Τί χρειάζομαι για να πετύχω αυτόν τον ήχο στην κιθάρα;

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
Έχω καλύτερες δουλειές να κάνω απ'το να ασχολούμαι με αυτά τα νούμερα...
Αααααχ, κι εμείς έχουμε. Αλλά βλέπετε αγαπητέ τσιγαρόβιε, είναι αυτοί οι αλγόριθμοι που μας τα πετάνε στις "ειδήσεις", και αναγκαστικά περνάει το μάτι από πάνω. Μικρά μικρά βελάκια δυστυχίας με στόχο την καρδιά μας. Δεν πονούν, είναι μόνο τσιμπήματα, αλλά υπάρχει κι ο θάνατος από χίλιες τομές που λένε οι κείθε πέρα. Πατάμε εκεί "ΡΕ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΓΔΑΝΟ", εις ματην. Μετά με ενημερώνουν γι' αυτόν που βρίζει τον πογδάνο. Ευλογημένος όποιος μπορεί τις άχρηστες πληροφορίες να τις σβήνει από τον κάδο ανακύκλωσης του μυαλού του αυτόματα!

Έχω καλύτερες δουλειές να κάνω απ'το να ασχολούμαι με αυτά τα νούμερα...
Ελληνας πολιτικος που μπορει να μπει στη βουλη συντομα, καλλιτεχνης, που με ενα ποστ του στηριζει τον καλλιτεχνικο χωρο εμπρακτα σε μια ωρα που αυτος τον εχει αναγκη κ εμεις, η κοινοτητα του νουμερο 1 καλλιτεχνικου σαητ στη χωρα, αντι να επικροτουμε χλευαζουμε...?

αλλα....αυτοι ειστε...

Πρέπει να είσαι καραφλός με γυαλιά.
Γυαλιά πες ότι βάζω.

Το άλλο.....με τίποτα δεν γίνεται.

Καταδικασμένος να μην τον πετύχω ποτέ.

Τί χρειάζομαι για να πετύχω αυτόν τον ήχο στην κιθάρα;

Μια καραμουζα σε σι μπεμολ και τη φλογερα του Σαμη του Παραγkα περασμενα και τα δυο μεσα απο ενα πεταλι metal zone.

Χαίρετε,

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις (κατά κανόνα μουσικές) συζητήσεις χρόνια τώρα, επιλέγω να μιλάω μόνο όταν έχω κάτι να πω.

Εννοείται πως όταν μιλά ο Superfunk για ζητήματα που σχετίζονται με τα σεταρίσματα ηλεκτρικής κιθάρας ή  ο fusion για θέματα αρμονίας, η ο nickpap για ζητήματα ηχοληψίας (για να μην αναφέρω alter, makam, ez και άλλους παιχτικούς ογκόλιθους – πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) το βουλώνω, ακούω και κρατάω σημειώεις...

Όταν η φάση ακουμπά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, πάλι το βουλώνω σεβόμενος το πλαίσιο της συζήτησης, όπως ορίζεται από τους κανονισμούς του forum (παρόλο που πολλές φορές διακινούνται – πάλι κατά την ταπεινή μου άποψη- ξεκάθαρα και απερίφραστα απόψεις με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό,  που κλείνει μάτι προς συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές και θέσεις με τις οποίες διαφωνώ κάθετα).

Ερωτήσεις:

Για ποιο λόγο βάλατε το συγκεκριμένο θέμα;

Είναι συμβατό με τους όρους της συζήτησης;

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος (αν κατάλαβα καλά το θέμα του νήματος είναι ο σχολιασμός και η θέαση ενός βίντεο που ανέβασε την προεκλογική περίοδο, πολιτικός που εκφράζει ανοιχτά ναζιστικές θέσεις) .

Μπαρδόν για το σεντονάκι...

Ρε τι είστε εσείς ....

Κατ' αρχήν να πω ότι ξύπνησα, άνοιξα το pc και είδα αυτό.

Και σκέφτηκα "τι στο διάολα, με δύο ποτήρια κρασί χθες, πώς έγινα τόσο έγινα χάλια, που δεν ξενερώνω με τίποτα?".

Μετά έβαλα να το ακούσω.

Και σας λέω έντιμα, ότι σε παίξιμο, τον έχω, με λίγο practice.

Ναι, σοβαρά μιλάω.

