Noiz Jam 22 Οκτωβρίου 2022

Status
Not open for further replies.
όχι φίλε. δεν περνάνε αυτά !  Πλέρω και κατέβα ! 

Εάν ήταν κατηφόρα δεν θα είχα θεμα. Θα κατέβαινα κάνοντας καταδρομική έφοδο.

Στην ανηφόρα τα πράγματα ζορίζουν... ?

Εάν ήταν κατηφόρα δεν θα είχα θεμα. Θα κατέβαινα κάνοντας καταδρομική έφοδο.

Και μετά?

Εδώ θα έμενες?

Πάλι ανηφόρα θα είχες για να γυρίσεις πίσω.

Ανηφόρες κατεβαίνω, κατηφόρες ανεβαίνω, τα βρακιά μου λύνω δένω. 

Όπως έχει πει και ο διοργανωτής @Terry RoscoeBeck5 για να μη βαράμε στου κουτρούλη το πανηγύρι, πήρα την πρωτοβουλία να μαζέψω 10 κομμάτια που θα εξυπηρετήσουν σαν playlist. 

Ας ετοιμάσει όποιο προτιμάει ο καθένας να ανεβαίνει να παίζει. Ζητούνται όλα τα όργανα και φωνές!

Θα έρθω να τραγουδήσω Εγώ θα κάνω για σένα το Παρίσι Ντακάρ γονατιστός μωράκι μου.

εγώ θα έρθω να παίξω κιθάρα.

Κάποια της λίστας δε τα ξέρω, αλλά βλέπω πολύ blues έπεσε! Βάλτε και καμια ροκιά ρε παιδιά!

Θα βγάλω στα τύμπανα όσα περισσότερα μπρόλαβω πάντως, count me in! Θέλω σίγουρα Smells Like Teen Spirit να θυμηθώ το γυμνάσιο!

πολύ blues έπεσε ...

Εγώ βλέπω τρία τζαζ, τρία μπλουζ και τέσσερα ροκ.

4-3-3 δηλαδής το σύστημα, με δύο σέντρε μπακ, δύο πλάγια μπακ, τρεις στο κέντρο, και τρεις επίθεση ασούμε.

Όμως το "black magic woman", είναι και μπλουζ, είναι και ροκ, άρα μπορεί το πλάγιο μπακ να ανεβαίνει για βοήθειες στον εξτρέμ.

Επίσης το "stratus" είναι τζαζ-ροκ, άρα ο ένας χαφ θα γίνεται και κρυφός κυνηγός.

Να ρε, αφτά είναι συστήματα.

Μάθετε μπαλίτσα απ' τον αντμίν ασούμε.

Με αυτό το "Ας ετοιμάσει όποιο προτιμάει ο καθένας να ανεβαίνει να παίζει" βλέπω πολύ στριμωξίδι σε κάποια και συμμετοχή "Β' γύρου δημοτικών εκλογών σε ακριτικό χωριό" σε κάποια άλλα.

Εγώ πάλι τα είδα ως:

7 rock

2 jazz

1 blues 

δεν ξέρω αν μένει κάποιο κενό στην άμυνα αλλά ίσως υπάρχει χώρος για ένα ακόμα, νομίζω.

Τα έβαλα ως γνωστά κομμάτια που τα ξέρουν κι οι πέτρες, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Φυσικά όλα θα παιχτούν στον τόνο του playlist.

Μα 15 λεπτα Χερμπυ Χανκοκ; Υποθετω θα κανετε διάλλειμα για τοστακι και χυμο.... ή θα το παίξετε σερι; 

Και εχει και τα πνευστά, χμ....

δεν ξέρω αν μένει κάποιο κενό στην άμυνα ...

Να ρωτήσεις τον Νέστορα, που είναι τερματοφύλακας, τι θα τον βοηθάει στις εξόδους.

Μα 15 λεπτα Χερμπυ Χανκοκ; Υποθετω θα κανετε διάλλειμα για τοστακι και χυμο.... ή θα το παίξετε σερι; 

Και εχει και τα πνευστά, χμ....
Γιατί πόση ώρα υπολογίζεις να παιχτούν τα υπόλοιπα δηλαδή; 3 λεπτά μήπως;?

Όσο για τα πνευστά, αν και είναι καλοδεχούμενα δεν είναι προϋπόθεση για να παιχτεί οποιοδήποτε κομμάτι.

Ας είναι και μπουζούκι.

Τα έβαλα ως γνωστά κομμάτια που τα ξέρουν κι οι πέτρες, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Φυσικά όλα θα παιχτούν στον τόνο του playlist.
Ειδικά το Mirage με ακκόρντα όπως Bdim, E7 ύφεση 5,κλπ.?

Εντάξει ρε φίλε, πως μας τη λες έτσι... ? 

Αν δεν μπορώ να παίξω αυτό θα παίξω κάποιο άλλο απο τα δέκα. 

Αυτό είναι το νόημα. Δεν θα τα παίξουν όλα, όλοι.

Διαλέγουμε αυτά/ό που γουστάρουμε.

Ασε να τελειώσει τη βάρδια ο Τέρυ να μας βάλει σε μια τάξη, γιατί με πήρατε μονότερμα.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back