- Πόντοι
- 1,208
Oberheim καλό για τσάμικο;
Προσπαθεί, ιδιαίτερα με τη moss τα καταφέρνει καλύτερα. Μπορείς επίσης να σαμολαρεις ενα παίξιμο απο πραγματικό moog και να του το βάλεις μέσα να το παίζει λουπα.Αναλογικό είναι αυτό?
Προσπαθεί, ιδιαίτερα με τη moss τα καταφέρνει καλύτερα.
Ευχαριστω αν κ στην παρουσα φαση μαλλον για ενα μοντερνο κοντρολλερ 88αρι καλο κ οικονομικο ειμαι κ το v-collection της Αρτουρια.Για ενα πληρες set up χωρις PC, το Korg Nautilus ειναι must, διοτι εχει πληρες sequencer με audio δυνατοτητες, δεν εχει μεινει και κανενα αλλο τετοιο workstation στην αγορα. Ολα θεωρουν οτι αυτες τις δουλειες θα τις κανεις στο PC, λογικη προσεγγιση βεβαια, αλλα ετσι το nautilus γινεται must.
Παιρνεις και ενα ωραιο hands on μηχανημα για να κανεις συνθεση ηχου ξενοιαστα, τα asm σαν του dataentry ειναι πολυ ωραιες επιλογες ας πουμε, παιρνεις λοιπον και το hydrasynth deluxe, και με τα ρεστα παιρνεις και ενα σαχλοφωνο ? να τα ελεγχεις με την κιθαρα, και εισαι ΚΟΜΠΛΕ, ΦΟΥΣΚΑ, κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αν τωρα θελουμε να ψειριζουμε τη μαιμου, θα μπουμε και σε αναλογικα, και σε εξομοιωσεις, και ποσο γρηγορες ειναι οι περιβαλλουσες, και ποσο καλο ειναι το bad monkey, και μ@λ@κιες, αυτα ειναι να παιρναμε την ωρα μας, αν θελεις να κανεις μουσικη με αυτα τα δυο ΘΗΡΙΑ κανεις ΠΑΠΑΔΕΣ, τιποτα αλλο δε θες.
τα σαχλόφωνα κύριος, δεν είναι για όλους....οι περισσότεροι κιθαρίστες δεν τα καταλαβαίνουν!!!?και με τα ρεστα παιρνεις και ενα σαχλοφωνο ? να τα ελεγχεις με την κιθαρα, και εισαι ΚΟΜΠΛΕ, ΦΟΥΣΚΑ, κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Άριστο.Oberheim καλό για τσάμικο;
Το "κτηνοτρόφος" δεν το είπα από άποψη χρημάτων αλλά ενδιαφερόντων.Κτηνοτροφος όχι. Μόνο αν είσαι ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ του κτηνοτροφου στην Ελλάδα.
Πρέπει να πας σε πανηγύρι στη Μύκονο.Μόνο Synclavier δεν έχω πετύχει σε πανηγύρι..
Κι εκεί που συζητάγαμε σοβαρά για 18 ολόκληρες σελίδες εκτός θέματος, μπήκαν οι κιθαρίστες και τα έκαναν μαντάρα...?
Οι Mods κοιμούνται???
Πως φαίνεται ότι είσαι newbie στο ΝΟΙΖ.?(Οχι σαν εσας που διαφωνειτε κ σφαζεστε 18 σελιδες κ δεν αποχωρει κανεις?)
Έχω (εδώ και μέρες) μία υποψία για την "πραγματική" σου ταυτότητα.Πήγαινε λίγο πίσω στον χρόνο, 2013-16 πχ, διάβασε μερικά θρεντ πληκτράδων και θα καταλάβεις το πραγματικό νόημα της λέξης "σφάζεστε".
Γερνάς Trolley. Αργείς...?Έχω (εδώ και μέρες) μία υποψία για την "πραγματική" σου ταυτότητα.
Να την πω;
ΘΑΣΑΣΔΕΙΞΩΕΓΩ! ΘΑΔΕΙΤΕΤΙΘΑΠΑΘΕΤΕ!Έχεις μεν, αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις λόγω φασαρίας δεν. :classic_biggrin:
Εδω ο άνθρωπος είναι με υπογραφή....στα Κινέζικα.Έχω (εδώ και μέρες) μία υποψία για την "πραγματική" σου ταυτότητα.
Να την πω;
Όχι ιδαίτερα, απλώς ασχολούμαι λιγότερο.Γερνάς Trolley. Αργείς..