Αλλά με κάψατε ρε αλιήτες.

Έφαγα τα ίντερνετς να ψάχνω "Μπογδάνος gear" και δεν βρίσκω τίποτα.

Ξέρει κανείς με τι κιθάρα παίζει εδώ, και τι ενισχυτή και πετάλια χρησιμοποιεί?

Τι μαγνήτες φοράει η κιθάρα?

Αν οι χορδές είναι 010-038?

Ο Μπογδάνος είναι ωραίος ρε, μην τον κοροδέβετε.

Το είδατε ότι δεν παίζει με τελεκάστερ?

Φάγανε μάβρο οι ινφλουένσερς.

Χαίρετε,

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις (κατά κανόνα μουσικές) συζητήσεις χρόνια τώρα, επιλέγω να μιλάω μόνο όταν έχω κάτι να πω.

Εννοείται πως όταν μιλά ο Superfunk για ζητήματα που σχετίζονται με τα σεταρίσματα ηλεκτρικής κιθάρας ή  ο fusion για θέματα αρμονίας, η ο nickpap για ζητήματα ηχοληψίας (για να μην αναφέρω alter, makam, ez και άλλους παιχτικούς ογκόλιθους – πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) το βουλώνω, ακούω και κρατάω σημειώεις...

Όταν η φάση ακουμπά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, πάλι το βουλώνω σεβόμενος το πλαίσιο της συζήτησης, όπως ορίζεται από τους κανονισμούς του forum (παρόλο που πολλές φορές διακινούνται – πάλι κατά την ταπεινή μου άποψη- ξεκάθαρα και απερίφραστα απόψεις με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό,  που κλείνει μάτι προς συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές και θέσεις με τις οποίες διαφωνώ κάθετα).

Ερωτήσεις:

Για ποιο λόγο βάλατε το συγκεκριμένο θέμα;

Είναι συμβατό με τους όρους της συζήτησης;

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος (αν κατάλαβα καλά το θέμα του νήματος είναι ο σχολιασμός και η θέαση ενός βίντεο που ανέβασε την προεκλογική περίοδο, πολιτικός που εκφράζει ανοιχτά ναζιστικές θέσεις) .

Μπαρδόν για το σεντονάκι...

Πλακα γινεται εδω φοιλως, κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.....

8c369dc685fd362fbfd71460fd840520.jpg

Πλακα γινεται εδω φοιλως, κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.....
Το να κάνεις χαβαλέ με τις ναζιστικές απόψεις και συμπεριφορές αγαπητέ, εκτός από πλάκα αποτελεί και πολιτική στάση είτε μας αρέσει είτε όχι.

αν κατάλαβα καλά το θέμα του νήματος είναι ο σχολιασμός και η θέαση ενός βίντεο που ανέβασε την προεκλογική περίοδο, πολιτικός που εκφράζει ανοιχτά ναζιστικές θέσεις.

Χωρίς να ξέρω το νόημα, αυτό που εγώ εισπράττω είναι ότι ανέβηκε ένα βίντεο ενός δημόσιου προσώπου (άσχετα με το αν είναι πολιτικός και ποια είναι η ιδεολογία του), στο οποίο προσπαθεί να παίξει μουσική με ατυχές αποτέλεσμα.

Όπως θα ανέβαινε του Λοβέρδου, του Πούτιν, του Ομπάμα, του Πασχαλάκη, του Μάνταλου, κλπ.

Το κομμάτι και ο τρόπος που προσπαθεί να το παίξει ο συγκεκριμένος όμως, κάνουν το βίντεο ακόμα πιο παρωδία.

Το τελικό αποτέλεσμα από το thread, είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υπονοείς.

Είναι η καθαρή διακωμώδηση του προσώπου και του τρόπου με τον οποίο εκφράζει την όποια ιδεολογία του (την οποία πρέπει να γνωρίζει κάποιος από πριν, καθώς στο βίντεο δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη γι' αυτήν).

Γνώμη μου αυτό φυσικά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το να κάνεις χαβαλέ με τις ναζιστικές απόψεις και συμπεριφορές αγαπητέ, εκτός από πλάκα αποτελεί και πολιτική στάση είτε μας αρέσει είτε όχι.

Συμφωνω μαζι σου καθως και με τον OP προς χαριν του καλου κλιματος στο φορο. ? ?

