Yammy... ?Μιας και όντως είναι καστομιά και μιας και αναφέραμε το ένδοξο κρεμύδι, που εκτός απο ένδοξο είναι και αργυρό, προτείνω silver mist.
Προβολή συνημμένου 33069
Ακούω αυτό που λες αλλά το έκανα ήδη στη Στέλλα με δικού μου σχεδίου inlays, f-hole, μεταλλικό 2-tone φινίρισμα ηλεκτρονικς κλπ.Ή να κάνεις την απόλυτη έκπληξη, την πιο ρηξικέλευθη κίνηση και να την κάνεις ένα περιποιημένο burgundy mist και να έχεις μια one of a kind 335. Και άσε τους άλλους με τα... passé 2-tone και 3-tone ?
?Αν και με όλα αυτά που στείλατε παίδες , μου ‘ρχεται να τη βάψω ένα ση θρου candy apple red να γουστάρουμε όλοι μαζί. Θα φαίνονται και τα νερά όπως και στη Στέλλα!
Πάντα πίστευα πως το φεντερίσιο dakota red θα ταίριαζε απίστευτα σε 335, κάποιες παλιές cherry φαίνονται κάπως έτσι με το πέρασμα των χρόνων.Αν και με όλα αυτά που στείλατε παίδες , μου ‘ρχεται να τη βάψω ένα ση θρου candy apple red να γουστάρουμε όλοι μαζί.
εδώ πα να επισκεπτούμε τα 50s ασούμε ...
Γούστα είναι αυτά, ένα καλό sunburst μπορεί να είναι συναρπαστικό. Επίσης δε θα είναι κλασσικό CAR εδώ με τόσο ση θρου. Πιο πολύ σαν burgundy mist βγήκε όταν στέγνωσε. Ήταν αρκετά τρισδιάστατο με τα δύο layers και πάντρευε πορτοκαλί κίτρινο και κοκκινοκοραλορόζ. Μαζί με κάποια μεταλλιζέ πέρλα. Θα δείξει! Μου έμοιαζε περισσότερο όταν στέγνωσε με κάποια faded fiesta red φινιρίσματα. Δεν έχω φωτό να βοηθήσω, θα ξαναδοκιμάσω και βλέπουμε!Βαριεμαι τραγικα τα sunburst, και το CAR ειναι φανταστικο, αλλα οχι σε τετοιου ειδους κιθαρα.