Η ΑΙ θα φέρει την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ στη μουσική βιομηχανία.Παντως ο Χιτλερ να τραγουδαει Michael Jackson νομιζω οτι ειναι το πιο αστειο πραγμα που εχω ακουσει στη ζωη μου.
Και όχι μόνο... Είδες τι είπε τις προάλλες ο Cameron: Από το 1984 σας τα έλεγα- βλέπε Terminator. Θα φέρει την "τελική λύση" γενικώς...Η ΑΙ θα φέρει την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ
Τίποτα δεν θα κάνει η ΑΙΚαι όχι μόνο... Είδες τι είπε τις προάλλες ο Cameron: Από το 1984 σας τα έλεγα- βλέπε Terminator. Θα φέρει την "τελική λύση" γενικώς...
Κάνεις τεράστιο λάθος- και επέτρεψε μου να συμφωνήσω με τον Cameron. IMHO η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα "τζίνι" που βγήκε από το μπουκάλι. Το πώς θα εξελιχθεί - ή χειρότερα αυτοεξελιχθεί- ξεφεύγει από τα όρια μιας "χρηματιστηριακής φούσκας". Η ΑΙ αλλάζει τα πάντα απ' ότι γνωρίζαμε- από την ιατρική και την τέχνη, ως τα πεδία των μαχών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μέσα στην επόμενη δεκαετία. Μην παίρνεις το θέμα στην πλάκα, είναι κοσμογονία ανάλογη της βιομηχανικής επανάστασης ή της πυρηνικής εποχής.Τίποτα δεν θα κάνει η ΑΙ
Μια φούσκα είναι χρηματιστηριακή που θα σκάσει.
Και στην επιστήμη της ιατρικής ο ρόλος που πιστεύεται πως έχει παίξει απο τον απλό κόσμο που δεν τα ΚΣΕΡΕΙ είναι δυσανάλογος του πραγματικού όφελους αλλα είπαμε. Στο πλαίσιο της εμπορευματοποιησης, έχει κάνει θραύση, αλλά όπως ολα τα αλλα, τα εναλλακτικα και ανανεωσιμα κσι πρασινα άλογα, μια φούσκα είναι που θα σκάσει. Και στο gaming μας τα πρήξανε με το DLSS και μπαρμπουτσαλα deep learning που εγω που ξέρω μπαλιτσα κΙ ασχολούμαι και με αυτα γιατι ειμαι ξερολας σου λέω. Φούσκα είναι που θα σκάσει και θα εχει μόνο ουσιαστικα ψυχαγωγική και λογοτεχνικη αξια στο μέλλον, οσο και να προσφέρει κερδη λόγω του hype.Κάνεις τεράστιο λάθος- και επέτρεψε μου να συμφωνήσω με τον Cameron. IMHO η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα "τζίνι" που βγήκε από το μπουκάλι. Το πώς θα εξελιχθεί - ή χειρότερα αυτοεξελιχθεί- ξεφεύγει από τα όρια μιας "χρηματιστηριακής φούσκας". Η ΑΙ αλλάζει τα πάντα απ' ότι γνωρίζαμε- από την ιατρική και την τέχνη, ως τα πεδία των μαχών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μέσα στην επόμενη δεκαετία. Μην παίρνεις το θέμα στην πλάκα, είναι κοσμογονία ανάλογη της βιομηχανικής επανάστασης ή της πυρηνικής εποχής.
Και χωρίς να έχω διάθεση να το παίξω "Λουδίτης", το γεγονός ότι δεν έχω και ιδιαίτερη πίστη στο ανθρώπινο είδος, με κάνει λιγάκι... ανήσυχο σε ότι αφορά τη χρήση της ΑΙ και κυρίως της εξέλιξης της.
ΥΓ: Μάθε μπαλίτσα, δες λίγο Battlestar Gallactica ?