Ο δρόμος για την ES-335 μέρος 4ο. The final chapter?

Απο τέχνη καλά τα πάει ο γιατρός, μη τον φοβάστε. ? 289627653_1519567248500884_8774634583376106435_n.jpg

Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα.

Για τις κινέζικες σανμπερστ μιλούσα.

Υ.Γ. Γιάφκα στήσατε εκεί πάνω με τον δόκτορα. Θέλω κι εγώ να συμβληθώ!

Πόσο παραδοσιακοί- συντηρητικοί γέροντες είστε. Να μη γίνει κάτι innovating, διαφορετικό, πρωτοποριακό... κάτι άλλο. Εκεί, να γίνει μια ακόμη (στις τόσες... δεκάδες χιλιάδες) 335 sunburst ?. Πολλώ δε μάλλον σε μια κιθάρα που είναι customια και θα φέρει  στο headstock το ένδοξο κρεμμύδι- οπότε ο δημιουργός της μπορεί να την πάει (φυσικά) όπου θέλει. Από παραδοσιακό "ηλιοκαμένο", μέχρι...  Οπότε δε λέτε (έτσι για αλλαγή) και τίποτα άλλο, εκτός από τα τα τετριμμένα;

Ή να κάνεις την απόλυτη έκπληξη, την πιο ρηξικέλευθη κίνηση και να την κάνεις ένα περιποιημένο burgundy mist και να έχεις μια one of a kind 335. Και άσε τους άλλους με τα... passé 2-tone και 3-tone ?
Ακούω αυτό που λες αλλά το έκανα ήδη στη Στέλλα με δικού μου σχεδίου inlays, f-hole, μεταλλικό 2-tone φινίρισμα ηλεκτρονικς κλπ. 

εδώ πα να επισκεπτούμε τα 50s ασούμε, θέλουμε να είμεθα iconic και όσο vintage- correct γίνεται. Λέμε τώρα!

Αν πετύχει, η επόμενη μπορεί να  βγει σε άλλο χρώμα! Λέω να φτιάχνω μία το χρόνο - αν τα καταφέρω. Αυτή ουσιαστικά είναι η δεύτερη σε αυτο το σουλούπι αλλά με center block.

Αν και με όλα αυτά που στείλατε παίδες , μου ‘ρχεται να τη βάψω ένα ση θρου candy apple red να γουστάρουμε όλοι μαζί. Θα φαίνονται και τα νερά όπως και στη Στέλλα!

Αν και με όλα αυτά που στείλατε παίδες , μου ‘ρχεται να τη βάψω ένα ση θρου candy apple red να γουστάρουμε όλοι μαζί. Θα φαίνονται και τα νερά όπως και στη Στέλλα!
?

Ωραίο χρώμα και πλησίον των χρωματικών "παραδόσεων" του οργάνου- για να ικανοποιηθούν όλα τα "στρατόπεδα"  ?

ΥΓ: Πάντως η silver του mkm και η μοβούλα του Στράτου είναι κούκλες

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν και με όλα αυτά που στείλατε παίδες , μου ‘ρχεται να τη βάψω ένα ση θρου candy apple red να γουστάρουμε όλοι μαζί.
Πάντα πίστευα πως το φεντερίσιο dakota red θα ταίριαζε απίστευτα σε 335, κάποιες παλιές cherry φαίνονται κάπως έτσι με το πέρασμα των χρόνων.

Δοκιμαστικά πάντα… (θα ακολουθήσει τελικό sanding)

Πέρασα ένα αχνό στρώμα χρυσού νίτρο.Και μετά μεταλλιζέ κόκκινο. (Συνταγή του candy apple red).

Παιδιά σα να μ άρεσε. Δίνει τα νερά που ήθελα να φαίνονται, είναι αρκούντως θιν σκιν για τόνο. Είναι φουλ νίτρο και είναι και ψιλομοναδικό - custom δεν το βλέπεις συχνά. 

Τι λέτε;

Πριν…..

2EE11843-77BB-4A0D-8264-563BC180C287.jpeg

Μετά…

1AB714F6-C3B9-4219-8B87-D29B9207D192.jpeg

Νομίζω ότι θα προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον... ?

Άρχισα να γυαλλίζω τα τάστα και την ταστιέρα ώστε από Δευτέρα να κολλήσουμε μανίκι και να πάμε σε βάψιμο!

D175707C-122D-4C6B-8C96-DB63457B35B8.png

Εδεσε το γλυκό μπράβο Doctor !

ως προς το χρώμα έχω βαρεθεί τα  παραδοσιακά 

κάτι σε γαλάζιο δεν παίζει ?

και το ασημί που έπεσε ιδέα καλό μου φάνηκε

Να σε δούμε..

Βαριεμαι τραγικα τα sunburst,  και το CAR ειναι φανταστικο, αλλα οχι σε τετοιου ειδους κιθαρα.

Βαριεμαι τραγικα τα sunburst,  και το CAR ειναι φανταστικο, αλλα οχι σε τετοιου ειδους κιθαρα.
Γούστα είναι αυτά, ένα καλό sunburst μπορεί να είναι συναρπαστικό. Επίσης δε θα είναι κλασσικό CAR εδώ με τόσο ση θρου. Πιο πολύ σαν burgundy mist βγήκε όταν στέγνωσε. Ήταν αρκετά τρισδιάστατο με τα δύο layers και πάντρευε πορτοκαλί κίτρινο και κοκκινοκοραλορόζ. Μαζί με κάποια μεταλλιζέ πέρλα. Θα δείξει! Μου έμοιαζε περισσότερο όταν στέγνωσε με κάποια faded fiesta red φινιρίσματα. Δεν έχω φωτό να βοηθήσω, θα ξαναδοκιμάσω και βλέπουμε!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χρόνια πολλά Δημήτρηδες! Τελική ευθεία για βάψιμο. Κόλλησα μανικάκι με hot hide glue.

Επίσης τόνισα λίγο τις καμπύλες με violin scrapers.

Ζύγισα τα πάντα. Μέχρι στιγμής είμαστε στα 3650. Νομίζω είναι καλά.

E40171AB-AE65-439D-A91B-D21E0A7DB759.jpeg

5D1A3D9B-7A88-476B-844A-19DEE1099247.jpeg

72BDE35E-66CB-4FFB-AF6E-306856B2EF8C.jpeg

7DA59647-CBC4-49BE-9428-750AA866A8B9.jpeg

986C7FBA-DC23-444C-A72B-D7E574E88D84.jpeg

D42E237E-6BB3-4DFE-84B2-063B89E69F47.jpeg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back