- Πόντοι
- 2,148
δείτε τι απαιτεί ένα αμερικάνικο ....σοβαρό ζωντανό πρόγραμμα
Ξενύχτι βάρβαρο κάθε μέρα σε νυχτερινά κέντρα....με πελάτες πιωμενους....τσιγαριλα...
Τι εννοεις? Τη μαρκα? Μια στρατ ειναι με διπλο πισω δε μου φαινεται κ τοσο περιεργο για αυτο ρωταωπάντως έχει στο κανάλι του δυο τρια τέτοια βίντεο και εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε όλα χρησιμοποιεί μια "μη συμβατική κιθάρα" που πάντα σνόμπαρα...
Μια στρατ ειναι παντα sssΤι εννοεις? Τη μαρκα? Μια στρατ ειναι με διπλο πισω δε μου φαινεται κ τοσο περιεργο για αυτο ρωταω
Ααααα.Μια στρατ ειναι παντα sss
Απορω πως δε το εχεις συνηθισει σα μοντα μιας κ ειναι απο τις πιο παλιες που αρχισαν να γινονται. Τοσο ωστε να εχει καθιερωθει ενα (μικρο μεν) μερος της αγορας της στρατ να ειναι h-s-s.
Σε καταλαβαινω ομως. Εγω ας πουμε το οριο σε στρατ το εχω βαλει στο neck. Εκει αν δω διπλο παυω να τη θεωρω στρατ αλλα προς σουπερστρατ μερια.
κοίτα επαγγελματίες δεν είμαστε ούτε ήμασταν ποτέ. Και πάλι επαγγελματίας σεσιονάς από επαγγελματία μέλος γκρουπ έχει μεγάλη διαφορά.Αυτό το καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο ?
Ναι . Πως οι σεσιοναδες παίζουν πίσω κ κανείς δε βλέπει το h-s-s ? (ούτε το headstock γι'αυτό Anderson, Tyler κλπ είναι καθεαυτού κιθάρα σεσιοναδων)κοίτα επαγγελματίες δεν είμαστε ούτε ήμασταν ποτέ. Και πάλι επαγγελματίας σεσιονάς από επαγγελματία μέλος γκρουπ έχει μεγάλη διαφορά.
Το σχόλιο το έκανα γιατί είδα ότι ο Τιμ έβγαλε όλο το σοου με 75 κομμάτια με μια κιθάρα.
Αυτό κάτι λεει
Αυτό λέει ότι είναι σεσιονάς και στη συγκεκριμένη φάση τον ενδιαφέρει ένας generic ήχος χωρίς πολλά πολλά κουβαληματα, αφού η μουσική στο συγκεκριμένο event έχει συνοδευτικό χαρακτηρα.... Αν ήταν με τη μπάντα του μπροστα σε ένα μπαρ, δε νομίζω να την έβγαζε με μια κιθαρακοίτα επαγγελματίες δεν είμαστε ούτε ήμασταν ποτέ. Και πάλι επαγγελματίας σεσιονάς από επαγγελματία μέλος γκρουπ έχει μεγάλη διαφορά.
Το σχόλιο το έκανα γιατί είδα ότι ο Τιμ έβγαλε όλο το σοου με 75 κομμάτια με μια κιθάρα.
Αυτό κάτι λεει
το θέμα είναι to get the job doneΑυτό λέει ότι είναι σεσιονάς και στη συγκεκριμένη φάση τον ενδιαφέρει ένας generic ήχος χωρίς πολλά πολλά κουβαληματα, αφού η μουσική στο συγκεκριμένο event έχει συνοδευτικό χαρακτηρα.... Αν ήταν με τη μπάντα του μπροστα σε ένα μπαρ, δε νομίζω να την έβγαζε με μια κιθαρα