Noiz Jam 22 Οκτωβρίου 2022

Status
Not open for further replies.
 Εδώ στην προηγούμενη πορεία μας.
Μόλις τώρα πήγα να βγάλω φωτό τα τηγανιτά κολοκυθάκια-μελιτζάνες-πατάτες-κομμάτια χοιρινού φιλέτου (ψαρονέφρι στρόγγυλου κομμένου όχι μακρόστενου...) αλλά η γυναίκα μου με "αποπήρε" οπότε άλλη φορά...

Αυτά για τον Λούκουλο...αλλά που να ψάχνω τώρα θρεντς και θέματα....

Ψιτ, δεν αφήνετε τα... επαναστατικά και να αρχίσετε να δηλώνετε συμμετοχές;

Cos... εσύ; ?

Τι συμβαίνει εδώ, θα έχουμε κάποιου είδους... lock out;
Όχι στις TELE, ναι στις συλλογικές συμβάσεις ?

Τι είναι οι Tele? ?

The story so far... 

Θεαματική η ανταπόκριση απ' ότι βλέπω... ?

Ο mpamps: Hey Joe - κιθάρα + backing vocals (τελεία)

Κάνας άλλος;

Τι cold feet είναι αυτό...

Sir, που είσαι και pillar του forum, πέρα από τραγούδι, καμία κιθάρα;

Admin δεν λέω για εσένα, σου έχω ράψει ήδη το "κοστούμι", θα ενημερωθείς σύντομα ?

Βοηθητικό προσωπικό και θεατές / ακροατές (εγώ καλή ώρα) επιτρέπεται να έρθουν? Ή θα ζητούνται στην είσοδο διαπιστευτήρια επάρκειας κατάρτισης σε κιθαρομπασοτύμπανα??

Βοηθητικό προσωπικό και θεατές / ακροατές (εγώ καλή ώρα) επιτρέπεται να έρθουν? Ή θα ζητούνται στην είσοδο διαπιστευτήρια επάρκειας κατάρτισης σε κιθαρομπασοτύμπανα??
Εσύ θα ρθεις και θα πεις κι ένα τραγούδι... και δύο, και τρία.

Όλοι οι καλοί χωράνε και come as you are, αλλά όπως λέει και ο Alex:

Εσύ θα ρθεις και θα πεις κι ένα τραγούδι... και δύο, και τρία

Εσύ θα ρθεις και θα πεις κι ένα τραγούδι... και δύο, και τρία.

όπως λέει και ο Alex:
Όχι παιδιά δεν μου φταίτε σε τίποτα για να υποστείτε τέτοιο βασανιστήριο.

Θα έρθω για να σας απολαύσω και να περάσω καλά.?

Μακάρι να μπορούσαν να έρθουν και οι εκτός Αθήνας φίλοι μας!

Θα έρθω για να σας τον απολαύσω
Corrected, γιατί μέχρι στιγμής μόνο ένας (γενναίος) έχει δηλώσει συμμετοχή- εκτός από τους Los Jazistras και τους sir Apos band.  

Να τους απολύσεις ολονούς τους τελεκαστεράκηδες.
Ο @cos_dr , ο οποίος είναι εκλεκτός συνδικαλιστής και Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων, να μην ακούσει για απολύσεις γιατί την κάτσαμε  

Ο @cos_dr , ο οποίος είναι εκλεκτός συνδικαλιστής και Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων, να μην ακούσει για απολύσεις γιατί την κάτσαμε  
Ούτε για απολύσεις, ούτε για συμβάσεις ορισμένου χρόνου ακούω. ?

Να τους κάνουμε όλους ΑΟΡΙΣΤΟΥ, tele και μη.

Corrected, γιατί μέχρι στιγμής μόνο ένας (γενναίος) έχει δηλώσει συμμετοχή- εκτός από τους Los Jazistras και τους sir Apos band.  
Συγνώμη κύριος αλλά εγώ είπα πρώτα πρώτα ότι δηλώνω για Smells like teens spirit τύμπανα, και ότι θα βγάλω όσα μπορώ γιατί μάλλον θα χουμε έλλειψη!

Συγνώμη κύριος αλλά εγώ είπα πρώτα πρώτα ότι δηλώνω για Smells like teens spirit τύμπανα, και ότι θα βγάλω όσα μπορώ γιατί μάλλον θα χουμε έλλειψη!
Wow... lovely, δεν το είχα αντιληφθεί, εύγε. Δύο γενναίοι ? Είμεθα  σε καλό δρόμο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συνήθως μαζευόμαστε και βαράμε όλοι μαζί και περνάμε θαυμάσια.

Φέτος είπαμε να ρίξουμε και μερικές ιδέες για να μη στεκόμαστε και κοιτιόμαστε.

"Και τωρα... τι θα παίξουμε;" ?

O @Terry RoscoeBeck5 είναι άνθρωπος της τάξης και τα θέλει οργανωμένα και προγραμματισμένα.

Ευχαριστούμε κύριε Τέρυ, αλλά κάνε λίγο υπομονή. Πως να το κάνουμε... μουσικοί είμαστε!

Εγώ πάντως κ. admin μας, επειδή τα θέλω οργανωμένα, προσπαθώ να κινήσω κάποια... νήματα έτσι ώστε (ορισμένοι) να έρθουμε... διαβασμένοι στο μάθημα ?

Τι είναι οι Tele? ?
Tubbies.

Nα δω τον @Superfunk ως influencer και τι στον κόσμο....
Θα έρθει με strat.

Sir, που είσαι και pillar του forum, πέρα από τραγούδι, καμία κιθάρα;
Εκτός από 3 τα έχω όλα. Θα μπω όμως μόνο αν δεν υπάρχουν συμμετοχές.

Μην ξεχνάτε εγώ παίζω με μπάντα και κάνω πολύ συχνά live.  Ο σκοπός είναι να παίξουν παιδιά που δεν παίζουν με group ή δεν εμφανίζονται ζωντανά.

Θα τα δω όλα πλην νιρβάνα. Όποτε αν δεν υπάρχει συμμετοχή θα μπω. 
Την τριάδα περίμενα...

Μπαααα και γιατί δηλαδή όχι Nirvana; ?

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back