Ταξίδι στην Ισπανία. Tapas και φαγητό.

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Λοιπόν επιστροφή στα καΘιμας ?

Ότι πιο ανθυγιεινό υπάρχει αλλά παρόλο που δεν μου αρέσει και τόσο πολύ η σοκολάτα ήταν πραγματικά απίστευτο,ο μικρός χοροπηδαγε από τη γευστική πανδαισία ?

Churos από San Gines , ιδρυθέν το 1897,στη Μαδρίτη, τα οποία τα βουτάς μέσα σε λειωμένη σοκολάτα συνήθως έχει 3 ώρες ουρά για να καθίσεις αλλά ευτυχώς ξυπνάμε από τις 7 (πήγαμε 8.30 και περιμέναμε μόνο 10 λεπτά)

20230903_101858.jpg 20230903_101637.jpg

Λοιπόν επιστροφή στα καΘιμας ?

Ότι πιο ανθυγιεινό υπάρχει αλλά παρόλο που δεν μου αρέσει και τόσο πολύ η σοκολάτα ήταν πραγματικά απίστευτο,ο μικρός χοροπηδαγε από τη γευστική πανδαισία ?

Churos από San Gines , ιδρυθέν το 1897,στη Μαδρίτη, τα οποία τα βουτάς μέσα σε λειωμένη σοκολάτα συνήθως έχει 3 ώρες ουρά για να καθίσεις αλλά ευτυχώς ξυπνάμε από τις 7 (πήγαμε 8.30 και περιμέναμε μόνο 10 λεπτά)

Προβολή συνημμένου 38285Προβολή συνημμένου 38286
Και πόσο πλέρωσες γι αυτές τις μακρόστενες τουλούμπες και τις λειωμένες σοκολάτες?

Και πόσο πλέρωσες γι αυτές τις μακρόστενες τουλούμπες και τις λειωμένες σοκολάτες?

Για 12 churos δηλ. δύο μεριδες,2 φλυτζάνια σοκολάτα και 2 καφέδες, 12 ευρώ ,στην Αθήνα κάνα 50αρικο θα δίναμε στον Κρίνο ?

Φτηνή η Μαδρίτη πάντως 66 σεντς η αφιλτράριστη Mahou στο Supermarket,

Χτύπησα μόλις μία συνοδεία δύο υπέροχων,τίγκα στο πραγματικό βούτυρο,brios με μοτσαρέλα απο το φούρνο,έτος ίδρυσης 1780,διπλά από το διαμέρισμα, τζάμπα και αυτά ,2 ευρώ τα 10 (τα brios ,η μοτσαρέλα από τα Carefour είναι 2 ευρώ η 12 φέτες ?)

20230903_163020.jpg

Για 12 churos δηλ. δύο μεριδες,2 φλυτζάνια σοκολάτα και 2 καφέδες, 12 ευρώ ,στην Αθήνα κάνα 50αρικο θα δίναμε στον Κρίνο ?
Νορμάλ μου ακούγεται. Έτσι που τα έγραψες περίμενα να πεις κάνα "περίεργο" ποσό.?

Νορμάλ μου ακούγεται. Έτσι που τα έγραψες περίμενα να πεις κάνα "περίεργο" ποσό.?

Οχι ρε συ ο καφές ,ο ''καθιστος" ,εδώ έχει 2 ευρώ max (o cappuccino που πίνει η σύζυγος,ο espresso μου έχει 1)

Εγω θα σταθω στο πιατακι - υπαρχει αραγε σπιτικο στην ευρυτερη Μεσογειο, οπου να μην εχει βρεθει καποτε το συγκεκριμενο σερβιτσιο? Τεινω να πιστευω πως οχι.

Λύγισα,

Χτύπησα και ένα με Jamon , εντάξει εδώ το επίπεδο ανεβαίνει,στο αλλαντικό οι Ισπανοί είναι μια κατηγορία μόνοι τους,ναι είναι η δεύτερη μπύρα αυτή ?

20230903_165356.jpg

Χμμμ και ξανά χμμμ... Να βρω σύννεφο να πέσω, αν μετά από λίγο διάστημα από το ταξίδι του Φάνκιου στην Ισπανία δούμε κάνα spike στις πωλήσεις tele στην Ιβηρική χερσόνησο;

Λύγισα,

Χτύπησα και ένα με Jamon , εντάξει εδώ το επίπεδο ανεβαίνει,στο αλλαντικό οι Ισπανοί είναι μια κατηγορία μόνοι τους,ναι είναι η δεύτερη μπύρα αυτή ?

Προβολή συνημμένου 38288
Διαλειματικη τη λεγανε και πολυ μας την παινευανε

Λύγισα,

Αρχοντικός.

Όταν με το καλό επιστρέψεις κάνε μας εδώ ένα post έναν ισπανικό οδηγό μάσας να λιγουρευτούμε.

(εγώ σκοπεύω να παω σύντομα)

Αυτό μάλιστα
Κάτσε γιατί βρέθηκα με έναν Μαδριλένιο φίλο τελεκαστερακια (από το tdpri.com) και με πήγε σε ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί που είχε μόνο ισπανική ομελέτα και χαμον , κρασιά και μπύρες, τίποτα άλλο...

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα (ακριβό βέβαια το παλικάρι εδωκε μια 100αρα για...τρία τέτοια πιάτα,2 ομελετες και τέσσερις μπύρες) σαν να τρως χαβιάρι είναι...

20230904_131653.jpg

Κάτσε γιατί βρέθηκα με έναν Μαδριλένιο φίλο τελεκαστερακια (από το tdpri.com) και με πήγε σε ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί που είχε μόνο ισπανική ομελέτα και χαμον...

Προβολή συνημμένου 38301
Κοίτα να βρεις και κάποιον Μαδριλένιο πληκτρά να σε πάει σε κάνα σοβαρό μαγαζί που να έχει Ισπανική ομελέτα και Xάμμοντ...

Κάτσε γιατί βρέθηκα με έναν Μαδριλένιο φίλο τελεκαστερακια (από το tdpri.com) και με πήγε σε ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί που είχε μόνο ισπανική ομελέτα και χαμον , κρασιά και μπύρες, τίποτα άλλο...

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα (ακριβό βέβαια το παλικάρι εδωκε μια 100αρα για...τρία τέτοια πιάτα,2 ομελετες και τέσσερις μπύρες) σαν να τρως χαβιάρι είναι...

Προβολή συνημμένου 38301
Έτσι είναι το jamon iberico. Και ο λόγος ότι θέλει άριστης ποιότητας χοιρινό ,πολύ καλά καθαρισμένο που στεγνώνει στον αέρα και χάνει μεγάλο μέρος της μάζας του. Ακριβή πρώτη ύλη και χρονοβόρα διαδικασία.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back