερχείλιση του Μισισιπή, και η κιβωτός ήταν το πρώτο ποταμόπλοιο.
Το γνωστό απο τα τραγουδια του J.D.Short "The Floating Delta" είναι γνωστά αυτά αναφέρονται στο βιβλίο της Γενέσεως.

Μετά το High Water Every where του Charley Patton μας έλεγε για τον κατακλυσμό και φυσικά τον ευαγγελισμό για την γεννηση του Muddy Waters (ο οποίος έπαιζε με τελεκαστερ ε....).

Βλέπεις που όλα είναι ένα ατέρμονο σελληνιακό μοτίβο?

Το γνωστό απο τα τραγουδια του J.D.Short "The Floating Delta" είναι γνωστά αυτά αναφέρονται στο βιβλίο της Γενέσεως.

Γι΄αυτό οι χριστιανοί απέρριψαν την Γέννεση.

Σκοταδισμός και φίμωση απο τους ΛεςΠολίτες

Σκοταδισμός και φίμωση απο τους ΛεςΠολίτες

Όχι βρε, λύτρωση από τους σατανισταί ινφλουένσερς που προσπαθούν να προσηλυτίσουν τον κόσμο με τελεκάστερς.

Όχι βρε, λύτρωση από τους σατανισταί ινφλουένσερς που προσπαθούν να προσηλυτίσουν τον κόσμο με τελεκάστερς.
Σε εμένα βρήκες να τα πεις αυτά???

received_368100851595314.jpeg

Σε εμένα βρήκες να τα πεις αυτά???

Προβολή συνημμένου 38643

ΩΡΑΙΟΣ..

Γιατι δεν ανοιγεις ενα thread με τιτλο "OI TELECASTER MOY" ?

Γιατι δεν εχει ΠΟΤΕΣ ανοιχτει ενα τετΓιο θεμα και νομιζω οτι καπΓιοσ πρεπει να κανει την αρχη. 

ΩΡΑΙΟΣ..

Γιατι δεν ανοιγεις ενα thread με τιτλο "OI TELECASTER MOY" ?

Γιατι δεν εχει ΠΟΤΕΣ ανοιχτει ενα τετΓιο θεμα και νομιζω οτι καπΓιοσ πρεπει να κανει την αρχη. 
Γιατι η συλλογή μου είναι μικρή και ελλιπής ακόμα! ? (και να φανταστεις οτι εχω στειλει και δυο).

Γιατι η συλλογή μου είναι μικρή και ελλιπής ακόμα! ? (και να φανταστεις οτι εχω στειλει και δυο).

ε καλα και εγω μονο 5 εχω αλλα καπου πρεπει να γινει μια αρχη

20230729_123546.jpg

Τις στέλνω αλλά βρίσκουν το δρομο και γυρνάνε πίσω. Ευτυχώς δε γκρινιάζει η γυναικα μου. Οταν της λέω οτι νομιζω ότι χρειάζομαι μια τελεκατερ βάζει τα γέλια.

ε καλα και εγω μονο 5 εχω αλλα καπου πρεπει να γινει μια αρχη

Προβολή συνημμένου 38647
Αι κιθάραι του αρχαγγέλου Σαμαήλ! 

η jazzmaster είναι βουδιστική κατάστασις για αυτό δεν την συμπεριέλαβα. Το θέμα είναι θρησκειολογικό.

Σκοταδισμός απο τους ΛεςΠολίτες
Διαφορετική κοσμογονία. Εγώ πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν με το Hum Buck, όπως είναι καταγεγραμμένο σε σωσμένες μεταφράσεις αποκρύφων.

Εν αρχή ην το hum, και το χάος των μικροταλαντώσεών του ήτο χασμωδία αμετρήτων άναρθρων ψιθύρων λεγεώνας δαιμόνων, χλεύη και λοιδωρία του Λόγου της αληθείας, πλάσις κίβδηλη κι ανίερη. Αίφνης, το hum εbucked, κι όλη η Δημιουργία εσιγάθη, ο χρόνος εστάθη, κι η νουσφαίρα συγκεντρώθηκε πυκνή εις εν σημείον, μια συνείδηση, μορφή έχουσα και κάλλος, προσμένουσα την ακρόαση του πρώτου φθέγματους του αληθινού Λόγου.

Και ο Λόγος: "Ου ζαλίσεις σεαυτόν τα ώτα με ταλαντώσεις ακαθάρτων ρευμάτων και βραχέων κυμάτων αλλοθρήσκων ραδιοσταθμών. Έργον ύψιστον μάχεσθαι κατα hum."

Φωνές δε μαρτύρων πιστών αντέκραξαν: "Αγόνο ποιήσαι μάχαν μεδίχως γκάνια"

Κι επέστησε αυτοίς έκαστον εν μαχο-γκανι, ανίκατους μάχαν ποιήσας. Μαχόγκανι τε και χαμπάκερ κάλλιστα μετάλλω.

البارود - نهاية الفحم

Αλμπαρούντ - Το τέλος του Κάρβουνου

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back