- Πόντοι
- 4,208
Το θέμα έπρεπε να λυθεί με pm και δεν θα κρατούσε πάνω από 2-3 μηνύματα.
Τι εννοείς?
Αναίμακτα?
Ε ρε και να ήταν εμπλεκόμενος ο cos_dr.
Θα είχαμε ή ξύλο ή μπιστόλια.
Το θέμα έπρεπε να λυθεί με pm και δεν θα κρατούσε πάνω από 2-3 μηνύματα.
ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ?
Εννοείς αυτοί που έκαναν μπιφ?
Μιλάτε Ελληνικά λέμε, δεν τα ξέρω τα ξένα.
Nα κάνουμε μουσικές μονομαχίες.Τι εννοείς?
Αναίμακτα?
Ε ρε και να ήταν εμπλεκόμενος ο cos_dr.
Θα είχαμε ή ξύλο ή μπιστόλια.
Εντάξει, αλλά θα διαλέγουμε εμείς τόνο, γιατί εσείς με εκείνα τα κουμπιά τα τρανσποζ μας έχετε διαλύσει.Nα κάνουμε μουσικές μονομαχίες.
Εντάξει, αλλά θα διαλέγουμε εμείς τόνο, γιατί εσείς με εκείνα τα κουμπιά τα τρανσποζ μας έχετε διαλύσει.
Εγώ λέω να διαλέγουμε όργανο.
Εγώ παίρνω το τριγωνάκι για τα κάλαντα.
Είναι το μοναδικό μουσικό όργανο που μου έφερε χρήματα.
Τη ΦΑ μην διαλέγετε γιατί θα με παιδεύετε?Εντάξει, αλλά θα διαλέγουμε εμείς τόνο, γιατί εσείς με εκείνα τα κουμπιά τα τρανσποζ μας έχετε διαλύσει.
Μετά από όλον αυτόν τον ψιλοχαμό, απενεργοποίησα το uBlock για το ΝΟΙΖ. Guess what: ούτε μία (1) διαφήμιση δεν βλέπω.? Ίσως φταίει το γεγονός ότι χρησιμοποιώ Vivaldi browser (μακράν the Best) και οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στο Privacy & Security να αποτρέπουν την προβολή διαφημίσεων, δεν ξέρω. Και ούτε πρόκειται να πειραματιστώ για να είμαι ειλικρινής, τα settings είναι άπειρα σ'αυτον τον browser και δεν θα κάτσω μέσα στη ζέστη να ψάχνω γιατί δεν βλέπω διαφημίσεις στο NOIZ, sorry.? Εγώ την κίνηση την έκανα πάντως, το uBlock παραμένει off γι αυτή τη σελίδα, αλλά...Το adblock μου είναι απενεργοποιημένο για το noiz και οι διαφημίσεις που εμφανίζονται ουδέποτε υπήρξαν παρεμβατικές...
+832?το internet browsing από κινητή συσκευή, θεωρώ ότι θέλει μια γερή δόση μαζοχισμού αν υπάρχει εναλλακτική
Ωραια. Παιξε τωρα με το τριγωνακι το πεταγμα της μελισσας.
Γίνεται, αλλά όπως στο ανέκδοτο: από χρώμα καλά τα πάμε, κάτσε να δούμε τι θα κάνουμε τώρα για το μέγεθος...Ωραια. Παιξε τωρα με το τριγωνακι το πεταγμα της μελισσας.
Πικρή αλήθεια!Είναι το μοναδικό μουσικό όργανο που μου έφερε χρήματα
Ευκολο ειναι το τριγωνακι σιγα, λιμαρεις για να ανεβεις ημιτονια,
Ένα πέρασμα πάντως απ'το ανάλογο ΙΕΚ δεν βλάπτει, η γνώση είναι δύναμη...Ευκολο ειναι το τριγωνακι...
Ένα πέρασμα πάντως απ'το ανάλογο ΙΕΚ δεν βλάπτει, η γνώση είναι δύναμη...
Φίλος, κάτι τέτοια διαβάζω και με πιάνει απελπισία... Αν ακολουθηθεί αυτή η τακτική θα το κλείσουμε το μαγαζί λαίμαι. Ενώ τώρα είμαστε αισίως στις 16 σελίδες. ?Το θέμα έπρεπε να λυθεί με pm και δεν θα κρατούσε πάνω από 2-3 μηνύματα.