- Πόντοι
- 198
Επίσης να βγει ένας αρμόδιος να μας ενημερώσει τι είναι αυτό το ΑΝΤ-ΠΛΟΝΞ
Πραγματικά όμως, αυτό ακριβώς έγινε.Αυτα ειναι.
Το παλιο βαθυ νοιζ.
Ας στειλουμε το λινκ τωρα σε φιλους για να μπουν κι αυτοι να γελασουν.
?
Δεν είμαι εδώ για να λύνω προβλήματα απλά με ξεπερνάει το γεγονός ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα να βλέπουν διαφημίσεις σε ένα ψυχαγωγικό σαιτ ως μέσο πληρωμής αλλά δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν την εφορία που δεν έχει απολύτως τιποτα το ψυχαγωγικό.Εγώ θέλω τον κβαντικό να μας λύσει το πρόβλημα.
Και από που θα ζήσει το κράτος ιδιαίτερα αν δεν σας αρέσει ο σοσιαλισμός?αλλά δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν την εφορία που δεν έχει απολύτως τιποτα το ψυχαγωγικό.
Ο Ιάπωνας υπουργός που είχε έρθει ....... είπε πως για να φτιάξετε την οικονομία σας, πρέπει να φτιάξετε την παιδεία σας, δηλαδή να μάθετε να μην εκμεταλλεύεστε και να κλέβετε ο ένας τον άλλο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?
Καλά τα είπε.Μαλλον εννοουσε, να γινουν καλα προβατα.
Υπάρχει ignore μπουτόν δωρεάν, αλλά είναι δύσκολο να το πατήσει κανείς. Ποιός θέλει να παραδεχτεί ότι είναι μισαλλόδοξος; Μόνο για καναν ανευώδοτο έρωτα κάνει, να το πατούν οι πρώην εραστές να σώζονται από τη νοσταλγία της ανάμνησης. (Μπιφ δηλαδή)ευχαρίστως θα πλήρωνα να μην διαβάσω.
Δεν ειναι τόσο απλό.Υπάρχει ignore μπουτόν δωρεάν, αλλά είναι δύσκολο να το πατήσει κανείς. Ποιός θέλει να παραδεχτεί ότι είναι μισαλλόδοξος; Μόνο για καναν ανευώδοτο έρωτα κάνει, να το πατούν οι πρώην εραστές να σώζονται από τη νοσταλγία της ανάμνησης. (Μπιφ δηλαδή)
Αααα, για το πακέτο Ινστρούχτορας Plus μιλάμε, με τα 24,99;Δεν ειναι τόσο απλό.
Εγω έδωσα την αρχική ιδέα...εξελίξτε την.
Το επί συνδρομή μέλος, θα το διαβάζουν όλοι με το ζόρι, αλλά αυτός δεν θα διαβάζει κανένα....?
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά. θα ανόγεις θέμα : "Να γυρίσω από Γερμανία στην Ελλάδα", και θα απαντάνε τα Bot ...ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ?Αμα θελει η διοικηση να κονομησει, να βαλει πακετα με AI bot χρηστες.
Θα πληρωνεις 99.99 ευρω, και σε καθε σχολιο σου θα απαντανε εικονικοι χρηστες σε στυλ "μα τι ωραια που τα λες", και "τι ειπες ρε μεγαλε", θα σου βαζουν και καμια κατοστη likes, στα κομματια σου θα σου λενε οτι εισαι καλυτερος απο τον Πετοβε, θα μπαινουν γκομενες θα λενε ¨¨τι μουσικαρας εισαι- παρε με τωρα" και τετοια.
Να υπαρχει επιλογη και για beef, να αρχιζει τα μπινελικια η ΑΙ, να χωνεις και εσυ, και απο πισω να ερχεται και οι κολαουζοι "μεγαλε τι τους ειπες", ολοκληρωμενη εμπειρια μιλαμε, θα χεστει στο ταληρο ο admin.