Harley Benton 25th anniversary

Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την telecaster (TE-25th) αλλά βγήκε out of stock σε δύο ημέρες. Αν και δεν ενθουσιάζομαι με το χρώμα, έχει φοβερά specs για την τιμή της.

Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την telecaster (TE-25th) αλλά βγήκε out of stock σε δύο ημέρες. Αν και δεν ενθουσιάζομαι με το χρώμα, έχει φοβερά specs για την τιμή της.

Ποια τα διαφορετικά specs σε σύγκριση με τις άλλες Fusion-III που κάνουν 280 και 310? Αυτά τα 150+ ευρώ παραπάνω δε βλέπω να δικαιολογούνται. Ίδιο σώμα, ίδια locking tuners, ίδιο bridge. Μόνο στους μαγνήτες βλέπω διαφορά, και αυτοί λένε... TESLA. Μόνο και μόνο για το ηλίθιο mainstream όνομα δε θα τους έπαιρνα.

H Fusion-III σειρά όντως φαίνεται φοβερή.

Έκλεισε 25ετία?

Όποιος έχει από τις πρώτες, δηλαδή τώρα είναι βίντατζ?

Ω ρε μπαντ μάνκευ που έρχεται ....

Ποια τα διαφορετικά specs σε σύγκριση με τις άλλες Fusion-III που κάνουν 280 και 310? Αυτά τα 150+ ευρώ παραπάνω δε βλέπω να δικαιολογούνται. Ίδιο σώμα, ίδια locking tuners, ίδιο bridge. Μόνο στους μαγνήτες βλέπω διαφορά, και αυτοί λένε... TESLA. Μόνο και μόνο για το ηλίθιο mainstream όνομα δε θα τους έπαιρνα.

H Fusion-III σειρά όντως φαίνεται φοβερή.
Εννοώ αυτή: https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_25th_firemist.htm

Είναι ουσιαστικά μια αναβάθμιση της te62, με roasted neck, stainless steel frets, graphite nut, willkinson γέφυρα και compensated brass saddles. Νομίζω 279 ευρώ μαζί με θήκη είναι καλή τιμή. Οι fusion δεν μου αρέσουν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την telecaster (TE-25th) αλλά βγήκε out of stock σε δύο ημέρες.
Και εγώ, αλλά είμαι καταρρακωμένος μόλις είδα το on request ?

Σε τι κόσμο ζούμε...

Φίλος Στράτος εσύ τα λες, αλλά ποιος σε ακούει. Έτσι είναι άμα το... ινφλουένσιν γκόους κλάουντ. Δεν βρίσκεις tele να αγοράσεις.

Ευτυχώς. 
Πάντως (όπως μάλλον γνωρίζεις) πολύ "δικός" μας και αξιολάτρευτος φίλος, μόλις έγινε proud owner HB κούτσουρου. ?

Πάντως (όπως μάλλον γνωρίζεις) πολύ "δικός" μας και αξιολάτρευτος φίλος, μόλις έγινε proud owner HB κούτσουρου. ?
Το διασταύρωσα. Με γεια του. 

Δεν βρίσκεις tele να αγοράσεις.

Φήμες λένε, ότι επειδής εξαντλήθηκαν αυτές για δεξιόχειρες, παίρνουν ακόμη και αυτές για αριστερόχειρες.

Για να ξεχαρμανιάσουν δηλαδής.

Είναι και το στερητικό βλέπεις ...

Το διασταύρωσα. Με γεια του. 

Μην μας αφήνετε στο σκοτάδι ...

Μιλήστε κι ας κινδυνεύετε.

Φήμες λένε, ότι επειδής εξαντλήθηκαν αυτές για δεξιόχειρες, παίρνουν ακόμη και αυτές για αριστερόχειρες.

Για να ξεχαρμανιάσουν δηλαδής.

Είναι και το στερητικό βλέπεις ...
Μα οι αριστερόχειρες πήραν τι δεξιές. Σου λέει αφού δεν θα τη παίζω τι με πειράζει. 

Μην μας αφήνετε στο σκοτάδι ...

Μιλήστε κι ας κινδυνεύετε.
Κι αυτός ξέρει που μένουμε! ?

Κι αυτός ξέρει που μένουμε! ?

Κάπου πάει το μυαλό μου, αλλά μάλλον κάνω λάθος.

Πάντως αν έβγαζε η Harley Benton καμιά αντιγραφή strandberg neck thru H-S-H με τρέμολο σε λογική τιμή, ίσως να ψηνόμουν.

Αλλά είναι κι αυτή η μαυρίλα που βγάζει ο έβενος στα δάχτυλα ρε γμτ.

Σαν τον Κούρκουλο με τα κάρβουνα στο πλοίο θα καταντούσα.

Trending...

Νέα θέματα

Back