Noiz Jam 22 Οκτωβρίου 2022

Status
Not open for further replies.
Προσωπικά θα έδινα έως και 1000 Eu είσοδο για μια κουβεντούλα με τον @cos_dr  Όνειρο ετών...

Δεν είναι και λίγο να μιλάς τετ α τετ με το είδωλο σου! 
Δώσε μου 100 και τα μιλάμε τετ α τετ εκτός εκδήλωσης. Σε εμένα να τα δώσεις, δεν θα εκμεταλλεύονται το σταριλίκι μου οι μεσάζοντες, αρκετά!?αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Καλησπέρα!

Είμαι ο Μιχάλης και παίζω μπάσο όταν το θυμάμαι. Είμαι νέος στο community σας. Είδα το eventακι και ψήθηκα να έρθω να σας γνωρίσω και να τζαμάρω αν υπάρχει κάποια θέση κενή σε κάποιο τραγούδι. Τα έχετε κάνει assign όλα ή υπάρχουν ακόμα θέσεις? :)

Καλησπέρα!

Είμαι ο Μιχάλης και παίζω μπάσο όταν το θυμάμαι. Είμαι νέος στο community σας. Είδα το eventακι και ψήθηκα να έρθω να σας γνωρίσω και να τζαμάρω αν υπάρχει κάποια θέση κενή σε κάποιο τραγούδι. Τα έχετε κάνει assign όλα ή υπάρχουν ακόμα θέσεις? :)
Καλώς ήρθες Μιχάλη.

Έλα εσύ και μη σε νοιάζει... Στα noiz events πάντα υπάρχουν θέσεις για όλους ?

Θα τα πούμε από κοντά λοιπόν.

Βαλτε ρε παιδια και ενα κομματι του ΠΙΘΗΚΟΥ για να ΠΕκΣω ΚΕ ΕΓΟ.
Θα το φροντίσω. Διάλεξε ποιο θες να το βάλω στο synth, μάθε τα ακόρντα και θα το παίξουμε ντουέτο σαν τα mad awards ???

Βαλτε ρε παιδια και ενα κομματι του ΠΙΘΗΚΟΥ για να ΠΕκΣω ΚΕ ΕΓΟ.
Εσύ να αφήσεις τους ? ? και να παρουσιάσεις επιτέλους το αριστούργημα που γράψαμε ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εσύ να αφήσεις τους ? ? και να παρουσιάσεις επιτέλους το αριστούργημα που γράψαμε ?

Δεν φταίω εγώ ρε αφεντικό, έχω μπλέκσει με συριζοκομμουνιστες καφενοΒγιους...

Μέχρι να σηκώσουν το ένα ποδαρι βρωμάει το άλλο 

:)

Ότι θα άκουγα slap bass σε κομμάτι του @Superfunk μα τον Χριστό δεν το περίμενα...

Μας έφαγε ο... κομμουνιστικός δάκτυλος λαίμαι... ?

Ότι θα άκουγα slap bass σε κομμάτι του @Superfunk μα τον Χριστό δεν το περίμενα...
Όχι slap φίλος... Το άσ(θ)μα είναι "παραδοσιακό" ?

Μέχρι να σηκώσουν το ένα ποδαρι βρωμάει το άλλο 

:)
ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ!!!!! ??

ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ!!!!! ??

Bkg5FoCIYAAu_M3.jpg

να περάσετε καλά.

Θα μου λείψει αυτή η μάζωξη.

Κανονικά είχαμε προγραμματίσει κάθοδο για το τριήμερο, αλλά προέκυψαν άλλα.

Αν και ...μπορεί τελικά να πεισμώσουμε. Στην περίπτωση αυτή θα ρίξω κανα δυο τηλέφωνα

Μα εδώ είναι το θέμα φίλος... Μέχρι να έρθετε, θα έχουμε φύγει ? ?
Αν θέλετε προς το τέλος της εκδήλωσης να με καλέσετε στη σκηνή να σας μιλήσω για λίγα λεπτά για τις εξελίξεις στα εργασιακά και για το νέο σοσιαλιστικό όραμά μου. 

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back