- Πόντοι
- 1,168
Όταν βαζουμε τόνο στη λήγουσα χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι σαν του, της ή κάτι άλλο.Δεν είναι γκόμενα.
Είναι ωραία γκόμενά.
Αν είναι να λέμε κάτι σεξιστικό, τουλάχιστο να είμαστε ακριβοδικαιοι. Χαχαζαζαζαζ ?
Όταν βαζουμε τόνο στη λήγουσα χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι σαν του, της ή κάτι άλλο.Δεν είναι γκόμενα.
Είναι ωραία γκόμενά.
Αν είναι να λέμε κάτι σεξιστικό, τουλάχιστο να είμαστε ακριβοδικαιοι. Χαχαζαζαζαζ ?
Όταν βαζουμε τόνο στη λήγουσα χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι σαν του, της ή κάτι άλλο.
Αλλά να αποδίδουμε τα του Καίσαρως τω Κέσαρι ....
Sorry, το αγνοούσα.Είναι Γαλλιακά φίλως, όλα τονίζονται και στην λήγουσα, άσχετα αν τονίζονται και αλλού ασούμε.
Ναι αλλα κανουμε τον κοπο να πουμε κ ενα ου λα λα να μπουν στην κουλτουρα της κουβεντας κ οσοι διαβαζνεΕίναι Γαλλιακά φίλως, όλα τονίζονται και στην λήγουσα, άσχετα αν τονίζονται και αλλού ασούμε.
Το πιο ουσιαστικό σχόλιο κατά την γνώμη μου.Εστιαζοντας παντως στα αρνητικα σχολια σκεφτηκα πως πολυ θα ηθελα να δω ενα βιντεακι με παιξιμο πανω στο κομματι απο αυτους που μιλησαν για λαθος τεχνικες και μη αποδοση υφους . The proof is in the pudding που λενε και οι αγγλοι
πως λέμε Σαρλ Αζναβούρ...
έρχεσαι στα λόγια μουΤο κανονικό του όνομα ήταν Շահնուր Վաղինակ Ազնավուրեան.
Άντε τώρα να κάνεις καριέρα άμα σε λένε έτσι...Το κανονικό του όνομα ήταν Շահնուր Վաղինակ Ազնավուրեան.
Το ότι λένε τη μαθήτριά σου "γκόμενα " δεν σε ώθησε να την υπαρασπιστεις .....Το πιο ουσιαστικό σχόλιο κατά την γνώμη μου.
Κ αυτό το σχόλιο είναι ήδη 17 ώρες πάνω.
Οι περισσότεροι που έχουν σχολιάσει αρνητικά το βίντεο το έχουν δει (έχουν γράψει απο κάτω απο αυτό το σχόλιο άλλα σχόλια άσχετα με το συγκεκριμένο) κ δεν έχει σχολιάσει κανείς τους τίποτα πάνω σε αυτό.
Φυσικά βίντεο με το παίξιμο τους στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν το συζητώ.
Κ αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που μπορούσατε να μου δώσετε στο γιατί έγινε όλο αυτό που έγινε.
Ευχαριστώ.
Δεν το έκανα πριν ..αλλά θα το πω τώρα.
Δεν κάνεις για δάσκαλος...και ποσως με ενδιαφέρει αν ξέρεις να γρατσουνας μια κιθάρα.
Να εξομολογηθώ και εγώ και ότι αν και ότι λόγω δουλειάς δεν παρακολούθησα τα τεκταινόμενα του "νήματος", από αυτά που διάβασα εκ των υστέρων είμαι στο just να ρίξω λουκέτο.Δεν το έκανα πριν ..αλλά θα το πω τώρα
Εχω αλλαξει 3 φορες την αντιδραση μου σε αυτο που γραφεις. Απο το συμφωνω, στο χα χα χα, στο λυπαμαι. Επειδη μαλλον προς το λυπαμαι τεινω, ισως πρεπει να κλειδωθει κ να καθαρισει το θρεντ γιατι σε καποια σημεια εχει ξεφυγει γενικως κ δε κανει καλο κ στο ιδιο το νοιζ οπως αναφερθηκε πιο πριν.Το ότι λένε τη μαθήτριά σου "γκόμενα " δεν σε ώθησε να την υπαρασπιστεις .....
Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτή τη δουλειά.
Εσένα αυτό σε κόφτει.. ποιός παίζει καλά και ποιός όχι.
Δεν κάνεις για δάσκαλος...και ποσώς με ενδιαφέρει αν ξέρεις να γρατζουνάς μια κιθάρα.
Εδώ ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν πατάει το κουμπί....να κάνει αναφορά. . εμείς πρέπει να τα διαβάζουμε ολα.Να εξομολογηθώ και εγώ και ότι αν και ότι λόγω δουλειάς δεν παρακολούθησα τα τεκταινόμενα του "νήματος", από αυτά που διάβασα εκ των υστέρων είμαι στο just να ρίξω λουκέτο.
Όμορφα, κόσμια και χαλαρά- χωρίς χαρακτηρισμούς περί κυριών και όχι μόνο. Fair warning...
εδώ δεν ενοχλεί τον op που είναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ της.... εγώ θα σκάσω;Επειδη μαλλον προς το λυπαμαι τεινω, ισως πρεπει να κλειδωθει κ να καθαρισει το θρεντ γιατι σε καποια σημεια εχει ξεφυγει γενικως κ δε κανει καλο κ στο ιδιο το νοιζ οπως αναφερθηκε πιο πριν.
Ετοίμαζόταν αντίστοιχη παράθεση κ για αυτό!Το ότι λένε τη μαθήτριά σου "γκόμενα " δεν σε ώθησε να την υπαρασπιστεις .....
Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτή τη δουλειά.
Εσένα αυτό σε κόφτει.. ποιός παίζει καλά και ποιός όχι.
Δεν κάνεις για δάσκαλος...και ποσώς με ενδιαφέρει αν ξέρεις να γρατζουνάς μια κιθάρα.