Καιρός να πάρεις μια FenderJag-Stang....Θα τα δω όλα πλην νιρβάνα.
Καιρός να πάρεις μια FenderJag-Stang....Θα τα δω όλα πλην νιρβάνα.
Επειδή δεν έχω γι αυτο το είπα.Καιρός να πάρεις μια FenderJag-Stang....
Γυναίκες θα υπάρχουν....;
Δεν γνωρίζω αν θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους κυρίες- μέλη του forum.
γιατί δηλαδής δεν βάζουμε στη λίστα αυτό?
Φίλος Κωστάκης, εγώ για πάρτη σου θα το περάσω, αλλά you are barking up the wrong tree... ?Λοιπόν, θα παρακαλέσω τον
Θα παίξουν τα δικά σας? και στο τέλος θα παίξουμε αυτό.Φίλος Κωστάκης, εγώ για πάρτη σου θα το περάσω, αλλά you are barking up the wrong tree... ?
Ο admin φτιάχνει τα προγράμματα λαίμαι...
PS: Θα σου έρθει pm...
Να δω βρε μπαγάσα ποιος (ή ποια) θα το τραγουδήσει... Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια πρόταση στον sir ή τον admin, που τραγουδάνε ?Θα παίξουν τα δικά σας? και στο τέλος θα παίξουμε αυτό.
Θα πω ντουέτο με το αφεντικό το Sex machine. (Που μας ταιριάζει άλλωστε.?).Να δω βρε μπαγάσα ποιος (ή ποια) θα το τραγουδήσει... Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια πρόταση στον sir ή τον admin, που τραγουδάνε ?
Λέω τώρα εγώ (αφού σας ταιριάζει)... Μήπως θα θέλατε να περάσουμε μια σχετική ενότητα, για να άδετε παρέα με τον admin και να περιέχει (ας πούμε) τα:Θα πω ντουέτο με το αφεντικό το Sex machine. (Που μας ταιριάζει άλλωστε.?).
Καλά, μας βλέπω να κυκλοφορούμε με τσίγκινα και τοίχο-τοίχο.- Sex machine
_ You Sexy MF
- Sexual Healing
κλπ;
να άδετε παρέα με τον admin και να περιέχει (ας πούμε) τα:
- Sex machine
_ You Sexy MF
- Sexual Healing
κλπ;
Καλά, μας βλέπω να κυκλοφορούμε με τσίγκινα και τοίχο-τοίχο.
Sexy MF- ένας "ναός" γκρούβας και εσείς έχετε να πείτε... αυτά;Στην αίθουσα με το κόκκινο φωτάκι απ' έξω?
41 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Sexy MF- ένας "ναός" γκρούβας και εσείς έχετε να πείτε... αυτά;
Ου να μου χαθείτε τομάρια ?
Όχι φίλος, πήρε πλέον προαγωγή...
Υπομονή, η μεγίστη των αρετών.Έφτυσε αίμα ο φουκαράς να τα καταφέρει.
Stratus αναμένω fusion
Συγνώμη δεν ξέρω ποιος είναι ο λαλακας αλλά την δύσκολη δουλειά την έχει ο Alex εσύ με ένα tremolo & ενα wah wah καθάρισες έχεις ένα μήνα να προσπαθήσεις το μπορεις (χιούμορ κάνω)Αν δεν είχε κάποια χρόνια να παίξει κιθάρα ο λαλάκας, κι εγώ θα έκανα κρα να το ακούσω.