Ένα fuzz για τον Dimsonic .

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Δεν πίστευε o φίλος μου ο @dimsonic ότι θ’ ανεβάσω βίντεο με fuzz. Ιδού λοιπόν πως (κατά τη γνώμη μου) πρέπει ν’ ακούγεται το fuzz. Βέβαια οι εντάσεις είναι σπιτικές και δεν καταδεικνύουν ακριβώς το πως και το γιατί. 

IMG_1341.MOV

Attachments

• IMG_1341.MOV
    32.7 MB
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ που είμαι λίγο (ελαφρά) στουρνάρι, αν δε μου έλεγες ότι είναι fuzz θα έλεγα ότι είναι ένα overdrive πετάλι. 

Φανταστικά ακούγεται. 

Εγώ που είμαι λίγο (ελαφρά) στουρνάρι, αν δε μου έλεγες ότι είναι fuzz θα έλεγα ότι είναι ένα overdrive πετάλι. 

Πολλές φορές είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ενός παχύ overdrive και ενός light fuzz.

Οι low output μαγνήτες δεν βοηθούν στο να γίνει αντιληπτή η διαφορά αυτή.

Κατ' αρχάς δεν την βάζω ποτέ πάνω σε καθαρό ενισχυτή. Ο Rivera μπορεί να είναι χαμηλά (να μη με πετάξουν έξω από το σπίτι) παίζει όμως επάνω σε drive που μιμείται  cranked Marshall (εντάξει σ΄αυτή τη περίπτωση Dumble).

Fuzz.jpg

Εάν δώσεις τέρμα γκάζι στο φαζ, ακούγεται σωστά στο σεταπ αυτό?

Εάν δώσεις τέρμα γκάζι στο φαζ, ακούγεται σωστά στο σεταπ αυτό?
Μια χαρά, αλλά ποτέ δεν παίζω τέρμα γκάζι και τέρμα volume απ΄ τη κιθάρα. Ξέρεις πόσα διαφορετικά ηχοχρώματα κρύβονται εκεί;

ποτέ δεν παίζω τέρμα γκάζι και τέρμα volume απ΄ τη κιθάρα. Ξέρεις πόσα διαφορετικά ηχοχρώματα κρύβονται εκεί;

Να αγιάσει ο στόμας σου Νέστορα.

Νεστορα ασε τα fuzz τωρα και βαλε μας κανενα βιδεο απο λαιβ να κανουμε χαζη.

1. αυτό δεν είναι fuzz

2. όπως αυτό που έβαλα εγώ δεν ήταν επίσης fuzz

3. Ηχογράφηση με κινητό και με rivera πάνω στα μωσαϊκά που τα είχαμε χορέψει δεν γίνονται αποδεκτά.

4. Είσαι δεινός παίκτης νεβερδελες.

5. Τι θερμοκρασία έχετε σπίτι?

Νεστορα ασε τα fuzz τωρα και βαλε μας κανενα βιδεο απο λαιβ να κανουμε χαζη.
Κι’ αυτό live ήταν. 

1. αυτό δεν είναι fuzz

2. όπως αυτό που έβαλα εγώ δεν ήταν επίσης fuzz

3. Ηχογράφηση με κινητό και με rivera πάνω στα μωσαϊκά που τα είχαμε χορέψει δεν γίνονται αποδεκτά.

4. Είσαι δεινός παίκτης νεβερδελες.

5. Τι θερμοκρασία έχετε σπίτι?
1) Είναι.

2) #
3) Γιατί; Τι έχουν τα μωσαϊκά;

4) ?

5) 21

Respect.

Σε πουφ καθεσαι ή σκαμνι?

Βολευεσαι?

Παντως δεν ξεκαθαρισες ποιο πεταλι παιζει απ την παρέα 
Πουφ. 
Όλα, πλην κουρδιστηρίου.*
Το SM fuzz είναι fuzz face style και ακούει ωραία το volume pot. To Zen είπα τι κάνει. Το Ep σχεδόν στο 0 για χρώμα. 
*Δινει ρεύμα στα 2 τελευταία και το έχω για να είμαι χορδισμένος. ?

ααα...όλα παίζουν,

Το sm είναι το γκρί με τις καλλιγραφίες?

τότε όλα μαζί είναι φαζ.

Αλλά δεν έβαλες κάτι απλό od προς το καθαρό...

ααα...όλα παίζουν,

Το sm είναι το γκρί με τις καλλιγραφίες?

τότε όλα μαζί είναι φαζ.

Αλλά δεν έβαλες κάτι απλό od προς το καθαρό...
Του Scott McKeon το μοντέλο. 
Στα live παίζω με od. Ο ήχος όμως fuzz / cranked Marshall έχει καθορίσει αυτό που λέμε hard rock ήχος. 

κάπου εδώ είναι κι η παρεξήγηση.

Προσωπικά δεν αναζητώ ήχο fuzz. Και στο δικό μου βίντεο δεν έκανα αναζήτηση, έδειχνα έναν συνδυασμό ενισχυτών.

Και το δήλωσα κάπου αλλού, δεν είμαι μαρσαλάς.

(μόνο καμιά φορά για βίτσιο)

κάπου εδώ είναι κι η παρεξήγηση.

Προσωπικά δεν αναζητώ ήχο fuzz. Και στο δικό μου βίντεο δεν έκανα αναζήτηση, έδειχνα έναν συνδυασμό ενισχυτών.

Και το δήλωσα κάπου αλλού, δεν είμαι μαρσαλάς.

(μόνο καμιά φορά για βίτσιο)
 Δεν αντιλέγω, όμως το να βάζεις ένα οποιοδήποτε φαζίζον πετάλι επάνω σε (οποιονδήποτε) προσομοιωτή καθαρού ενισχυτή, είναι σαν να θες να βγάλεις ήχο με Boss DS-1 σε Fender Twin. Δεν γίνεται.

Ξέρεις πιστεύω γιατί όλοι πουλάνε το Bossάκι, γιατί περιμένουν ν' ακουστούν σαν τον Satriani παίζοντας επάνω σε καθαρό solid-state ενισχυτή, ή προσομοίωση κλπ, κλπ, κλπ.

Δεν αντιλέγω, όμως το να βάζεις ένα οποιοδήποτε φαζίζον πετάλι επάνω σε (οποιονδήποτε) προσομοιωτή καθαρού ενισχυτή, είναι σαν να θες να βγάλεις ήχο με Boss DS-1 σε Fender Twin. Δεν γίνεται.

Ξέρεις πιστεύω γιατί όλοι πουλάνε το Bossάκι, γιατί περιμένουν ν' ακουστούν σαν τον Satriani παίζοντας επάνω σε καθαρό solid-state ενισχυτή, ή προσομοίωση κλπ, κλπ, κλπ.
Αν έβλεπες όλο το βίντεο θα έβλεπες ότι εκτός από fender είχε μετά και vox και marshall.

Αλλά και το πετάλι φαζίζον δεν το λες. Δεν θα έλεγα ότι τα κλον και οι κλώνοι του είναι φαζ. Βαρυ od ναι.

Trending...

Νέα θέματα

Back