Καθως επισης και με το φουζιο.

Το τελικό αποτέλεσμα από το thread, είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υπονοείς.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, η δημοσιότητα, η χρήση της εικόνας, η πολλαπλή αναπαραγωγή των multimedia και άλλες διαστάσεις του θέματος, έχουν αποτελέσματα που δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε.

Χωρίς να θέλω να δώσω συνέχεια στο συγκεκριμένο σχόλιο, αναλογίσου κάποια πρόσωπα που εμφανίστηκαν στην επικαιρότητα ως χαβαλέδες, χαζοί και αστείοι και τώρα είναι εξουσιοδοτημένοι να αποφασίζουν για τις ζωές μας...

Ελπίζω μόνο να μην επεκταθεί το θέμα σε "πατριώτες και προδότες", για τους γνωστούς και ευνόητους λόγους... 

Strike one, ένα και μοναδικό. 

αναλογίσου κάποια πρόσωπα που εμφανίστηκαν στην επικαιρότητα ως χαβαλέδες, χαζοί και αστείοι και τώρα είναι εξουσιοδοτημένοι να αποφασίζουν για τις ζωές μας...

Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά τότε είναι σαν να λες να μην ακουμπάμε δημόσια πρόσωπα, γιατί κάποτε μπορεί να αποκτήσουν εξουσία.

Να σου πω ένα απλό παράδειγμα.

Είμαι ΑΕΚτζής.

Θα σου αναφέρω λοιπόν την περίπτωση Τσάρτα (δεν ξέρω αν τον γνωρίζεις).

Ένας χαρισματικός παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της.

Εδώ και κάποιο καιρό εκφράζει ρατσιστικές, ομοφοβικές, και ναζίζουσες απόψεις.

Όλος ο κόσμος που κάποτε τον αγαπούσε, τώρα τον βρίζει.

Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν αυτός που δεν τον άφησε να πάρει κάποιο πόστο στην ομάδα ως προπονητής σε μικρές ηλικίες.

Αυτό όμως δεν αναιρεί την τεράστια ποδοσφαιρική του αξία όσο έπαιζε.

Ούτε μπορούν να διαγραφούν οι "παραστάσεις" που έδινε στο χορτάρι.

Το να ασχολούμαστε με κάποιον λοιπόν (με τον όποιο τρόπο, είτε διακωμωδώντας τον, είτε θαυμάζοντας κάποια πράγματα που έκανε στο παρελθόν αν είναι όντως άξια θαυμασμού) δεν σημαίνει ότι "σπρώχνουμε" την όποια ιδεολογία του.

Και να σου πω και κάτι?

Καλύτερα ο Μπογδάνος να μείνει ως καραγκιόζης στην συνείδηση του κόσμου, παρά ως κάποιος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά.

Παρ' όλα αυτά, συμφωνώ με την ευθιξία σου σε τέτοια θέματα, που όντως χρειάζονται προσοχή.

Παρακαλω να μην παει το θεμα αλλου....μην ασχολειστε με αλλα θεματα γιατι το κλανουμε το θεμα (καλο η κακο), εγω διατυπωσα μια αποψη, καραμουζα και φλογερα Σαμη περασμενα αμφοτερα απο ενα metal zone.

Και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρω το βραβειο.

Σοβαρευτειτε παρακαλω.....μη χασω το βραβειο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
είναι σαν να λες να μην ακουμπάμε δημόσια πρόσωπα, γιατί κάποτε μπορεί να αποκτήσουν εξουσία.
Δεν μιλώ για κάτι τέτοιο και νομίζω πως είναι σαφές.

Μιλώ για εκλεγμένο πρόσωπο που θα εκτεθεί ξανά στις προσεχείς εκλογές και όχι για δημόσια πρόσωπα γενικά και αόριστα.

Θα ήταν όμως χρήσιμο να απαντηθούν τα ερωτήματα που μπήκαν στο πρώτο μου μήνυμα και απευθύνονται προς εκείνον που ξεκίνησε το νήμα.

Υ.Γ. Θα προτιμούσα να μιλάμε για bebop αγαπητέ φάσιον, αλλά δεν την πήγα τη συζήτηση εγώ στα πολιτικά, απαντώ σε μια - κατά τη γνώμη μου- ανάρτηση που έχει πολιτική διάσταση.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back